Ha már eldöntötted: Java Tanfolyam 2.1

A világ épp átalakulóban van: Lehet, hogy nem akarod vagy nem tudod már folytatni azt a munkát, amit eddig. Talán épp most jött el az idő, hogy alakíts a dolgok menetén! Azt már bemutattam neked, hogy milyen lehetőségek és milyen tendenciák vannak most a Programozásban, de miért vagy itt ezen az oldalon és hogyan tudok neked Én segíteni?


Az elmúlt 1,5 hétben számos kérdést megnéztünk.

Az első részben megnéztük, hogy mi okozza a gazdasági nehézségeket. Azt is leírtam, hogy a kialakult helyzet természetesen borzasztó, de legtöbbet akkor tehetsz, ha megpróbálsz előre tekinteni. Megpróbálsz előre tekinteni és nyertesként kijönni ebből a helyzetből. Ezt persze leírni sokkal könnyebb, mint megvalósítani, de ha fókuszált tudsz maradni és ki tudod használni a leállás előnyeit, akkor minden esélyed megvan.

A második részben bemutattam, hogy a programozást hogyan lehet átültetni az irodai környezetből az otthoni munkavégzésbe. Ezen felül a klasszikus munkamodell mellett akár szabadúszóként is el tudsz kezdeni dolgozni, ami egy extra biztonságot jelentő harmadik lábnak is tekinthető.

A harmadik részben pedig az induláshoz szükséges segítséget adtam meg neked. Hogyan érdemes megközelíteni a karrierváltást, hol lehet hiteles információkat kapni a programozásról és mit jelent a programozás technikai szinten? Hogyan érdemes mentálisan készülni egy ilyen képzésre és milyen kialakított Rendszerben lehet sikeresen elvégezni egy ilyen képzést? Ha pedig egy alapos körüljárás után véglegesen eldöntötted, hogy belevágsz, akkor milyen képzések közül választhatsz?

Én is évek óta tartok hasonló tréningeket, oktatásokat. Az általam kidolgozott oktatási modell mindig is az Online tanulásra épült és évek óta finomítom, most pedig elhoztam neked a következő verzióját. A nemsokára induló új, 2.1-es Tanfolyam közel azonos az előző, idén Januárban indult verzióval, de mégis készültem néhány fontos változással.


Az előző verzió: Java Tanfolyam 2.0

Mikor az előző Tanfolyamra készültem, akkor még két programozási nyelvvel szerettem volna elindulni: Java és C. Ez két különböző irány lett volna, de mind a kettőre megvoltak a kellő előkészületek így izgatottan vártam az indulást. Sok mindent befolyásolt, hogy nem 1 nyelvet oktatok 2 csoportnak, hanem 2 nyelvet 1-1 csoportnak. Számos olyan lehetőségről le kellett mondanom, amit egyértelműen ki tudtam volna használni, ha két csoport fut párhuzamosan.

Ezek után nagyon szomorú voltam, hogy a C nyelvű képzésemre nagyon alacsony volt az érdeklődés. Ezzel ellentétben a Java nyelvű Tanfolyamom 1 ember hijján teltházzal indult. Le kellett vonjam a következtetést, hogy bár nagyon szerettem volna, de a piaci igények nem engedték meg a C nyelvű Tanfolyam elindulását.

Megtanultam a leckét és idén Májusban már másképp tervezem az indulást!


Programozz Te Is – Online Java Tanfolyam 2.1!

Most pedig elérkezett az idő, végre itt van a Java Tanfolyam 2.1! Íme a legfőbb pontok röviden:

 • 1 programozási nyelv: JAVA
 • 2 csoport párhuzamosan: Válaszd ki a csoportodat, de ha lemaradtál volna vagy lenne még kérdésed, akkor gyere el a másik csoport órájára és hallgasd meg újra.
 • Teljesen online, nem kell elhagynod a lakásod, csak egy jó internetkapcsolatra lesz szükséged.
 • Kérdezz-Felelek nap: Minden szerda este konzultációs nap, mely nem kötelező: Itt új anyagot nem veszünk, de ha van kérdésed, akkor ezen a napon nyugodtan van idő átbeszélni.
 • Kis csoportos oktatás, maximum 6 fővel. Ennél a létszámnál még mindenkivel tudok foglalkozni, de már tudjátok egymást is húzni, egymást segíteni.
 • 0-ról indulunk és a Junior szintig fogjuk lefedni a Java programozási nyelv témaköreit.
 • 3 nagyházifeladat: 2 db egyszerű Java nyelvben, a 3. viszont már a Spring nevű keretrendszerre fog épülni.
 • Hang és videó anyag készítése az összes előadásról, amit csak az adott csoportnak teszek közzé. Így bármikor visszanézheted az órán elhangzottakat vagy pótolhatod a lemaradásod.
 • A hét első óráján új anyagrészt fogunk venni, a második óráján pedig csak gyakorlunk. Ezt a struktúrát követjük 20 héten keresztül így nem lesz zsúfolt a tananyag és lesz idő gyakorlásra is.
 • 5 hónapos tanfolyam, így lesz ideje kifejlődni a szükséges képességeknek.
 • 6 db értékes bónusz: Ezek segítséget fognak adni a Fókuszált Tanuláshoz, a későbbi Állásinterjúkhoz, de akkor is, ha szabadúszóként szeretnél elhelyezkedni.
 • 365 napos Garancia: Ha nem vagy megelégedve a Tanfolyammal és annak minőségével, akkor visszaadom a befizetett összeget. Így Te nem vállalsz rizikót, ha pedig nem lennél megelégedve a képzés minőségével, akkor érvényesítheted a Garanciád! Nem egy unalmas, 100x leadott prezentációt fogsz hallani, hanem egy magas minőségű oktatási tananyagot fogsz kapni.
 • Csak két párhuzamos csoport lesz, tehát a helyek korlátozottak.


