Sikeres tranzakció!

Gratulálok, Az első lépéseket már megtetted! Szeretném figyelmedbe ajánlani az intenzív Java Tanfolyamomat. Görgess tovább és nézd meg a részleteket, mert garantáltan imádni fogod!

TANULJ MEG TE IS JAVA NYELVEN PROGRAMOZNI 5 HÓNAP ALATT OTTHONRÓL

Programozz Te Is Java Kezdő Tanfolyam 6.2

Jelentkezési időszak: Augusztus 12 – Augusztus 25.

TELJESEN ONLINE

MINDEN KÉSZSÉG MEGTANÍTVA

0-RÓL A JUNIOR SZINTIG

NEKED IS JUTOTTAK MÁR ESZEDBE HASONLÓ GONDOLATOK?

“Egy újabb vizsga, ezt a feladatot megint nem értem. Biztos megint nem fog sikerülni, egyszerűen nem haladok semmit. Pedig még azt a hülye könyvet is elolvastam, tegnap este is éjfélig fent voltam.”

“Évek óta ugyanannyit keresek és amúgy is gyűlölöm a munkám, elegem van! Szeretnék kipróbálni végre valami izgalmasat, valami újat, kreatívat!”

 

Unod, hogy nagy nehezen elolvastál egy száraz programozásról szóló könyvet, sőt már akár pár feladatot is megoldottál, de éles helyzetben nem jönnek az eredmények? Lehet, hogy ez a szakma nem is neked való?

Ne add fel ilyen könnyen!

Senki nem úgy született, hogy tudott programozni. Én magam is voltam kezdő Programozó… Ekkor még sokat hibáztam, nagyon nehezen mentek a feladatmegoldások és a legtöbb összefüggést én sem értettem, de meg lehet Tanulni!

Ha évek óta, csak zombiként lézengsz a munkahelyeden, de az már sem kihívást, sem fejlődést nem jelent a számodra, akkor itt az ideje váltanod! Itt lehetőséged nyílik egy új tudás megszerzésére, aminek segítségével belevághatsz valami újba, kreatívba, amivel növelheted a fizetésed és ezáltal csökkentheted a napi stressz faktort.

Ha szeretnéd érteni, hogy:

 • Mik azok a változók, mik azok a metódusok?
 • Miért ilyen sorrendben hívódnak egymás után a metódusok?
 • Mi a Class? Mi az Öröklés?
 • Hogyan működik a világ egyik legelterjedtebb Programozási Nyelve?

 

Akkor jó helyen jársz! Ezeket a kérdéseket hamarosan te is könnyedén meg fogod tudni válaszolni.

KIFEJEZETTEN AJÁNLOM EGY KEZDŐ PROGRAMOZÓNAK

A Java egy széles körben használt és elterjedt Programozás Nyelv.

Programozz Te Is Online Java Tanfolyam 6.2

Ne kínozd magad tovább unalmas példákkal és végeláthatatlanul hosszú könyvekkel! Van kiút, létezik egy jobb módszer, amivel te is élvezni fogod a Programozást.

 

 • Én megtanítalak téged mindenre, amire egy Junior Programozónak szüksége lehet és még a lakást sem kell elhagynod.
 • Java Szoftverfejlesztés A-tól Z-ig. Nem elég csak a Java nyelvet ismerni, a Problémamegoldó Készséget is átadom és tudatosan fejlesztjük a tanfolyam órái alatt.
 • Az Online Java Tanfolyam keretében az alapoktól kezdve hétről-hétre haladunk az anyagban, bemutatom az adott leckét majd különböző feladatok segítségével begyakoroljuk azt.

Heti 3 ÉLŐ Online Tanóra

Struktúrált, Tervezett fejlődés

Junior programozói szint elsajátítása

10+ év fejlesztői tapasztalat

Valódi példák

Közvetlen kommunikáció, kényelmesen, otthonról

Gyerekkorom óta imádok programozni

Az egyetem elvégzése után 6 évig programozóként dolgoztam nagyvállalati környezetben. Pontosan tudom, hogy a tanulásod során min mész keresztül, rengetegszer én sem tudtam a jó megoldásokat.

 

Bajor Tamás vagyok, 2014-ben végeztem Mérnök Informatikusként a Budapest Műszaki Egyetemen. 6 évig multi környezetben dolgoztam, közben pedig felépítettem ezt az oldalt, hogy segíthessek neked JÓ Programozóvá, fejlesztővé válni, ezáltal pedig elérhesd a saját céljaidat. Vezető Programozóként több évnyi Programozás és Programtervezés áll a hátam mögött.

Ma Tanárként a fő célom, hogy mások is megtanulják a szoftverfejlesztést és elérhessék a saját céljaikat.

 

 

Ezt a kurzust én építettem fel és évek óta finomítom a saját tapasztalataim, a piac igényei és a Tanfolyamon résztvevő emberek visszajelzései alapján.

Ha kíváncsi vagy a Programozz Te Is, mint vállalkozás történetére és arra, hogy milyen lépésekben épült fel, akkor bátran kattints a gombra!

Képzeld el, ahogyan az általad kitűzött célok felé haladsz hétről-hétre.

Kellemes hangulatban, jó társaságban, a cél felé haladva tanulsz majd meg Te Is Programozni és Komplex Problémákat Megoldani.

Programozz Te Is Online Java Tanfolyam

 

10+1 ÉRV

Amiért megéri ezt a képzést választanod!

1.

< ÖT HÓNAPOS INTENZÍV TANFOLYAM >

 

A tanfolyam egy igen intenzív 20+3 hetes időtartamot fog felölelni, ami alatt lehetőséged nyílik egy új, nagyon értékes tudás megszerzésére. 20 hét alatt különböző részeivel fogunk megismerkedni a Java nyelvnek, amivel már le tudjuk fedni a Junior Programozói Szintet. Lesz a Tanfolyamon 2 darab 1 és 2 hetes pihenő is, ilyenkor nincsenek órák. Így összesen 20+3 hét a képzés teljes ideje.

< EGYÜTT DOLGOZUNK >

 

A tanfolyam órái nem a klasszikus hangulatban telnek. Nem arról szólnak az órák, hogy én 90 percen keresztül magyarázok valamiről, te pedig már 5 perc után nem tudod, hogy miről van szó. Proaktív és Interaktív órákat tartok, ahol együtt gondolkodunk és addig beszélünk egy megoldásról, amíg az nem 100%-ig egyértelmű mindenkinek!

2.

3.

< GYAKORLATIAS >

 

Programozni csak egyféleképpen lehet megtanulni: Rengeteg gyakorlással! Épp ezért a tanfolyam is úgy épül fel, hogy az elméleti rész bemutatása után rögtön éles programokon keresztül láthatod azt, amiről addig szóban beszéltünk. Az óra végén a kezedbe adom ezeket a példákat, azokon túl pedig bőségesen elegendő házi feladattal látlak majd el a következő alkalomig. Így megfelelően fel tudsz majd készülni a következő anyagrészre.

