Java Tanfolyam | Programozz Te Is!
Programozz Te Is! – programozás, weboldalépítés érthetően

Sikeres tranzakció!

Gratulálok, Az első lépéseket már megtetted! Szeretném figyelmedbe ajánlani az új, intenzív Java Tanfolyamomat. Görgess tovább és nézd meg a részleteket, mert garantáltan imádni fogod!

TANULJ MEG TE IS JAVA NYELVEN PROGRAMOZNI 5 HÓNAP ALATT OTTHONRÓL

Programozz Te Is Java Tanfolyam 2.2

TELJESEN ONLINE

MINDEN KÉSZSÉG MEGTANÍTVA

0-RÓL A JUNIOR SZINTIG

NEKED IS JUTOTTAK MÁR ESZEDBE HASONLÓ GONDOLATOK?

“Egy újabb vizsga, ezt a feladatot megint nem értem. Biztos megint nem fog sikerülni, egyszerűen nem haladok semmit. Pedig még azt a hülye könyvet is elolvastam, tegnap este is éjfélig fent voltam.”

“Évek óta ugyanannyit keresek és amúgy is gyűlölöm a munkám, elegem van! Szeretnék kipróbálni végre valami izgalmasat, valami újat, kreatívat!”

 

Unod, hogy nagy nehezen elolvastál egy száraz programozásról szóló könyvet, sőt már akár pár feladatot is megoldottál, de éles helyzetben nem jönnek az eredmények? Lehet, hogy ez a szakma nem is neked való?

Ne add fel ilyen könnyen!

 

Én magam is voltam kezdő Programozó, ekkor még a legtöbb összefüggést én sem értettem, de meg lehet Tanulni!

Ha évek óta, csak zombiként lézengsz a munkahelyeden, de az már sem kihívást, sem fejlődést nem jelent a számodra, akkor itt az ideje váltanod! Itt lehetőséged nyílik egy új tudás megszerzésére, aminek segítségével belevághatsz valami újba, kreatívba, amivel növelheted a fizetésed és ezáltal csökkentheted a napi stressz faktort.

Ha szeretnéd érteni, hogy:

 • Mik azok a változók, függvények, interfészek?
 • Miért ilyen sorrendben hívódnak egymás után a függvények?
 • Mi a Class? Mi az Öröklés?
 • Hogyan működik a világ egyik legelterjedtebb Programozási Nyelve?

 

Akkor jó helyen jársz! Ezeket a kérdéseket hamarosan te is könnyedén meg fogod tudni válaszolni.

KIFEJEZETTEN AJÁNLOM EGY KEZDŐ PROGRAMOZÓNAK

A Java egy széles körben használt és elterjedt Programozás Nyelv.

 • Az egyik legelterjedtebb Programozási Nyelv
 • Nagyon jól lehet vele elhelyezkedni és keresni
 • Objektum Orientált gondolkodásmód
 • Könnyen elsajátítható, intuitív Programozási Nyelv
 • Telefonos applikációk, szerver oldali programozás, banki szoftverek, …

Programozz Te Is Online Java Tanfolyam 2.2

Ne kínozd magad tovább unalmas példákkal és végeláthatatlanul hosszú könyvekkel! Van kiút, létezik egy jobb módszer, amivel te is élvezni fogod a Programozást.

 

 • Én megtanítalak téged mindenre, amire egy Junior Programozónak szüksége lehet és még a lakást sem kell elhagynod.
 • Java Szoftverfejlesztés A-tól Z-ig. Nem elég csak a Java nyelvet ismerni, a Problémamegoldó Készséget is átadom és tudatosan fejlesztjük a tanfolyam órái alatt.
 • Az Online Java Tanfolyam keretében az alapoktól kezdve hétről-hétre haladunk az anyagban, bemutatom az adott leckét majd különböző feladatok segítségével begyakoroljuk azt.
 • Heti rendszerességű Online Tanórák
 • Strukturált, tervezett fejlődés
 • Junior programozói szint elsajátítása
 • 10+ év fejlesztői tapasztalat
 • Valódi példák
 • Kényelmesen, otthonról

Gyerekkorom óta imádok programozni

Az egyetem elvégzése után 5 évig SW fejlesztőként dolgoztam nagyvállalati környezetben. Pontosan tudom, hogy a tanulásod során min mész keresztül, rengetegszer én sem tudtam a jó megoldásokat.

 

Bajor Tamás vagyok, 2014-ben végeztem Mérnök Informatikusként a Budapest Műszaki Egyetemen. Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy segíthessek neked JÓ Programozóvá, SW fejlesztővé válni, ezáltal pedig elérhesd a saját céljaidat. Vezető SW Fejlesztőként több évnyi Programozás és Programtervezés áll a hátam mögött. Jelen pillanatban is SW fejlesztésből, programozásból élek:

Napközben privát Java alapú projekteken dolgozom, mint szabadúszó, este pedig mint Tanár segítek, hogy mások is megtanulhassák a SW Fejlesztést és elérhessék a saját céljaikat.