Mennyibe fog mindez kerülni?

Az Online Programozó Tanfolyam 299.990 Ft-ba fog kerülni. Igen, ez a teljes ár, nincsenek további rejtett költségek. Nem kötelezlek állások elfogadására és nincsenek apróbetűs részek. Ha nem tudod kifizetni a teljes összeget, biztosítok neked öt részletben való fizetési lehetőséget, ennek díja 65.990 Ft / részlet.


299.990 Ft


Ezért az árért egy olyan dolgot kaphatsz, amivel meg tudod változtatni az életed! Egy 5 hónapos Intenzív Online Tanfolyamot, aminek végén egy naprakész és azonnal használható tudást kapsz. Nem akarom marketing dumákkal teletömni a fejed vagy diagrammokon prezentálni, hogy ezért a 299.990 Ft-ért még egy agyonhasznált 20 éves autót sem kapsz. Egy új tudást kínálok neked, amivel nem csak 1-2 hónapig leszel boldog, hanem kihatással lesz az egész hátralévő életedre! Most változtathatsz az életkörülményeiden, én megadom számodra a lehetőséget egy elérhető árú képzésen, nem pedig milliós összegekért. Döntsd el, hogy élsz-e vele.


De hogyan kaphatsz egy ilyen életre szóló, profi oktatási anyagot ilyen olcsón? Úgy, hogy én nem tartok fent egy teljes tanári kart és nincsenek fizikai helyszínek.


A tanfolyam Május 11-től fog elindulni, a jelentkezés pedig Május 4-én nyílik meg és Május 10-ig lesz elérhető.

Ezen felül pedig készítettem egy bónuszt azoknak, akik csak erre a bejelentésre vártak:

A Tanfolyamon az első 2 hely 10%-os kedvezménnyel érhető el, azaz 269.990 Ft-ért, részletfizetés esetén pedig 59.990 Ft-ért!


Privát órák már nem is lesznek?

A privát órák lehetősége megszűnt. Ennek egyetlen oka van:

Az a tapasztalatom, hogy a hatékonysága és az eredményessége az egyedüli óráknak sokkal kisebb, mint egy Tanfolyamon. Ebben az esetben ugyanis az órák rugalmasan szervezhetőek voltak. Ami azonban előnynek tűnik az elején, az hátránnyá válik a végén, mert legtöbbször az emberek ezt az opciót arra használták ki, hogy folyamatosan tologassák, halogassák az órákat. Ez pedig hosszútávon a diákoknak és nekem sem jó.


Azonban nem szeretném ha egy elhamarkodott döntést hoznál!

Lehet, hogy hirtelen jó ötletnek tűnik, de szeretném még egyszer leírni: Sikert senkinek sem garantálok, csak izzadságos munkát! Ez fog ugyanis kelleni, ha szeretnél Programozó lenni. Aludj rá egyet és hideg fejjel gondold át újra, hogy bele szeretnél-e vágni. Beszéld át a családdal (hiszen őket is érinteni fogja az anyagi befektetés és az új, napi rendszerességű tanulásod) és gondold végig, hogy tényleg el akarod-e kezdeni. Ha igen, akkor pedig bátran görgess kicsit lejjebb és kattints a megfelelő opcióra!Az Online Programozó Akadémia azonban ma még nem ér véget! A jövő héten részletesen is bemutatom a Tanfolyam mellé adott bónuszokat és azok tényleges értékét. Figyeld az oldalt, mert a jövő hét hétfőn további információkat kapsz a Tanfolyammal kapcsolatban.

Bajor Tamás - Programozz Te Is!

Szia, Bajor Tamás vagyok, a Programozz Te Is oldal alapítója és oktatója. Köszi, hogy itt vagy és éppen az én cikkem olvasására fordítod a drága idődet! Azért dolgozom minden nap, hogy neked segítsek a programozás világában minél profibban elmélyülni. A cikkek egyetlen írójaként rengeteg munkát és energiát fektetek mind az oldalba, mind pedig az oktatásba!

Arra kérlek, ha tetszett cikk amit olvastál vagy szívesen veszed az ingyenes anyagokat akkor dobj egy Like-ot a Facebook-on, ezzel is támogatva a munkámat. Neked ez egy apró kattintás, nekem pedig hatalmas segítség!