< VEZETETT FEJLŐDÉS >

 

A tanfolyam oktatási modellje: A kurzus egy csoportban, legfeljebb 6 emberrel fog elindulni. Így mindenkinek lesz lehetősége megszólalni. Az órák 90 perc hosszúságúak és heti 3 élő oktatást tartunk:

  • Kedd 8:45-10:15
  • Csütörtök 8:45-10:15
  • Péntek 8:45-10:15

 

A Tanfolyam első órája 2024. február 13-án délelőtt 8:45-kor lesz, majd onnantól hétről-hétre haladunk a tananyagban.

 

A hét első óráján mindig bemutatom az új anyagrészt (elmélet + kész példa), A hét második óráján átnézzük a házi feladatokat, átbeszéljük a kérdéseket és közös feladatmegoldás lesz, ahol Én fogom írni a kódot. A hét harmadik óráján pedig szintén közös feladatmegoldás lesz, de Ti fogjátok írni a kódot! Így megtanultok közösen gondolkozni és mások előtt kódot írni! Ezt a struktúrát követjük 20 héten keresztül egészen a Junior Szintig!

< VEZETETT FEJLŐDÉS >

 

A tanfolyam oktatási modellje: A kurzus két csoportban, csoportonként legfeljebb 6 emberrel fog elindulni. Így mindenkinek lesz lehetősége megszólalni. Az órák 90 perc hosszúságúak és heti 3 élő oktatást tartunk:

 • Csoport #1:
  • Hétfő 17:15-18:45
  • Szerda 17:15-18:45
  • Csütörtök 19:00-20:30
   
 • Csoport #2:
  • Kedd 17:15-18:45
  • Csütörtök 17:15-18:45
  • Péntek 17:15-18:45

 

A Tanfolyam első órája 2024. augusztus 26-án / 27-én 17:15-kor lesz, majd onnantól hétről-hétre haladunk a tananyagban.

 

A hét első óráján mindig bemutatom az új anyagrészt (elmélet + kész példa), A hét második óráján átnézzük a házi feladatokat, átbeszéljük a kérdéseket és közös feladatmegoldás lesz, ahol Én fogom írni a kódot. A hét harmadik óráján pedig szintén közös feladatmegoldás lesz, de Ti fogjátok írni a kódot! Így megtanultok közösen gondolkozni és mások előtt kódot írni! Ezt a struktúrát követjük 20 héten keresztül egészen a Junior Szintig!

4.

5.

< TAPASZTALT OKTATÓ >

 

Egy olyan embertől fogsz tudni tanulni és kérdezni, aki évek óta ezen a területen dolgozik és pontosan ismeri az aktuális folyamatokat, trendeket. Rengeteg embert tanítottam már és nem egyszer vittem végig különböző komplex funkciók megvalósítását a tervezőasztaltól a gyártósorig. 10+ évnyi programozási tapasztalat van mögöttem és nem egy gyorstalpaló diáit fogom neked újra eladni.

< MINDENT A KEZEDBE ADOK >

 

Minden óráról felvétel készül, amely csak az adott csoport tagjai számára lesz elérhető. Ennek segítségével bármikor vissza tudod nézni az órát, ha kérdés merülne fel. Az órán vett tananyag teljes írásbeli kivonatát is a rendelkezésedre bocsájtom és a házi feladatokat is írásban fogom elküldeni. Tehát neked semmiféle jegyzetelésre nem lesz szükséged egyetlen alkalommal sem!

6.

7.

< BÁRMIKOR KÉRDEZHETSZ AZ ÓRÁN KÍVÜL IS >

 

Lesz Privát Facebook csoport csak a Tanfolyam résztvevői számára, ami ma már nem olyan nagy szám, de mégis egy hatékony módja a kommunikációnak. A csoportot kifejezetten a tanfolyam résztvevőinek hoztam létre, így építve egy támogató közösséget. Ezen felül természetesen én is minden feltett kérdésre válaszolok majd, de így ti is tudjátok segíteni egymást az órákon kívül is. Ezen kívül pedig a Tanfolyam résztvevői prioritást élveznek ezért bármikor kérdezhetnek email-ben vagy telefonon is.

< NEM CSAK EGY EGYSZERI KÉPZÉS >

 

Ebben a képzésben nem csak addig vagy fontos, amíg kifizeted a tandíjat. Ez persze nagyon marketing szagú kijelentés, de Én pontosan tudom, hogy Te fejlődni akarsz, el akarsz érni egy új szintet és én azért vagyok itt, hogy ez sikerüljön. Számomra ez egy ugyanolyan misszió mint neked, senkit nem hagyunk hátra, ezért a tanfolyam óráin kívül is, illetve azután is bármikor szívesen segítek a kérdéseidben! Ebben nem ismerek kompromisszumot és nincs megkötés.

8.

9.

< JAVA PROGRAMOZÁS JUNIOR SZINTEN >

 

A Kezdő Tanfolyam tananyagát úgy építettem fel, hogy valaki a 0-ról a 20. hét végéig megkapja mindazt a tudást, amivel sikeresen tud megpályázni egy Junior Java nyelvi programozói pozíciót. Ahhoz, hogy valaki sikerrel tudjon pályázni Junior pozícióra nem elegendő önmagában csak a Java nyelv ismerete, további rendszereket is kell tudni használni például Adatbázisok kezeléséhez és Webes alkalmazások készítéséhez. Ezen a Tanfolyamon a Java nyelv van fókuszban, de a Tanfolyam utolsó 1 hónapjában megnézünk más technológiákat is. Egy hónap elegendő a webes technológiákkal való első megismerkedésre és utána már önállóan is tudsz róluk tanulni.

Viszont ugyanezeket a webes technológiákat részletesebben  a Haladó Tanfolyamon is tanuljuk, ami mindig a Kezdő Tanfolyam után indul és a Kezdő Tanfolyamon résztvevők 20%-os kedvezménnyel tudnak rá jelentkezni.

< OLYAN MINT EGY ISKOLA, DE MÉGSEM >

 

A tanfolyam során követjük a klasszikus iskolai módszereket, de egy sokkal modernebb megközelítéssel, egy sokkal jobb hangulatban és sokkal hatékonyabban. Elmondom az elméletet, feladatokat nézünk át illetve házi feladatokat kell majd megoldanod. Ezt pedig újra és újra ismételjük hétről-hétre, 20 héten keresztül.

10.

+1.