 

Ezt a kurzust én építettem fel és évek óta finomítom a saját tapasztalataimon, a piac igényein és a Tanfolyamon résztvevő emberek visszajelzésein alapulva.

Képzeld el, ahogyan az általad kitűzött célok felé haladsz hétről-hétre.

 • Haladásodról folyamatosan kapsz visszajelzést és én folyamatosan támogatlak majd.
 • A fejlődést már az első pár óra után Te is tapasztalni fogod.
 • Nincsenek többé véget nem érő könyvek és görcsös feladat megoldás.

Kellemes hangulatban, jó társaságban, a cél felé haladva tanulsz majd meg Te Is Programozni és Komplex Problémákat Megoldani.

Programozz Te Is Online Java Tanfolyam

 

10+1 ÉRV

Amiért megéri ezt a képzést választanod!

1.

< ÖT HÓNAPOS INTENZÍV TANFOLYAM >

 

A tanfolyam egy igen intenzív 20 hetes időtartamot fog felölelni, ami alatt lehetőséged nyílik egy új, nagyon értékes tudás megszerzésére. 20 hét alatt különböző részeivel fogunk megismerkedni a Java nyelvnek, amivel már le tudjuk fedni a Junior Programozói Szintet.

< EGYÜTT DOLGOZUNK >

 

A tanfolyam órái nem a klasszikus hangulatban telnek. Nem arról szólnak az órák, hogy én 90 percen keresztül magyarázok valamiről, te pedig már 5 perc után nem tudod, hogy miről van szó. Proaktív és Interaktív órákat tartok, ahol együtt gondolkodunk és addig beszélünk egy megoldásról, amíg az nem 100%-ig egyértelmű mindenkinek!

2.

3.

< GYAKORLATIAS >

 

Programozni csak egyféleképpen lehet megtanulni: Rengeteg gyakorlással! Épp ezért a tanfolyam is úgy épül fel, hogy az elméleti rész bemutatása után rögtön éles programokon keresztül láthatod azt, amiről addig szóban beszéltünk. Az óra végén a kezedbe adom ezeket a példákat, azokon túl pedig bőségesen elegendő házi feladattal látlak majd el a következő alkalomig. Így megfelelően fel tudsz majd készülni a következő anyagrészre.

< VEZETETT FEJLŐDÉS >

 

A tanfolyam oktatási modellje: A kurzus egy csoportban, kis létszámmal (legfeljebb 10 emberrel fog elindulni) így mindenkinek lesz lehetősége megszólalni. Lesz heti 3 nap oktatás, hétfőn, szerdán és csütörtökön 90 perc, 18:30-tól 20:00-ig. Hétfőn mindig bemutatom az új anyagrészt (elmélet + kész példa), Szerdán átnézzük a házi feladatokat, átbeszéljük a kérdéseket és közös feladatmegoldás lesz, ahol Én fogom írni a kódot. Csütörtökön pedig szintén közös feladatmegoldás lesz, de Ti fogjátok írni a kódot! Így megtanultok közösen gondolkozni és mások előtt kódot írni! Ezt a struktúrát követjük 20 héten keresztül egészen a Junior Szintig!

4.

5.

< TAPASZTALT OKTATÓ >

 

Egy olyan embertől fogsz tudni tanulni és kérdezni, aki évek óta ezen a területen dolgozik és pontosan ismeri az aktuális folyamatokat, trendeket. Rengeteg új embert tanítottam már és nem egyszer vittem végig különböző komplex funkciók megvalósítását a tervezőasztaltól a gyártósorig. 6+ évnyi ipari tapasztalat van mögöttem és nem egy gyorstalpaló diáit fogom neked újra eladni.

< MINDENT A KEZEDBE ADOK >

 

Minden óráról felvétel készül, amely csak az adott csoport tagjai számára lesz elérhető. Ennek segítségével bármikor vissza tudjátok hallgatni az elhangzottakat, ha kérdés merülne fel. Az órán vett tananyag teljes írásbeli kivonatát is a rendelkezésedre bocsájtom és a házi feladatokat is írásban fogom elküldeni. Tehát neked semmiféle jegyzetelésre nem lesz szükséged egyetlen alkalommal sem!

6.

7.

< BÁRMIKOR KÉRDEZHETSZ AZ ÓRÁN KÍVÜL IS >

 

Lesz Privát Facebook csoport csak a Tanfolyam résztvevői számára, ami ma már nem olyan nagy szám, de mégis egy hatékony módja a kommunikációnak. A csoportot kifejezetten a tanfolyam résztvevőinek hoztam létre, így építve egy támogató közösséget. Ezen felül természetesen én is minden feltett kérdésre válaszolok majd, de így ti is tudjátok segíteni egymást az órákon kívül is. Ezen kívül pedig a Tanfolyam résztvevői bármikor kérdezhetnek email-ben, Skype-on vagy akár közvetlenül telefonon is

< NEM CSAK EGY EGYSZERI KÉPZÉS >

 

Ebben a képzésben nem csak addig vagy fontos, amíg ki nem fizeted a tandíjat. Tudom, hogy fejlődni akarsz, el akarsz érni egy új szintet és én azért vagyok itt, hogy ez sikerüljön. Számomra ez egy ugyanolyan misszió mint neked, senkit nem hagyunk hátra, ezért a tanfolyam óráin kívül is, illetve azután is bármikor szívesen segítek a kérdéseidben!

