Így változtasd meg az életed és legyél Programozó

Ma Magyarországon még nincsenek eléggé kihasználva az internet adta lehetőségek. A BootCamp-ek nem innoválnak eleget, ellustultak, a legnagyobb problémájuk az ára és a heti óraszám. Mi lenne ha ezeket lecsavarnánk, az internet adta lehetőségeket pedig felfelé tekernénk, így nem csak a budapestiek lehetősége lenne a programozói karrierváltás?

 

Amióta elkezdődött az Online Programozó Akadémia, azóta számos kérdést végignéztünk

Emlékszel, hogy az első részben még arról beszéltünk, hogy mennyi pénzt viszel haza a hónap végén és ennek segítségével mennyi idő alatt érheted el a céljaidat? Mutattam egy valós adatokon alapuló alternatívát, hogy Programozóként ez lehetne másképp is. Te sem a 240 ezer Ft-os átlagbérért akarsz robotolni, ügye?

A második részben megmutattam neked, hogy a programozás, a SW fejlesztés nem csak a diplomások kiváltsága. Ma Magyarországon diploma nélkül, bárki elhelyezkedhet programozóként. Nincs állami szabályozás a diploma szükségességére, mint például az Orvosoknál vagy az Ügyvédeknél. Komoly matematikára sem lesz feltétlenül szükséged, viszont az Angol nyelv használata elkerülhetetlen.

A tegnapi, harmadik részben megmutattam, hogy ugyan diploma nem, de rengeteg gyakorlásra, kitartásra és alázatra feltétlenül szükséged lesz, ha szeretnél megtanulni programozni. Ez nem az elméleti szakemberek és a lusták sportja. Átlagosan minden nap legalább 2 óra gyakorlásra, áttanult éjszakákra és új gondolkodásmódra lesz szükséged, ha szeretnéd elérni a programozói fizetéseket. Ehhez egy komoly elhatározásra lesz szükséged. Bemutattam három módszert, amivel elérheted a céljaidat, de már tegnap is érezted, hogy egyik sem tökéletes.

 

Ezért készültem neked egy olyan ajánlattal, amit te magad sem akarsz majd elhinni és nem érted majd, hogy ez meg hogyan lehetséges? Egy ajánlat, ami kombinálja a pozitív tulajdonságait az Önálló Tanulásnak, a Bootcamp-ek felügyeletének és a személyre szabott Tanár vagy Mentor szükségességének, de elhagyja a nem kivitelezhető dolgokat, mint a milliós tandíj és a heti 30-40 órás tanórák. Így született meg az Online Programozó Tanfolyam 2.0!

 

Tanításom története

2014-ben szereztem meg a diplomámat, mint Mérnök Informatikus a BME-n. Már alig vártam, hogy kézhez kapjam és végre elkezdhessek dolgozni. Nem csak a pénz miatt, iszonyú motivált voltam, hogy végre olyan termékek fejlesztésében vehetek részt, amiket emberek fognak a kezükbe venni és használni. Így hát a legjobbat akartam nyújtani, de mint frissdiplomás még rengeteget kellett tanulnom. Hamar rájöttem, hogy imádom, amit csinálok és ekkor már tudtam, hogy én valamilyen formában mindig programozással fogok foglalkozni. Gyorsan fejlődtem és 2016 végétől már én tanítottam be másokat és éreztem, hogy a tanítás nem csak egy unalmas magyarázás lehet, amibe minden második hallgató belealszik. Ezt lehet érdekesen és jól is csinálni, ráadásul mindig jó volt látni a fejlődést.

Végül ebből az irányból jutottunk el 2018-ban oda, hogy a saját vállalkozásom keretein belül is elkezdtem SW fejlesztéssel és oktatással foglalkozni, ez volt az Online Programozó Tanfolyam 1.0. Utólag visszagondolva ez egy útkeresés volt és én is sokat tanultam belőle. Diákjaimnak minden szükséges tudást és tananyagot átadtam a fejlődésükhöz, de nem fogtam őket túl szorosan. Inkább egy Mentor voltam, mint Tanár. Ma már úgy érzem ettől többre van szükség és szeretnék egy stabil ritmust is nyújtani az embereknek a fejlődéshez. Ebből született meg az Online Programozó Tanfolyam 2.0!

 

Online Programozó Tanfolyam 2.0!

Hogy hogyan néz az oktatásom új koncepciója? Íme:

  • Heti rendszerességű: Hetente 2 hétköznap este 1.5 óra, fix időpontokban
  • Teljesen online, nem kell elhagynod a lakásod, csak egy jó internetkapcsolatra lesz szükséged
  • Az órákat heti két hétköznap este 7 és 9 között fogom tartani, így nem kell hiányoznod a munkából
  • Kis csoportos oktatás, maximum 10 fővel. Ennél a létszámnál még mindenkivel tudok foglalkozni, de már tudjátok egymást is húzni, egymást segíteni
  • 0-ról indulunk és a Junior szintig fogjuk lefedni az adott programozási nyelv témaköreit
  • Hang és videó anyag készítése az összes előadásról, amit az adott tanfolyam résztvevőinek teszek csak közzé. Így bármikor visszanézheted az órán elhangzottakat vagy pótolhatod a lemaradásod
  • A hét első óráján új anyagrészt fogunk venni, a hét második óráján pedig csak gyakorlunk. Ezt a struktúrát követjük 16 héten keresztül így nem lesz zsúfolt a tananyag és lesz idő gyakorlásra is.
  • 4 hónapos tanfolyam, így lesz ideje kifejlődni a szükséges képességeknek
  • 365 napos Garancia: Ha nem vagy megelégedve a Tanfolyammal és annak minőségével, akkor visszaadom a befizetett összeget. Így Te nem vállalsz rizikót, ha pedig nem lennél megelégedve a képzés minőségével, akkor érvényesítheted a Garanciád! Nem egy unalmas, 100x leadott prezentációt fogsz hallani, hanem egy magas minőségű oktatási tananyagot fogsz kapni.
  • Csak két párhuzamos Tanfolyam lesz, az egyik Java a másik pedig C nyelven. Egy tanfolyamon maximum 10 ember vehet részt, így tehát a helyek korlátozottak.