< TELJESEN JOGTISZTÁN >

 

Sajnos ma Magyarországon ez még mindig nem teljesen magától értetődő, a tanfolyam teljesen jogkövető módon kerül megrendezésre, így a befizetésekről természetesen számlát is kapnak a résztvevők. A tanfolyam során csak ingyenesen hozzáférhető vagy hivatalosan megvásárolt programokat használunk, melyeket a résztvevők számára bocsájtok.

Kinek nem való ez a Képzés?

Akik nem gondolják komolyan!

 

Igen, ma ebben a szakmában tényleg el lehet helyezkedni egyetemi papír nélkül is! Ez igaz, de a sikert nem adják könnyen! Senki ne gondolja, hogy ez egy könnyű szakma, és sikerülhet megtanulni programozni csak azzal, ha bejárnak a heti három oktatásra. Itt bizony komoly elszántságra és elköteleződésre lesz szükség. Akinek ez nincs meg és nem elég motivált az ne is olvasson tovább, mert bizony akkor ez a képzés nem neki való!

Akik egyáltalán semmit nem beszélnek angolul!

 

A programozás nyelve az angol! Itt nem anyanyelvi szintű angolra vagy barokk körmondatokra kell gondolni, de ha te még sosem szólaltál meg angolul, akkor te még nem állsz készen. Nem lehetetlen, de nagyon kicsi az esélye, hogy sikeresen megtanulj programozni és angolul beszélni egyszerre. De ha te már legalább be tudsz mutatkozni, el tudod mondani ki vagy és honnan jöttél és pár mondatban az időjárásról is tudsz beszélgetni, akkor nincs miért aggódnod!

Akiknek nem lesz idejük gyakorolni!

 

Senki ne higgye, hogy a heti 3×1,5 óra az online tréningen elég lesz! Nem lesz elég, ezt garantálom. Így aki a következő 5 hónapban nem tud magának fixen biztosítani átlagosan naponta legalább 90 percet gyakorlásra az NE(!) jelentkezzen, mert nem fog tudni megtanulni programozni. Ez az a minimum idő, ami szükséges lesz a házi feladatok megoldásához. Ezt kérem, hogy mindenki vegye komolyan, mert ettől kevesebb nem lesz elég, és 3-4 hét után le fog maradni!

Mit mondtak a Tanfolyam 2.1 résztvevői a képzés végén?

Tapasztald meg a Programozz Te Is oktatások színvonalát!

Légy részese a Csapatnak!

V. Gábor
Read More
A programozzteis.hu Java anyagai nagyon jól felépítettek, egységesen egymásra épülnek, elősegítve ezzel a tanulást. Tamás nagyon jól, türelmesen magyaráz, s a házi feladatok is úgy vannak megszerkesztve, hogy egyben kihívás is legyen, de sikerélményt is tud nyújtani, minden szintnek megfelelően. Épp ezek miatt jól látható a haladásom, s jó érzés, hogy folyamatosan fejlődöm. Ajánlom Tamást, akik programozni szeretnének tanulni, bármilyen szinten is vannak.
K. Tímea
Read More
Rengeteget tanultam ezeken az online órákon, mert nagyon összeszedett, jól felépített volt és ami ennél is fontosabb, Tamás nagyon jól tanított és magyarázott is mellé. Máshol is tanultam már Java-t, de össze se lehet hasonlítani az oktatás színvonalát a programozzteis.hu-val. Csak ajánlani tudom!

Java Programozási Nyelv

20 héten keresztül – Online – Élőben – 0-tól a Junior Szintig

Rengeteg feladatmegoldás

Egyedül és Közösen is

Forródrót

A diákjaim számára mindig elérhető vagyok, órákon kívül is mindig kérdezhettek

2 Csoport – Csoportonként maximum 6 fővel

Így mindenkire lesz majd elég idő

Augusztus 26-tól / 27-től minden héten 3×1.5 óra Élő Oktatás

Minden héten 3 élő oktatás két csoportban

Minden óra Videón is

Az adott órát mindig felveszem, így nyugodtan, akár egyedül is újranézheted.

A Java Tanfolyam 6.2 Óráinak Ütemezése

A tanfolyam két csoportban fog elindulni.

A tanfolyamra jelentkezés során választani kell egy csoportot. Meghívást csak az adott csoport óráira fogsz kapni a tanfolyam során. A csoportok ütemezését itt láthatod:

Csoport #1

Hétfő
17:15 – 18:45

Szerda
17:15 – 18:45

Csütörtök
19:00 – 20:30

Csoport #2

Kedd
17:15 – 18:45

Csütörtök
17:15 – 18:45

Péntek
17:15 – 18:45

Hogyan tartom az óráimat? Hallgass bele a Tanfolyam 2.0-ba!

Íme néhány részlet egy új tananyag témakörének bevezetéséből.

 

Először részletesen átbeszéljük az elméletet, az írásos kivonatot, ami tipikusan 4-6 oldal hosszúságú. Ezután megnézzük a már előre elkészített, működő példát. Az óra után (az órai videófelvétellel együtt) pedig mindent elérhetővé teszek, így nincs szükség jegyzetelésre!

Az előző órán kapott házifeladatok közös ellenőrzése.

 

Egy ilyen alkalom során a fejlesztő be tudja mutatni a megoldását (ezzel gyakorolva egy későbbi állásinterjúra) és ha lenne benne hiba, akkor azt közösen át tudjuk beszélni.

A hét második felében közösen gondolkozunk és az átbeszélt megoldásokat implementáljuk.

 

Folyamatosan vezetem a Tanulókat a megoldás irányába, így segítve a helyes gondolkodást és közben mutatom a megfelelő kódolási technikákat is, így látnak helyes példákat.

Programozz Te Is Online Java Tanfolyam 6.2

Programozz Te Is Java Tanfolyam 6.2

Tematika

1-3. HÉT

Programozási nyelv alapok

 

Hello World Program, Változók és Metódusok

4-7. HÉT

Vezérlési Szerkezetek

 

Feltételvizsgálat, Ciklusok, Tömbök

8-16. HÉT

Objektum Orientált Programozás

 

Osztályok, Objektumok, Listák, Öröklés és Interface-ek

17-20. HÉT

Spring Boot Framework

 

Adatbázisok kezelése és Webes Microservice-ek

3 Nagyházifeladat az egyes mérföldköveknél!

Egy egyszerű megjelenítésű, konzolos program a 7. hét végére!

Egy grafikus felületű Játék megvalósítása a 16. hét végére!

Egy webes alkalmazás, erős back-end fókusszal a 20. hét végére!

Mire leszel képes a 20. hét végére?

 

A képzés sikeres elvégzése után képes leszel Webes alkalmazások szerver oldali részeinek programozására, mely a Java nyelv leggyakoribb felhasználási területe. Mivel a képzés közepén beszélni fogunk az alap Grafikus elemek használatáról, így ebbe az irányba is elindulhatsz, de a Webes technológiára használják leggyakrabban a Java nyelvet.