8.

9.

< JAVA PROGRAMOZÁSI NYELV JUNIOR SZINTEN >

 

A tananyagot úgy építettem fel, hogy valaki a 0-ról a 20. hét végéig megkapja mindazt a tudást, amivel sikeresen tud megpályázni egy Junior Java nyelvi programozói pozíciót. Számos állásinterjún részt vettem már, így pontosan tudom, hogy mik az alapvető elvárások ezen a szinten. Az általam összeállított tananyag pontosan ezt fedi le és azt a gondolkodás módot, amit a cégek keresnek.

< OLYAN MINT EGY ISKOLA, DE MÉGSEM >

 

A tanfolyam során követjük a klasszikus iskolai módszereket, de egy sokkal modernebb megközelítéssel, egy sokkal jobb hangulatban és sokkal hatékonyabban. Elmondom az elméletet, feladatokat nézünk át illetve házi feladatokat kell majd megoldanod. Ezt pedig újra és újra ismételjük hétről-hétre, 20 héten keresztül.

10.

+1.

< TELJESEN JOGTISZTÁN >

 

Sajnos ma Magyarországon ez még mindig nem teljesen magától értetődő, a tanfolyam teljesen jogkövető módon kerül megrendezésre, így a befizetésekről természetesen számlát is kapnak a résztvevők. A tanfolyam során csak ingyenesen hozzáférhető vagy hivatalosan megvásárolt programokat használunk, melyeket a résztvevők számára bocsájtok.

Kinek nem való ez a Képzés?

Akik nem gondolják komolyan!

 

Igen, ma ebben a szakmában tényleg el lehet helyezkedni egyetemi papír nélkül is! Ez igaz, de a sikert nem adják könnyen! Senki ne gondolja, hogy ez egy könnyű szakma, és sikerülhet megtanulni programozni csak azzal, ha bejárnak a heti három oktatásra. Itt bizony komoly elszántságra és elköteleződésre lesz szükség. Akinek ez nincs meg és nem elég motivált az ne olvasson tovább, mert bizony akkor ez a képzés nem neki való!.

Akik egyáltalán semmit nem beszélnek angolul!

 

A programozás nyelve az angol! Itt nem anyanyelvi szintű angolra vagy barokk körmondatokra kell gondolni, de ha te még sosem szólaltál meg angolul, akkor te még nem állsz készen. Nem lehetetlen, de nagyon kicsi az esélye, hogy sikeresen megtanulj programozni és angolul beszélni egyszerre. De ha te már legalább be tudsz mutatkozni, el tudod mondani ki vagy és honnan jöttél és pár mondatban az időjárásról is tudsz beszélgetni, akkor nincs miért aggódnod!

Akiknek nem lesz idejük gyakorolni!

 

Senki ne higgye, hogy a heti 3×1,5 óra az online tréningen elég lesz! Nem lesz elég, ezt garantálom. Így aki a következő 5 hónapban nem tud magának fixen biztosítani átlagosan naponta 60-90 percet gyakorlásra az NE jelentkezzen, mert nem fog tudni megtanulni programozni. Ez az a minimum idő, ami szükséges lesz a házi feladatok megoldásához. Ezt kérem, hogy mindenki vegye komolyan, mert ettől kevesebb nem lesz elég, és 3-4 alkalom után le fog maradni!

Hogyan tartom az óráimat? Hallgass bele a Tanfolyam 2.0-ba!

Íme néhány részlet egy új tananyag témakörének bevezetéséből.

 

Először részletesen átbeszéljük az elméletet, az írásos kivonatot, ami tipikusan 4-6 oldal hosszúságú. Ezután megnézzük a már előre elkészített, működő példát. Az óra után (az órai videófelvétellel együtt) pedig mindent elérhetővé teszek, így nincs szükség jegyzetelésre!

Az előző órán kapott házifeladatok közös ellenőrzése.

 

Egy ilyen alkalom során a fejlesztő be tudja mutatni a megoldását (ezzel gyakorolva egy későbbi állásinterjúra) és ha lenne benne hiba, akkor azt közösen át tudjuk beszélni.

A hét második felében közösen gondolkozunk és az átbeszélt megoldásokat implementáljuk.

 

Folyamatosan vezetem a Tanulókat a megoldás irányába, így segítve a helyes gondolkodást és közben mutatom a megfelelő kódolási technikákat is, így látnak helyes példákat.