 

Mennyibe fog mindez kerülni?

Az Online Programozó Tanfolyam 199.990 Ft-ba fog kerülni. Igen, ez a teljes ár, nincsenek további rejtett költségek. Nem kötelezlek állások elfogadására és nincsenek apróbetűs részek. Ha nem tudod kifizetni a teljes összeget, biztosítok neked két részletben való fizetési lehetőséget, ennek díja 119.990 Ft / részlet.

 

199.990 Ft

 

Ezért az árért egy olyan dolgot kaphatsz, amivel meg tudod változtatni az életed! Egy 4 hónapos Intenzív Online Tanfolyamot, aminek végén egy naprakész és azonnal használható tudást kapsz. Nem akarom marketing dumákkal teletömni a fejed vagy diagrammokon prezentálni, hogy ez havonta 50.000 Ft-ot jelent, hogy ezért az 199.990 Ft-ért még egy kanapét sem kapsz az IKEA-ban vagy hogy ezt az összeget fél év alatt beletankolod az autódba. Egy új tudást kínálok neked, amivel nem csak 1-2 hónapig leszel boldog, hanem kihatással lesz az egész hátralévő életedre! Most változtathatsz az életkörülményeiden, én megadom számodra a lehetőséget egy elérhető áron, nem pedig milliós összegekért. Döntsd el, hogy élsz-e vele.

De hogyan kaphatsz egy ilyen életre szóló, profi oktatási anyagot ilyen olcsón? Úgy, hogy én nem tartok fent egy teljes tanári kart és nincsenek fizikai helyszínek.

 

A tanfolyam januárban fog elindulni, a hivatalos jelentkezés pedig január 6-án nyílik meg és január 12-ig lesz elérhető. Azonban a korán kelőknek és a legelszántabb olvasóimnak hálám jeléül az Online Programozó Akadémia keretein belül szeretnék biztosítani egy exkluzív csatlakozási időpontot, ez pedig ettől az időponttól érhető el és 3 nap múlva vasárnap, december 15-én 23:59-kor zárul. Erről foglak titeket tájékoztatni email-ben és a Facebook-on.

Ezen felül pedig készítettem egy bónusz azoknak, akik csak erre a bejelentésre vártak és már eldöntötték, hogy belevágnak:

==> Mind a két Tanfolyamon az első 2 hely 20%-os kedvezménnyel érhető el, azaz 159.990 Ft-ért, részletfizetés esetén pedig 95.990 Ft-ért! <==

 

 

Privát órák már nem is lesznek?

De igen! Tisztában vagyok vele, hogy nem mindenkinek kötött a munkaideje és hol így, hol úgy dolgozik. Habár szeretne, de nem fog tudni mindig eljönni a Tanfolyam előadásaira. Hogy ez ne zárjon ki senkit a rendszerből, ezért továbbra is elérhetőek lesznek az Egyéni Órák. Jelentkezni erre a lehetőségre is tudtok, az első órák pedig Januárban fognak indulni. A Jelentkezés ideje és a Helyek száma itt is korlátozott, egyszerre maximum 10 privát tanulót tudok fogadni.

Őszintén gondolom, hogy a Tanfolyam egy jobb választás, jobb ritmusban fogunk haladni, bár tananyagában ugyanazt a tudást kapod meg mint a Privát Órákon.

 

 

Azonban nem szeretném ha egy elhamarkodott döntést hoznál!

Lehet, hogy a karácsony miatt vagy hirtelen felindulásból jó ötletnek tűnik, de szeretném még egyszer leírni: Sikert senkinek sem garantálok, csak izzadságos munkát! Ez fog ugyanis kelleni, ha szeretnél Programozó lenni. Aludj rá egyet és hideg fejjel gondold át még egyszer, hogy bele szeretnél-e vágni.

 

 

Ma véget ér az Online Programozó Akadémia és már ismered az Online Programozó Tanfolyam 2.0 ajánlatát. Beszéld át a családdal (hiszen őket is érinteni fogja az anyagi befektetés és az új, napi rendszerességű tanulásod) és gondold végig, hogy tényleg el akarod-e kezdeni. Ha igen, akkor pedig kattints bátran és ugorj a Java Tanfolyam  weboldalára!

Bajor Tamás - Programozz Te Is!

Szia, Bajor Tamás vagyok, a Programozz Te Is oldal alapítója és oktatója. Köszi, hogy itt vagy és éppen az én cikkem olvasására fordítod a drága idődet! Azért dolgozom minden nap, hogy neked segítsek a programozás világában minél profibban elmélyülni. A cikkek egyetlen írójaként rengeteg munkát és energiát fektetek mind az oldalba, mind pedig az oktatásba!

Arra kérlek, ha tetszett cikk amit olvastál vagy szívesen veszed az ingyenes anyagokat akkor dobj egy Like-ot a Facebook-on, ezzel is támogatva a munkámat. Neked ez egy apró kattintás, nekem pedig hatalmas segítség!