A képzés során illetve utána segítséget fogsz kapni az önéletrajzod összeállításához, így el tudsz kezdeni Junior pozíciókra jelentkezni. Általában 4-6 hónapos elhelyezkedési idővel érdemes számolni. Ehhez létfontosságú, hogy a képzés után is folyamatosan gyakorolj és utánanézz részletesen azoknak a Webes technológiáknak, amiket a képzés utolsó részében megmutatok. Ehhez egy részletes tartalomjegyzéket fogok neked biztosítani illetve természetesen továbbra is kérhetsz tőlem díjmentesen tanácsokat email-ben, telefonon vagy indokolt esetben egy-egy előre egyeztetett megbeszélésen.

 

Amennyiben viszont szeretnél még többet tanulni és elmélyedni a Webes “szakirányba”, akkor csatlakozhatsz a Kezdő Tanfolyam befejezése után egy héttel induló Haladó Tanfolyamomra, mely 12 hét hosszúságú és a Kezdő Tanfolyamon résztvevők 20%-os kedvezménnyel tudnak jelentkezni. A Kezdő Tanfolyam 6.2 után induló Haladó Képzés az eredeti 329.900 Ft-os ár helyett (a Kezdő Tanfolyamon résztvevőknek) 274.900 Ft-os áron érhető el!

5 hónap alatt az Első projekttől a Webes alkalmazások készítéséig

 

A Kezdő Tanfolyam végére eljutunk a három rétegű webes alkalmazások készítéséig. Erről a fejlődésről láthatsz egy összefoglalót.

Programozz Te Is Online Java Tanfolyam 6.2

A hét harmadik óráján TI oldjátok a feladatokat, TI írjátok a kódot, Én csak segítek!

Először megmutatom a feladatot, közösen értelmezzük, átbeszéljük a megoldáshoz szükséges lépéseket és a használandó Java nyelvi elemeket.
Ezután rajtatok a sor, élőben kell mindazt megvalósítani, amit előtte részletesen átbeszéltünk.

Nincsenek rossz megoldások és rossz ötletek sem. Mindenki felelőssége a jó megoldás megszületése, ez nem egy teszt. A cél a gyakorlás és hogy élőben is tudjatok kódot írni, hangosan gondolkozni. Ezek fognak majd ugyanis kelleni egy sikeres állásinterjúhoz!

Egy kis lelkesítő beszélgetés egy nehéz feladat után!

Az együtt végig dolgozott 5 hónapban sokszor lesznek nehezebb feladatok, amikre szükség van a fejlődéshez. A tanulási folyamat legtermészetesebb része, hogy folyamatosan emelni kell a tétet és egyre bonyolultabb példákkal kelljen megküzdeniük a résztvevőknek.

Nekem nem csak az a dolgom, hogy kiosszam a feladatokat. Támogatni foglak a tanulásod nehezebb pillanataiba is, amikor lehet, hogy nem sikerül majd 1-1 megoldás! A programozás tanulás egy iteratív folyamat, minél több feladatot oldasz meg, annál hatékonyabb megoldások fognak eszedbe jutni. Ilyenkor mindig megállunk és átbeszéljük az aktuális nehézségeket.

365 napos Programozz Te Is 100% Elégedettségi Garancia!

 

Sokan tartanak tréningeket gyakran garancia nélkül, vagy csak nagyon nehezen igénybe vehető garanciával. Majd abban bíznak, hogy éppen annyira legyen elégedett az ügyfél, hogy ne kérje vissza a pénzét.

 

Én mindent az ügyfeleimnek köszönhetek, ezért dolgozok minden egyes nap. A tréningjeim csak úgy működhetnek, ha az ügyfeleim elégedettek, ajánlják másoknak is és úgy érzik: A megfelelő minőséget kapták meg a pénzükért. Ha te bizalmat szavazol nekem, akkor én a maximumot nyújtom és erre Garanciát is vállalok!

 

A garancia igénylése egyszerű: Ha bármikor úgy érzed, hogy nem vagy megelégedve a tréning minőségével, akkor ezt jelezd felém a vásárlás utáni 365 napon belül. Első körben szeretném megpróbálni megválaszolni a felmerülő problémákat, de ha ennek ellenére továbbra is kétségeid vannak, akkor visszatérítem a teljes befizetett összeget, 100%-ban.

 
 

PROGRAMOZZ TE IS ONLINE JAVA KEZDŐ TANFOLYAM 6.2

CSATLAKOZÁS: AUGUSZTUS 12. – AUGUSZTUS 25.

ELSŐ ÓRA: AUGUSZTUS 26. / 27.

Nap
Óra
Perc
Másodperc

JAVA KEZDŐ TANFOLYAM 6.2

FIZETÉS EGY ÖSSZEGBEN

0-ról egy sikeres Junior szintig 20 hét alatt

0-ról egy sikeres Junior szintig 20 hét alatt

Minden héten élőben Kedd, Csütörtök, Péntek 8:45-10:15 között

Java Programozási Nyelv

6 fős kicsoportos oktatás

Folyamatos visszajelzés a fejlődésedről

Nagyfeladatok, amiken hetekig tudsz majd dolgozni

Minden héten 3x1,5 órányi Oktatás

Hang és Videóanyag készítése az órákról

Írásos kivonata az órai anyagnak

Folyamatos házifeladatok a gyakorláshoz

Bónusz #1: Programozz Te Is Funko Figura

Bónusz #2: Programozz Te Is kávés bögre

Bónusz #3: Céges karrierutam Esettanulmánya

Bónusz #4: Java KisOkos - Állásinterjúkhoz

Bónusz #5: AlgoExpert.io - Interjú felkészítő oldal kedvezmény

Bónusz #6: Hogyan készülj az álláskeresésre? Vendégelőadás + Mentorálás

Bónusz #7: Café English nyelviskola Élő Előadás + Kedvezmények

Opcionálisan folytatható egy külön 12 hetes Haladó Tanfolyamon, kifejezetten álláskereséshez

Verhetetlen ProgramozzTeIs Elégedettségi Garancia

593.900 Ft*

494.900 Ft*
(Csak egy napig, Augusztus 12-én)

593.900 Ft*

JAVA KEZDŐ TANFOLYAM 6.2

5 HAVI RÉSZLETFIZETÉS

0-ról egy sikeres Junior szintig 20 hét alatt

0-ról egy sikeres Junior szintig 20 hét alatt

Minden héten élőben Kedd, Csütörtök, Péntek 8:45-10:15 között

Java Programozási Nyelv

6 fős kicsoportos oktatás

Folyamatos visszajelzés a fejlődésedről

Nagyfeladatok, amiken hetekig tudsz majd dolgozni

Minden héten 3x1,5 órányi Oktatás

Hang és Videóanyag készítése az órákról

Írásos kivonata az órai anyagnak

Folyamatos házifeladatok a gyakorláshoz

Bónusz #1: Programozz Te Is Funko Figura

Bónusz #2: Programozz Te Is kávés bögre

Bónusz #3: Céges karrierutam Esettanulmánya

Bónusz #4: Java KisOkos - Állásinterjúkhoz

Bónusz #5: AlgoExpert.io - Interjú felkészítő oldal kedvezmény

Bónusz #6: Hogyan készülj az álláskeresésre? Vendégelőadás + Mentorálás

Bónusz #7: Café English nyelviskola Élő Előadás + Kedvezmények

Opcionálisan folytatható egy külön 12 hetes Haladó Tanfolyamon, kifejezetten álláskereséshez