Tapasztald meg a Programozz Te Is oktatások színvonalát!
Kövesd a Facebook-on

Légy részese a Csapatnak!

by Gábor V. on Programozz Te Is! - programozás, weboldalépítés érthetően
Programozz Te Is - Java Tanfolyam 2.0

A programozzteis.hu Java anyagai nagyon jól felépítettek, egységesen egymásra épülnek, elősegítve ezzel a tanulást. Tamás nagyon jól, türelmesen magyaráz, s a házi feladatok is úgy vannak megszerkesztve, hogy egyben kihívás is legyen, de sikerélményt is tud nyújtani, minden szintnek megfelelően. Épp ezek miatt jól látható a haladásom, s jó érzés, hogy folyamatosan fejlődöm. Ajánlom Tamást, akik programozni szeretnének tanulni, bármilyen szinten is vannak.

by Tímea K. on Programozz Te Is! - programozás, weboldalépítés érthetően
Programozz Te Is - Java Tanfolyam 2.0

Rengeteget tanultam ezeken az online órákon, mert nagyon összeszedett, jól felépített volt és ami ennél is fontosabb, Tamás nagyon jól tanított és magyarázott is mellé. Máshol is tanultam már Java-t, de össze se lehet hasonlítani az oktatás színvonalát a programozzteis.hu-val. Csak ajánlani tudom!

Java Programozási Nyelv

20 héten keresztül – Online – Élőben – 0-tól a Junior Szintig

Rengeteg feladatmegoldás

Egyedül és Közösen is

Forródrót

A diákjaim számára mindig elérhető vagyok, órákon kívül is mindig kérdezhettek

1 Csoport – Maximum 10 fővel

Így mindenkire lesz majd elég idő

Minden héten 3×1.5 óra Oktatás

Minden hétfőn, szerdán és csütörtökön 18:30-től 20:00-ig

Minden óra Videón is

Az adott órát mindig felveszem, így nyugodtan, akár egyedül is újranézheted.

Mit mondtak a Tanfolyam 2.1 résztvevői a képzés végén?

365 napos Programozz Te Is 100% Elégedettségi Garancia!

 

Sokan tartanak tréningeket gyakran garancia nélkül, vagy csak nagyon nehezen igénybe vehető garanciával. Majd abban bíznak, hogy éppen annyira legyen elégedett az ügyfél, hogy ne kérje vissza a pénzét.

 

Én mindent az ügyfeleimnek köszönhetek, ezért dolgozok minden egyes nap. A tréningjeim csak úgy működhetnek, ha az ügyfeleim elégedettek, ajánlják másoknak is és úgy érzik: A megfelelő minőséget kapták meg a pénzükért. Ha te bizalmat szavazol nekem, akkor én a maximumot nyújtom és erre Garanciát is vállalok!

 

A garancia igénylése egyszerű: Ha bármikor úgy érzed, hogy nem vagy megelégedve a tréning minőségével, akkor ezt jelezd felém a vásárlás utáni 365 napon belül. Első körben szeretném megpróbálni megválaszolni a felmerülő problémákat, de ha ennek ellenére továbbra is kétségeid vannak, akkor visszatérítem a teljes befizetett összeget, 100%-ban.

 
 

PROGRAMOZZ TE IS ONLINE JAVA TANFOLYAM 2.2

CSATLAKOZÁS: OKTÓBER 26. – OKTÓBER 31.


PROGRAMOZZ TE IS ONLINE JAVA TANFOLYAM 2.2

FIZETÉS EGY ÖSSZEGBEN

0-ról egy sikeres Junior szintig 20 héten keresztül

Java Programozási Nyelv

10 fős kiscsoportos Oktatás

Folyamatos visszajelzés a fejlődésedről

Nagyfeladatok, amiken hetekig tudsz majd dolgozni

Minden héten 3×1,5 órányi Oktatás

Csapatépítő események, ahol a lazulásé a főszerep

Hang és Videóanyag készítése az órákról

Írásos kivonata az órai anyagnak

Bónusz #1: A saját Fejlődésem és Tanulásom Esettanulmánya

Bónusz #2: Produktivitási és Mindset tréning

Bónusz #3: Java KisOkos – Állásinterjúkhoz

Bónusz #4: AlgoExpert.io – Interjú felkészítő oldal kedvezmény

Bónusz #5: CV Shark Élő Előadás + Kedvezmények

Verhetetlen ProgramozzTeIs Elégedettségi Garancia

ÁR: 299.990 FT

EARLY BIRD ÁR: 239.990 FT

ÁR: 299.990 FT

PROGRAMOZZ TE IS ONLINE JAVA TANFOLYAM 2.2

RÉSZLETFIZETÉS

0-ról egy sikeres Junior szintig 20 héten keresztül

Java Programozási Nyelv

10 fős Kiscsoportos Oktatás

Folyamatos visszajelzés a fejlődésedről

Nagyfeladatok, amiken hetekig tudsz majd dolgozni

Minden héten 3×1,5 órányi Oktatás

Csapatépítő események, ahol a lazulásé a főszerep

Hang és Videóanyag készítése az órákról

Írásos kivonata az órai anyagnak

Bónusz #1: A saját Fejlődésem és Tanulásom Esettanulmánya

Bónusz #2: Produktivitási és Mindset tréning

Bónusz #3: Java KisOkos – Állásinterjúkhoz

Bónusz #4: AlgoExpert.io – Interjú felkészítő oldal kedvezmény

Bónusz #5: CV Shark Élő Előadás + Kedvezmények

Verhetetlen ProgramozzTeIs Elégedettségi Garancia

ÁR: 5 X 65.990 FT

EARLY BIRD ÁR: 5 X 47.990 FT

ÁR: 5 X 65.990 FT

ELÉRHETŐ HELYEK SZÁMA:

10

Ennyi nem elég, én még ettől is többet akarok neked adni! – Bónusz #1 Esettanulmány!

Szeretném neked megmutatni, hogyan váltam bizonytalan pályakeresőből Vezető SW fejlesztővé, közben pedig bepillantást nyújtok a nagyvállalati életbe és karrierútba.

 

Ezzel motiváltan állsz majd neki a tanulásnak!

 

A jelentkezés után küldök neked egy esettanulmányt, ahol bemutatom az első lépéseimet, motivációimat valamint a tanulásom során lévő kihívásokat és mindezek gyümölcsöző eredményét! 3.490 Ft Teljesen Ingyen!

Bónusz #2: Produktivitási és Mindset tréning

Az egyetlen veszély, ami fenyeget, hogy ne térüljön meg 10x-szeresen a befektetésed, ha nem csinálod végig a Programozz Te Is Tanfolyamot!

 

Produktivitási és Mindset tréning!

 

A szakmai anyagok mellett 2×1 óra élő előadás során megkapod azokat a legjobb produktivitási eszközöket és módszereket, amikkel akár napi 2-3 órát is felszabadíthatsz és biztosíthatod a folyamatos haladást. 29.900 Ft Teljesen Ingyen!

Produktivitási és Mindset Training
Java KisOkos eBook Borito

Bónusz #3: Java KisOkos – Állásinterjúkhoz

Megkapod tőlem a csodafegyvert! Ilyen rendezett formában ezt a tartalmat jelenleg sehol máshol nem éred el!

 

Ezzel mosolyogva sétálhatsz majd be az állásinterjúra!

 

A jelentkezés után küldök neked egy 10 oldalas összefoglalót, ahol átmegyek a tipikus Java Programozással kapcsolatos interjú kérdéseken és meg is válaszolom ezeket! 9.990 Ft Teljesen Ingyen!

Bónusz #4: AlgoExpert.io – Interjú felkészítő oldal kedvezmény

Kíváncsi vagy, hogy milyen feladatokat kell megoldani a világ legmenőbb cégeinek állásinterjúain?

 

Itt mindent megtalálsz: AlgoExpert.io

 

Rengeteg szöveges és videós magyarázat, ráadásul angolul (így a szakmai nyelvet is tudod gyakorolni). Oldd meg az első feladatokat, próbáld ki ingyen és csak utána fizess elő. Egy éves tagság 85 $ -> 72 $ csak a Programozz Te Is Tanfolyamon!

Bónusz #5: CV Shark Élő Előadás + Kedvezmények

Tudod már, hogy hogyan kell hatékonyan SW Fejlesztői pozíciókat keresni a neten és milyen CV-vel fogsz mindenkit beelőzni? Még nem? Akkor ez a Bónuszom neked szól!

 

CVShark.hu az egyetlen magyar piaci szereplő, aki a profi CV-kre és álláskeresésre szakosodott!

 

Gellért már több tucat karrierváltóval dolgozott együtt, akik az IT területre törtek be. Most pedig egy élő előadás keretében neked is elmeséli a legmenőbb tippjeit és tapasztalatait, hogy neked már könnyebb legyen! Gellért előadásai teltházzal mennek, de neked most Teljesen Ingyen tart egy beszélgetést, utána pedig kedvezményeket is biztosít a további együttműködésekhez!

Bónusz #1

Bónusz #2

Produktivitási és Mindset Training

Bónusz #3

Java KisOkos eBook Borito

Bónusz #4

Bónusz #5

Sokallod a Java Tanfolyam 239.990 Ft-os árát?

 • 5 év egyetem
 • 6 év valódi munkatapasztalat
 • Több éves oktatói tapasztalat
 • Első csoportos Tanfolyam sikeresen befejeződött
 • Összességében több ezer Programozással töltött óra
 • Értékes Bónuszok

 

Ennek az értéke ma a piacon több millió Forint!

Egy kezdő Programozó átlagos havi Nettó fizetése körülbelül 300.000 Ft. A képzés során 5 hónap alatt eljuthatsz egy sikeres felvételihez. Mindezt el tudod érni a Tanfolyam segítségével 239.990 Ft-os áron.

=> Tehát 1 havi fizetésedből, már el tudod végezni a képzést, ráadásul a tanfolyam ideje alatt a jelenlegi munkádat sem kell otthagynod!

Ez igazán nagyvonalú ajánlat, nem?

Aggasztó Kérdések és Megnyugtató Válaszok

Miért van szükséged egy új tudásra, miért akarsz változtatni az életeden?