Verhetetlen ProgramozzTeIs Elégedettségi Garancia

5 x 129.900 Ft

5 x 108.900 Ft
(Csak egy napig, Augusztus 12-én)

5 x 129.900 Ft

JAVA KEZDŐ TANFOLYAM 6.2

6 HAVI RÉSZLETFIZETÉS

0-ról egy sikeres Junior szintig 20 hét alatt

0-ról egy sikeres Junior szintig 20 hét alatt

Minden héten élőben Kedd, Csütörtök, Péntek 8:45-10:15 között

Java Programozási Nyelv

6 fős kicsoportos oktatás

Folyamatos visszajelzés a fejlődésedről

Nagyfeladatok, amiken hetekig tudsz majd dolgozni

Minden héten 3x1,5 órányi Oktatás

Hang és Videóanyag készítése az órákról

Írásos kivonata az órai anyagnak

Folyamatos házifeladatok a gyakorláshoz

Bónusz #1: Programozz Te Is Funko Figura

Bónusz #2: Programozz Te Is kávés bögre

Bónusz #3: Céges karrierutam Esettanulmánya

Bónusz #4: Java KisOkos - Állásinterjúkhoz

Bónusz #5: AlgoExpert.io - Interjú felkészítő oldal kedvezmény

Bónusz #6: Hogyan készülj az álláskeresésre? Vendégelőadás + Mentorálás

Bónusz #7: Café English nyelviskola Élő Előadás + Kedvezmények

Opcionálisan folytatható egy külön 12 hetes Haladó Tanfolyamon, kifejezetten álláskereséshez

Verhetetlen ProgramozzTeIs Elégedettségi Garancia

6 x 110.900 Ft

6 x 92.500 Ft
(Csak egy napig, Augusztus 12-én)

6 x 110.900 Ft

*Teljes összeg választásakor a jelentkezés véglegesítéséhez 50.000 Ft fizetendő bankkártyával.

Sikeres jelentkezés után 48 órán belül fizetendő átutalással a maradék rész, azaz 543.900 Ft 444.900 Ft.

+7 AJÁNDÉK BÓNUSZ

Bónusz #1: Programozz Te Is Funko Figura

 

Egyedileg tervezett, kézzel festett Programozz Te Is Funko Figura! Nagy feje és komoly tekintete garantáltan megmosolyogtat majd és ad egy kis önbizalmat két nehezebb feladat között is.

 

Így vigyázó tekintetem és az extra motiváció az órák között is megmarad!

 

Egy bohókás, szívből jövő kis ajándék, ami garantáltan tetszeni fog! Egyenesen a postaládádba.

Bónusz #2: Programozz Te Is kávés bögre

Egy kis ajándék a hosszú áttanult éjszakákhoz és hétvégékhez.

 

Erre a Bögrére garantáltan szükséged lesz!

 

Egy klasszikus kávés bögre Programozz Te Is logóval, hogy bármikor felpöröghess egy-egy nehezebb feladatra! Egyenesen a postaládádba.

Bónusz #3: Céges karrierutam esettanulmánya

Szeretném neked megmutatni, hogyan váltam bizonytalan pályakeresőből Vezető SW fejlesztővé, közben pedig bepillantást nyújtok a nagyvállalati életbe és karrierútba.

 

Ezzel motiváltan állsz majd neki a tanulásnak!

 

A jelentkezés után küldök neked egy esettanulmányt, ahol bemutatom az első lépéseimet, motivációimat valamint a tanulásom során lévő kihívásokat és mindezek gyümölcsöző eredményét!

Bónusz #4: Java KisOkos – Állásinterjúkhoz

Java KisOkos eBook Borito

Megkapod tőlem a csodafegyvert! Ilyen rendezett formában ezt a tartalmat jelenleg sehol máshol nem éred el!

 

Ezzel mosolyogva sétálhatsz majd be az állásinterjúra!

 

A jelentkezés után küldök neked egy 10 oldalas összefoglalót, ahol átmegyek a tipikus Java Programozással kapcsolatos interjú tesztkérdéseken és meg is válaszolom ezeket! 

Bónusz #5: AlgoExpert.io – Interjú felkészítő feladatok, Kedvezménnyel

Kíváncsi vagy, hogy milyen feladatokat kell megoldani a világ legmenőbb cégeinek állásinterjúain?

 

Itt mindent megtalálsz: AlgoExpert.io

 

Rengeteg szöveges és videós magyarázat, ráadásul angolul (így a szakmai nyelvet is tudod gyakorolni). Oldd meg az első feladatokat, próbáld ki ingyen és csak utána fizess elő. Egy éves tagság 15% kedvezmény csak a Programozz Te Is Tanfolyamon!

Bónusz #6: Hogyan készülj az álláskeresésre?

Vendégelőadás, CV előkészítés és Interjú felkészítés!

Tudod már, hogy hogyan kell hatékonyan SW Fejlesztői pozíciókat keresni a neten és milyen CV-vel érdemes pályáznod? Még nem? Akkor ez a Bónuszom neked szól!

 

Egy külön előadás keretében elmesélem neked a legfontosabb praktikákat és utána külön is segítek az álláskeresésben!

 

Elmesélem, hogy hol érdemes IT pályázatokat keresned, a felsorolt elvárásokat mennyire kell komolyan venni, mire kell figyelned. Mutatok neked olyan CV-ket, amikkel már sikeresen pályáztak és felkészítelek az álláskeresésre, interjúkra!

Bónusz #7: Ha az Angolt is gyakorolnád, Café English nyelviskola!

Nem vagy még profi angolból? Elkezd izzadni a tenyered, ha meg kell szólalni? Semmi gond, a Programozz Te Is Tanfolyamon ehhez is kapsz segítséget!

 

CafeEnglish.hu anyanyelvi angol tanárokkal és barátságos, kávéházi környezettel várnak Téged, ha angolul szeretnél tanulni!

 

A Café English minden évben több száz diáknak nyújt lehetőséget az angol tanuláshoz, egyedi módszerük pedig a beszédet, a kommunikációt helyezi a középpontba akár személyesen, akár online. Egy élő bemutatkozás után ingyenes szintfelmérőt nyújtanak Neked és további kedvezményeket is biztosítanak!