Egy új tudás megszerzése minden élethelyzetben egy jó döntés. Ha egy szebb jövőt képzelsz el magad előtt, akkor kérdezd meg, hogy mit tehetsz érte, hogyan fogsz eljutni odáig? Többet tudsz ma, mint 1 éve? Mást csinálsz ma mint 2 éve?

Ha nem, akkor itt az ideje, hogy ne csak ábrándozz, hanem cselekedj is. Ehhez már megtetted az első lépéseket és elkezdtél érdeklődni egy ígéretes téma után, de itt még nem ért véget az út, sőt….

A programozás egy jó választás? Reális cél lehet ez 0-ról?

A Programozás az egyik legkreatívabb szakma és ma nagyon keresett is. Akár autódidakta módon, teljesen önállóan is elsajátítható, a kulcs az ÁLLANDÓ és RENDSZERES gyakorlás.

Nekem már azelőtt volt állásom, hogy kézhez kaptam volna a diplomámat, pedig a mai napig egy nagyon komoly időpazarlásnak tartom az egyetemi képzést, egyszerűen a rengeteg átadott, számonkért, de soha fel nem használt tudás miatt.

Ha valaki célirányosan és tudatosan tanulja a programozást, akkor reálisnak látom a 5 hónapos tanulási időt.

Az Angol nyelv kötelező?

A programozás nyelve az Angol! Angolul vannak a kulcsszavak és szinte minden tudástár angolul érhető el. A cégeknél is ez a minimum, főleg azért mert ma már tipikusan nemzetközi csapatokban vagy nemzetközi vevőknek történik a fejlesztés.

Igen, legalább alapfokon mindenkinek tudnia kell Angolul, aki komolyan meg szeretne tanulni programozni. Így ez egy minimum feltétel már a tanfolyam megkezdéséhez is!

Túl szép, hogy igaz legyen…

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy nem fogsz megtanulni attól programozni, ha csak beülsz a tanfolyamra vagy csak órákat veszel. Programozni csak egyféleképpen lehet megtanulni: RENDSZERES GYAKORLÁSSAL!

Számolj csak utána, minden nap 90 perc önálló gyakorlás ezen felül pedig minden héten 3×90 perc oktatás 20 héten keresztül a Tanfolyamon:

20 hét = 140 nap

140 nap x 1,5 óra + 20 hét x 3 x 1,5 óra = 210 óra + 90 óra = 300 óra programozás gyakorlás és közben folyamatos segítség

300 óra alatt már rengeteg új tudást meg lehet ismerni és ez alól a programozás sem kivétel!

Mit kapok a tanfolyamon túl?

Nem csak egy Tanfolyamra fizetsz elő. Egy támogató közösség tagja leszel, ahová mindenki azért jött, hogy megtanuljon programozni.

Tudjátok egymást segíteni, folyamatosan kérdezni és a másik megoldásából vagy éppen hibájából pedig rengeteget tanulni.

Programozz Te Is Csoport

Létrehoztam az INGYENES és NYÍLT Programozz Te Is Ingyenes Facebook Csoportot, ahová mindenki egy cél miatt csatlakozik: Mert szeretne fejlődni az informatika valamely területén, legyen az akár Programozás vagy WordPress alapú webfejlesztés.

Gyere és Csatlakozz, mert itt segítséget kapsz a programozásban, az önálló fejlődésben vagy éppen egyéb technikai kérdésekben is, méghozzá egy egyedülállóan értékes közösségtől!

A csoporthoz való csatlakozás SEMMILYEN vásárláshoz sincs kötve, és minden kérdésre én, Bajor Tamás személyesen is válaszolok!

PROGRAMOZZ TE IS ONLINE JAVA TANFOLYAM 2.2

CSATLAKOZÁS: OKTÓBER 26. – OKTÓBER 31.