Bónusz #1

Programozz Te Is Funko Figura

Bónusz #2

Programozz Te Is kávés bögre

Bónusz #3

Céges karrierutam esettanulmánya

Bónusz #4

Java KisOkos – Állásinterjúkhoz

Java KisOkos eBook Borito

Bónusz #5

AlgoExpert.io – Interjú felkészítő feladatok, Kedvezménnyel

Bónusz #6

Hogyan készülj az álláskeresésre? Vendégelőadás + Mentorálás

Bónusz #7

Bónusz #7: Ha az Angolt is gyakorolnád, Café English nyelviskola!

Miért kerül 593.900 Ft-ba 494.900 Ft-ba a Java Tanfolyam teljes áron?

 • 5 év egyetem
 • 6 év nagyvállalati környezetben
 • 5 év oktatói tapasztalat
 • Sikeres Java Tanfolyamok 2020 óta
 • Karrierváltások
 • Összességében több ezer Programozással és Programozás oktatással töltött óra

Egy tapasztalt Programozótól és Oktatótól tanulhatsz!

Ennek az értéke ma a piacon 2,5-3 millió Forint!

 • 20 hetes Tanfolyam
 • Kiforrott oktatási módszer
 • Több száz órányi közös munka karrierváltókkal
 • Strukturált haladási terv
 • Folyamatos segítségnyújtás
 • Rengeteg feladat

Kezdd el megvalósítani az elképzeléseid!

Ha pedig időben döntesz a csatlakozásról, akkor további kedvezmények is elérhetőek!

EARLY BIRD KEDVEZMÉNY

20% kedvezmény minden jelentkezőnek, 2024. Augusztus 12. 23:59-ig

TELJES ÁR

2024. Augusztus 25. 23:59-ig

Aggasztó Kérdések és Megnyugtató Válaszok

Miért van szükséged egy új tudásra, miért akarsz változtatni az életeden?

Egy új tudás megszerzése minden élethelyzetben egy jó döntés. Ha egy szebb jövőt képzelsz el magad előtt, akkor kérdezd meg, hogy mit tehetsz érte, hogyan fogsz eljutni odáig? Többet tudsz ma, mint 1 éve? Mást csinálsz ma mint 2 éve?

Ha nem, akkor itt az ideje, hogy ne csak ábrándozz, hanem cselekedj is. Ehhez már megtetted az első lépéseket és elkezdtél érdeklődni egy ígéretes téma után, de itt még nem ért véget az út, sőt….

A programozás egy jó választás? Reális cél lehet ez 0-ról?

A Programozás az egyik legkreatívabb szakma és ma nagyon keresett is. Akár autódidakta módon, teljesen önállóan is elsajátítható, a kulcs az ÁLLANDÓ és RENDSZERES gyakorlás.

Nekem már azelőtt volt állásom, hogy kézhez kaptam volna a diplomámat, pedig a mai napig egy nagyon komoly időpazarlásnak tartom az egyetemi képzést, egyszerűen a rengeteg átadott, számonkért, de soha fel nem használt tudás miatt.

Ha valaki célirányosan és tudatosan tanulja a programozást, akkor reálisnak látom a 5 hónapos tanulási időt.

Az Angol nyelv kötelező?

A programozás nyelve az Angol! Angolul vannak a kulcsszavak és szinte minden tudástár angolul érhető el. A cégeknél is ez a minimum, főleg azért mert ma már tipikusan nemzetközi csapatokban vagy nemzetközi vevőknek történik a fejlesztés.

Igen, legalább alapfokon mindenkinek tudnia kell Angolul, aki komolyan meg szeretne tanulni programozni. Így ez egy minimum feltétel már a tanfolyam megkezdéséhez is!

Túl szép, hogy igaz legyen…

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy nem fogsz megtanulni attól programozni, ha csak beülsz a tanfolyamra vagy csak órákat veszel. Programozni csak egyféleképpen lehet megtanulni: RENDSZERES GYAKORLÁSSAL!

Számolj csak utána, minden nap 90 perc önálló gyakorlás ezen felül pedig minden héten 3×90 perc oktatás 20 héten keresztül a Tanfolyamon:

20 hét = 140 nap

140 nap x 1,5 óra + 20 hét x 3 x 1,5 óra = 210 óra + 90 óra = 300 óra programozás gyakorlás és közben folyamatos segítség

300 óra alatt már rengeteg új tudást meg lehet ismerni és ez alól a programozás sem kivétel!

Mit kapok a tanfolyamon túl?

Nem csak egy Tanfolyamra fizetsz elő. Egy támogató közösség tagja leszel, ahová mindenki azért jött, hogy megtanuljon programozni.

Tudjátok egymást segíteni, folyamatosan kérdezni és a másik megoldásából vagy éppen hibájából pedig rengeteget tanulni.

Programozz Te Is Csoport

Létrehoztam az INGYENES és NYÍLT Programozz Te Is Ingyenes Facebook Csoportot, ahová mindenki egy cél miatt csatlakozik: Mert szeretne fejlődni az informatika valamely területén, legyen az akár Programozás vagy WordPress alapú webfejlesztés.

Gyere és Csatlakozz, mert itt segítséget kapsz a programozásban, az önálló fejlődésben vagy éppen egyéb technikai kérdésekben is, méghozzá egy egyedülállóan értékes közösségtől!

A csoporthoz való csatlakozás SEMMILYEN vásárláshoz sincs kötve, és minden kérdésre én, Bajor Tamás személyesen is válaszolok!

PROGRAMOZZ TE IS ONLINE JAVA KEZDŐ TANFOLYAM 6.2

CSATLAKOZÁS: AUGUSZTUS 12. – AUGUSZTUS 25.

ELSŐ ÓRA: AUGUSZTUS 26. / 27.

Nap
Óra
Perc
Másodperc

JAVA KEZDŐ TANFOLYAM 6.2

FIZETÉS EGY ÖSSZEGBEN

0-ról egy sikeres Junior szintig 20 hét alatt

0-ról egy sikeres Junior szintig 20 hét alatt

Minden héten élőben Kedd, Csütörtök, Péntek 8:45-10:15 között

Java Programozási Nyelv

6 fős kicsoportos oktatás

Folyamatos visszajelzés a fejlődésedről

Nagyfeladatok, amiken hetekig tudsz majd dolgozni

Minden héten 3x1,5 órányi Oktatás

Hang és Videóanyag készítése az órákról

Írásos kivonata az órai anyagnak

Folyamatos házifeladatok a gyakorláshoz

Bónusz #1: Programozz Te Is Funko Figura

Bónusz #2: Programozz Te Is kávés bögre

Bónusz #3: Céges karrierutam Esettanulmánya

Bónusz #4: Java KisOkos - Állásinterjúkhoz

Bónusz #5: AlgoExpert.io - Interjú felkészítő oldal kedvezmény

Bónusz #6: Hogyan készülj az álláskeresésre? Vendégelőadás + Mentorálás

Bónusz #7: Café English nyelviskola Élő Előadás + Kedvezmények

Opcionálisan folytatható egy külön 12 hetes Haladó Tanfolyamon, kifejezetten álláskereséshez

Verhetetlen ProgramozzTeIs Elégedettségi Garancia

593.900 Ft*

494.900 Ft*
(Csak egy napig, Augusztus 12-én)

593.900 Ft*

JAVA KEZDŐ TANFOLYAM 6.2

5 HAVI RÉSZLETFIZETÉS

0-ról egy sikeres Junior szintig 20 hét alatt

0-ról egy sikeres Junior szintig 20 hét alatt

Minden héten élőben Kedd, Csütörtök, Péntek 8:45-10:15 között

Java Programozási Nyelv

6 fős kicsoportos oktatás

Folyamatos visszajelzés a fejlődésedről

Nagyfeladatok, amiken hetekig tudsz majd dolgozni

Minden héten 3x1,5 órányi Oktatás

Hang és Videóanyag készítése az órákról

Írásos kivonata az órai anyagnak

Folyamatos házifeladatok a gyakorláshoz

Bónusz #1: Programozz Te Is Funko Figura

Bónusz #2: Programozz Te Is kávés bögre

Bónusz #3: Céges karrierutam Esettanulmánya

Bónusz #4: Java KisOkos - Állásinterjúkhoz

Bónusz #5: AlgoExpert.io - Interjú felkészítő oldal kedvezmény

Bónusz #6: Hogyan készülj az álláskeresésre? Vendégelőadás + Mentorálás

Bónusz #7: Café English nyelviskola Élő Előadás + Kedvezmények

Opcionálisan folytatható egy külön 12 hetes Haladó Tanfolyamon, kifejezetten álláskereséshez

Verhetetlen ProgramozzTeIs Elégedettségi Garancia

5 x 129.900 Ft

5 x 108.900 Ft
(Csak egy napig, Augusztus 12-én)

5 x 129.900 Ft

JAVA KEZDŐ TANFOLYAM 6.2

6 HAVI RÉSZLETFIZETÉS

0-ról egy sikeres Junior szintig 20 hét alatt

0-ról egy sikeres Junior szintig 20 hét alatt

Minden héten élőben Kedd, Csütörtök, Péntek 8:45-10:15 között

Java Programozási Nyelv

6 fős kicsoportos oktatás

Folyamatos visszajelzés a fejlődésedről

Nagyfeladatok, amiken hetekig tudsz majd dolgozni

Minden héten 3x1,5 órányi Oktatás

Hang és Videóanyag készítése az órákról

Írásos kivonata az órai anyagnak

Folyamatos házifeladatok a gyakorláshoz

Bónusz #1: Programozz Te Is Funko Figura

Bónusz #2: Programozz Te Is kávés bögre

Bónusz #3: Céges karrierutam Esettanulmánya

Bónusz #4: Java KisOkos - Állásinterjúkhoz

Bónusz #5: AlgoExpert.io - Interjú felkészítő oldal kedvezmény

Bónusz #6: Hogyan készülj az álláskeresésre? Vendégelőadás + Mentorálás

Bónusz #7: Café English nyelviskola Élő Előadás + Kedvezmények

Opcionálisan folytatható egy külön 12 hetes Haladó Tanfolyamon, kifejezetten álláskereséshez

Verhetetlen ProgramozzTeIs Elégedettségi Garancia

6 x 110.900 Ft

6 x 92.500 Ft
(Csak egy napig, Augusztus 12-én)

6 x 110.900 Ft

*Teljes összeg választásakor a jelentkezés véglegesítéséhez 50.000 Ft fizetendő bankkártyával.

Sikeres jelentkezés után 48 órán belül fizetendő átutalással a maradék rész, azaz 543.900 Ft 444.900 Ft.

Mi történik a JELENTKEZÉS Gomb megnyomása után?

 1. Töltsd ki a Számlázási Adataidat
 2. Add meg az új Felnőttképzési Törvény szerinti (törvény itt) adataidat
 3. Válassz Fizetési Módot
 4. Olvasd el az Adatvédelmi Tájékoztatót és az Általános Szerződési Feltételeket
 5. Majd kattints a Rendelés Elküldése Gombra, ami után rögtön ki is tudod fizetni és ezzel érvényesíteni a Rendelésed!

Vagy csak nézd meg VIDEÓN:

SZÁMLÁZÁSI INFORMÁCIÓK

2013. évi LXXVII. felnőttképzési törvény szerinti adatok

KÉREM VÁLASSZON FIZETÉSI MÓDOT

Egy összegben kifizetés

50.000 Ft

Jelentkezés utáni 48 órán belül átutalással: 489.900 Ft

Részletfizetés 5 részletben

118.500 Ft

Következő részletek havi bontásban: Március, Április, Május, Június 12-ig 118.500 Ft

Részletfizetés 6 részletben

100.900 Ft

Következő részletek havi bontásban: Március, Április, Május, Június, Július 12-ig 100.900 Ft

Bankkártyás fizetés OTP SimplePay-el (Fizetési tájékoztató)

Ez az oldal semmilyen bankkártya adatot nem tárol, a teljes tranzakció a Fizetési Szolgáltató (OTP SimplePay) rendszerén keresztül történik!

KÉREM VÁLASSZON CSOPORTOT

Csoport #1

Hétfő, Szerda, Csütörtök 17:15 – 18:45

Csoport #2

Kedd, Péntek 17:15 – 18:45

Csütörtök 19:00-20:30

RENDELÉS ÖSSZEGZÉSE

E-mail cím:
Fizetési Szolgáltató:
Java Tanfolyam:
Csoport:

OTP SimplePay

PROGRAMOZZ TE IS

JAVA TANFOLYAM

 

 

20 HÉT

 

 

TELJESEN ONLINE

 

 

MINDEN KÉSZSÉG MEGTANÍTVA

 

 

0-TÓL A JUNIOR SZINTIG

 

 

JAVA NYELV HASZNÁLAT

 

 

NAGYFELADATOK

 

 

RENGETEG GYAKORLÁS

 

 

MINDEN ÓRA VIDEÓN IS

 

 

ÉRTÉKES BÓNUSZOK

 

 

TÁMOGATÓ KÖRNYEZET

 

 

VERHETETLEN GARANCIA

ELSŐ ÓRA:

2024.02.13. 8:45

Figyelem!