PROGRAMOZZ TE IS ONLINE JAVA TANFOLYAM 2.2

FIZETÉS EGY ÖSSZEGBEN

0-ról egy sikeres Junior szintig 20 héten keresztül

Java Programozási Nyelv

10 fős kiscsoportos Oktatás

Folyamatos visszajelzés a fejlődésedről

Nagyfeladatok, amiken hetekig tudsz majd dolgozni

Minden héten 3×1,5 órányi Oktatás

Csapatépítő események, ahol a lazulásé a főszerep

Hang és Videóanyag készítése az órákról

Írásos kivonata az órai anyagnak

Bónusz #1: A saját Fejlődésem és Tanulásom Esettanulmánya

Bónusz #2: Produktivitási és Mindset tréning

Bónusz #3: Java KisOkos – Állásinterjúkhoz

Bónusz #4: AlgoExpert.io – Interjú felkészítő oldal kedvezmény

Bónusz #5: CV Shark Élő Előadás + Kedvezmények

Verhetetlen ProgramozzTeIs Elégedettségi Garancia

ÁR: 299.990 FT

EARLY BIRD ÁR: 239.990 FT

ÁR: 299.990 FT

PROGRAMOZZ TE IS ONLINE JAVA TANFOLYAM 2.2

RÉSZLETFIZETÉS

0-ról egy sikeres Junior szintig 20 héten keresztül

Java Programozási Nyelv

10 fős Kiscsoportos Oktatás

Folyamatos visszajelzés a fejlődésedről

Nagyfeladatok, amiken hetekig tudsz majd dolgozni

Minden héten 3×1,5 órányi Oktatás

Csapatépítő események, ahol a lazulásé a főszerep

Hang és Videóanyag készítése az órákról

Írásos kivonata az órai anyagnak

Bónusz #1: A saját Fejlődésem és Tanulásom Esettanulmánya

Bónusz #2: Produktivitási és Mindset tréning

Bónusz #3: Java KisOkos – Állásinterjúkhoz

Bónusz #4: AlgoExpert.io – Interjú felkészítő oldal kedvezmény

Bónusz #5: CV Shark Élő Előadás + Kedvezmények

Verhetetlen ProgramozzTeIs Elégedettségi Garancia

ÁR: 5 X 65.990 FT

EARLY BIRD ÁR: 5 X 47.990 FT

ÁR: 5 X 65.990 FT

ELÉRHETŐ HELYEK SZÁMA:

10

Mi történik a JELENTKEZÉS Gomb megnyomása után?

 1. Töltsd ki a Számlázási Adataidat
 2. Add meg az új Felnőttképzési Törvény szerinti (törvény itt) adataidat (adószám opcionális)
 3. Válassz Fizetési Módot
 4. Olvasd el az Adatvédelmi Tájékoztatót és az Általános Szerződési Feltételeket
 5. Majd kattints a Rendelés Elküldése Gombra, ami után rögtön ki is tudod fizetni és ezzel érvényesíteni a Rendelésed!
Vagy csak nézd meg VIDEÓN:
SZÁMLÁZÁSI INFORMÁCIÓK

2013. évi LXXVII. felnőttképzési törvény szerinti adatok

 Van Oktatási Azonosítóm (Diákigazolványon található)

Hozzájárulok a 2013. évi LXXVII felnőttképzési törvény szerinti további adatok megadásához és a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) útján történő továbbításához. (nem kötelező)

KÉREM VÁLASSZON FIZETÉSI MÓDOT

Egy összegben kifizetés

239.990 Ft

Részletfizetés 5 részletben

Első részlet most: 47.990 Ft

További részletek: Minden hónap 12-ig 47.990 Ft

Bankkártyás fizetés OTP SimplePay-el (Fizetési tájékoztató)

Fizetés PayPal-al (PayPal fiókkal vagy bankkártyával)

Ez az oldal semmilyen bankkártya adatot nem tárol, a teljes tranzakció a Fizetési Szolgáltató (OTP SimplePay / PayPal) rendszerén keresztül történik!

RENDELÉS ÖSSZEGZÉSE

E-mail cím:
Fizetési Szolgáltató:

Java Tanfolyam:

PROGRAMOZZ TE IS
JAVA TANFOLYAM

 

 

20 HÉT

 

TELJESEN ONLINE

 

MINDEN KÉSZSÉG MEGTANÍTVA

 

0-TÓL A JUNIOR SZINTIG

 

JAVA NYELV HASZNÁLAT

 

NAGYFELADATOK

 

RENGETEG GYAKORLÁS

 

MINDEN ÓRA VIDEÓN IS

 

ÉRTÉKES BÓNUSZOK

 

TÁMOGATÓ KÖRNYEZET

 

VERHETETLEN GARANCIA

 

 

ELSŐ ÓRA: 2020.11.02. 18:30

Figyelem!

A Java Tanfolyamon jelenleg még 10 szabad hely van! Jelentkezz mielőbb, mert a helyek száma korlátozott, a jelentkezési időszak pedig Október 31-én 23:59-ig tart!

Figyelem!

A képzés időszakosan indul, jelenleg nincs csatlakozási időszak. Kérlek látogass vissza később vagy figyeld a Facebook-on az aktuális híreket.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Tényleg megtanulhatok Programozni 5 hónap alatt a nulláról?

Komolyan hiszek benne, hogy bárki képes megtanulni programozni, ha rendszeresen gyakorol és lelkiismeretesen készül. Nagyon sok elszántság kell hozzá, a sikert nem adják könnyen, de ha minden nap rá tudod szánni azt a körülbelül 1-2 órát átlagosan és rendszeresen készülsz óráról-órára, akkor igen.

Hogy tudom igénybe venni a pénzvisszafizetési garanciát?

Ha bármikor úgy érzed, hogy nem vagy megelégedve a tréning minőségével, akkor ezt jelezd felém a vásárlás utáni 365 napon belül. Első körben szeretném megpróbálni megválaszolni a felmerülő problémákat, de ha ennek ellenére továbbra is kétségeid vannak, akkor visszatérítem a befizetett összeget.

Hogyan kell fizetni?

Fizetni csak elektronikusan lehet. A számlázási adatok megadása és a fizetési szolgáltató kiválasztása után (PayPay vagy OTP SimplePay) átkerülsz a fizetési szolgáltató oldalára, ahol rögtön bankkártyával fogsz tudni fizetni. A Bankkártya bármilyen lehet, szinte minden típust elfogadnak, akár külföldi bankkártyát is.

Csak elektronikus fizetéssel tudod érvényesíteni a rendelésed. Átutalásra nincs lehetőség!

A programozzteis.hu az OTP SimplePay és a PayPal rendszerével áll szerződéses kapcsolatban. Jelenleg ezen a két szolgáltatón keresztül tudsz bankkártyával fizetni. A programozzteis.hu semmilyen bankkártya adatot nem tárol, a bankkártya adatok megadása teljes egészében a választott fizetési szolgálató weboldalán történik.

Mi a feltétele a jelentkezésnek?

A jelentkezésnek három feltétele van:

 1. Tényleg meg akarj tanulni programozni
 2. Tudj lefoglalni magadnak átlagosan minden napra legalább 1-2 órát a következő 20 hétre. Ez nem vicc, enélkül inkább ne jelentkezz!
 3. Beszélj alapfokon Angolul

Hogyan épül fel egy óra?

A hét első óráján átvesszük a tematika szerinti új anyagrészt, illetve ahhoz kapcsolódó feladatokat nézünk meg. A hét második felében közösen átnézzük a házifeladatok megoldását és további feladatokat oldunk meg az adott heti anyagrésszel kapcsolatban. Új anyagba csak a következő héten kezdünk.

Milyen hosszú egy tanóra?

Egy tanóra 90 perc hosszú.

De nem mérem stopperrel az időt, ezért ha van még kérdés, akkor arra rá fogjuk szánni az időt.

Mikor van a Java Tanfolyam?

Az órák minden hétfőnszerdán és csütörtökön este vannak 18:30-tól 20:00-ig.

Mi a Java programozói Képzés tematikája?

1. hét:
A programozásról általában, hogyan működik, mi a célja. Fejlesztőkörnyezet beállítása, első Hello World program.
Mik azok a változók? Java alaptípusok

2. hét:
Adatok bekérése a felhasználótól.
Mik a metódusok és hogyan működnek? Metódusok használata és a Paraméterek.

3. hét:
Metódusok gyakorlása

4. hét:
Feltételvizsgálat, elágazások

5. hét:
Elöl és Hátul tesztelő Ciklusok

6. hét:
Tömbök, Listák

7. hét:
Első Nagyfeladat ellenőrzése / közös megoldása

8. hét:
Objektum Orientált Programozás #1 – Osztályok

9. hét:
Objektum Orientált Programozás #2 – Konstruktorok és Osztályok közötti kommunikáció

10. hét:
Objektum Orientált Programozás #3 – Öröklés

11. hét:
Objektum Orientált Programozás #4 – Absztrakt Osztályok és Interface-k

12. hét:
Objektum Orientált Programozás #4 – Absztrakt Osztályok és Interface-k

13. hét:
ENUM-ok

14. hét:
Második Nagyfeladat ellenőrzése / közös megoldása

15. hét:
Static és Const

16. hét:
Kivételkezelés

17. hét:
Adatbáziskezelés @JDBC és (JPA) Hibernate

18. hét:
Harmadik Nagyfeladat ellenőrzése / közös megoldása

19. hét:
Harmadik Nagyfeladat ellenőrzése / közös megoldása

20. hét:
Harmadik Nagyfeladat ellenőrzése / közös megoldása

Mi történik hiányzás esetén?

Semmi.

Ez egy felnőtt kurzus, ahol felnőtt emberek vesznek részt, mindenki be tudja osztani az idejét. Ha a Tanfolyam esetében egy adott óráról hiányzol, akkor azt a kimaradást neked kell önállóan pótolni, de ugyanúgy hozzájutsz a videó felvételhez és az írásos anyagokhoz. Igény esetén Magánórával tudod pótolni az elmaradásaidat.

Kapok a Tanfolyam végén Oklevelet?

A Tanfolyam nem államilag akkreditált képzés formájában valósul meg, így hivatalos Diploma / Elismervény kiállítására nincs lehetőség.

A képzés elvégzéséről természetesen igény szerint állítok ki névre szóló írásos igazolást, akár nyomtatott formában, akár elektronikusan, de ez nem minősül hivatalos állami elismervénynek.

Hogyan fog történni a képzés?

A képzés a Zoom nevű videótelefonon keresztül zajlik, mely bárki számára ingyenesen igénybe vehető. Ezen keresztül van lehetőség, hogy megosszuk egymás képernyőjét, így hatékonyan tudjuk megnézni a feladatokat és az új anyagrészeket.

Egy Online Java nyelvű Programozó Tanfolyam, amelynek hatására 5 hónap múlva már Te fogsz segíteni másoknak a Programozási kérdésekben.

Nincs görcsölés a feladatok fölött és nincs rizikó sem. Ha nem lennél megelégedve a képzés minőségével, akkor jelezd ezt nekem és érvényesítheted a Garanciád!