A Java Tanfolyam csak időszakosan indul! Jelentkezz mielőbb, mert a helyek száma korlátozott, a jelentkezési időszak pedig Január 28-án 23:59-ig tart!

Figyelem!

A  képzés időszakosan indul! Kérlek látogass vissza később vagy figyeld a Facebook-on az aktuális híreket.

Figyelem!

A Java Tanfolyam 6.2-re a jelentkezési időszak AUGUSZTUS 12-én 0:00-kor indul! Látogass vissza később és figyeld a Facebook-on az aktuális híreket.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Igen, de nem lesz könnyű! Ha rendelkezel alapvető digitális kompetenciákkal, rutinszerűen használod az internetet, rendszeresen gyakorolsz, lelkiismeretesen készülsz és követed a tanácsaimat, akkor igen!

Nagyon sok elszántság kell hozzá, a sikert nem adják könnyen, de ha minden nap rá tudod szánni azt a körülbelül 1,5-2 órát átlagosan és rendszeresen készülsz óráról-órára, akkor igen.

1. hét:
A programozásról általában, hogyan működik, mi a célja. Fejlesztőkörnyezet beállítása, első Hello World program.
Mik azok a változók? Java alaptípusok

2. hét:
Adatok bekérése a felhasználótól.
Mik a metódusok és hogyan működnek? Metódusok használata és a Paraméterek.

3. hét:
Metódusok gyakorlása

4. hét:
Feltételvizsgálat, elágazások

5. hét:
Elöl és Hátul tesztelő Ciklusok

6. hét:
Tömbök

7. hét:
Első Nagyfeladat ellenőrzése / közös megoldása

8. hét:
Objektum Orientált Programozás #1 – Osztályok

9. hét:
Objektum Orientált Programozás #2 – Konstruktorok és Osztályok közötti kommunikáció
     
Listák

10. hét:
Objektum Orientált Programozás #3 – Öröklés

11. hét:
Objektum Orientált Programozás #4 – Absztrakt Osztályok és Interface-k

12. hét:
ENUM-ok
STATIC & FINAL kulcsszavak

13. hét:
Kivételkezelés

14. hét:
Grafikus megjelenítés: Swing

15. hét:
Grafikus megjelenítés: Swing

16. hét:
Második Nagyfeladat ellenőrzése / közös megoldása

17. hét:
Adatbázisok, SQL, JDBC

18. hét:
Webalkalmazások, Backend és  Spring Boot Framework

19. hét:
Spring Boot framework

20. hét:
Harmadik Nagyfeladat ellenőrzése / közös megoldása

A Tanfolyamon élő, online tanórákat tartunk minden héten az alábbi időpontokban:

Csoport #1:

 • Hétfő 17:15-18:45
 • Szerda 17:15-18:45
 • Csütörtök 19:00-20:30

 

Csoport #2:

 • Kedd 17:15-18:45
 • Csütörtök 17:15-18:45
 • Péntek 17:15-18:45

A jelentkezésnek három feltétele van:

 1. Tényleg meg akarj tanulni programozni
 2. Tudj lefoglalni magadnak átlagosan minden napra legalább 1,5-2 órát a következő 20 hétre. Ez nem vicc, enélkül inkább ne jelentkezz!
 3. Beszélj alapfokon Angolul

Erre nehéz pontos választ adni, de egy gyengébb gép is elegendő. Nem fogunk bonyolult számítási feladatokat végző programokat készíteni.

Ha a számítógépeddel könnyen tudsz videókat nézni, böngésző használata közben nincsenek komolyabb megakadások, jól működik a videó telefonálás, egyszerűbb programok használata, akkor nincs miért aggódni. Egy olyan gép, ami amúgy is bírja a napi feladatok végrehajtását, elegendő lesz a programozás tanuláshoz.

A Kezdő Java Tanfolyamon 6.2 három fajta fizetési lehetőség érhető el:

 • Teljes ár: 593.900 Ft
 • 5 havi részletfizetés: 129.900 Ft / hó (649.500 Ft / 5)
 • 6 havi részletfizetés: 110.900 Ft / hó (665.400 Ft / 6)

 

Az EARLY BIRD (-20%) kedvezmény ezekből az árakból vonódik le.

A Kezdő Java Tanfolyam 6.1-re két szakaszban történik a jelentkezés!

EARLY Bird szakasz:

 • 2024.08.12-én 23:59-ig
 • 20% kedvezmény

 

Teljes ár:

 • 2024.08.25-én 23:59-ig
 • 0% kedvezmény

A jelentkezés érvényesítéséhez, a Csatlakozás Gomb megnyomása után ki kell tölteni a jelentkező úrlapot, majd Bankkártyával kell kifizetni a Tanfolyam díját. A számlázási adatok megadása és a fizetési szolgáltató kiválasztása után (OTP SimplePay) átkerülsz a fizetési szolgáltató oldalára, ahol rögtön bankkártyával fogsz tudni fizetni. A Bankkártya bármilyen lehet, szinte minden típust elfogadnak, akár külföldi bankkártyát is.

Rendelésed elektronikus fizetéssel tudod érvényesíteni. Átutalásra csak és kizárólag külön egyeztetés után van lehetőség!

A programozzteis.hu az OTP SimplePay rendszerével áll szerződéses kapcsolatban. Jelenleg ezen a szolgáltatón keresztül tudsz bankkártyával fizetni. A programozzteis.hu semmilyen bankkártya adatot nem tárol, a bankkártya adatok megadása teljes egészében a fizetési szolgálató weboldalán történik.

 

A további számlákat (Teljes összeg választásakor a maradék részt, Részletfizetés esetén a részleteket) vagy OTP SimplePay rendszerén tudod kifizetni bankkártyával vagy átutalással is tudod rendezni.

A jelentkezésnél preferáltan bankkártyával (vagy külön megbeszélés alapján átutalással) lehet fizetni, a további számlákat pedig bankkártyával vagy átutalással!

A jelentkezés során csak Bankkártyával lehet fizetni!

Viszont, hogy ne kelljen 400 – 500 ezer Ft-os összegeket bankkártyával fizetni, ezért a Teljes összeg választása esetén a fizetés 2 fázisban történik:

 1. A jelentkezés érvényesítéséhez 50.000 Ft-ot kell fizetni.
 2. A maradék összeget, azaz a [Teljes ár – 50.000 Ft-ot], a sikeres vásárlás utáni 48 órán belül kell teljesíteni átutalással vagy szintén bankkártyával. Erről az összegről külön számlát fogsz kapni, ami után el lehet végezni a tranzakciót.

Részletfizetés választása esetén a jelentkezés során csak az első részletet kell kifizetni!

A további részletekről minden esetben külön számlát fogsz kapni. A számlákat minden hónap elsején állítom ki és az adott hónap 12-ig kell befizetni.

 • 5 havi részletfizetés választása esetén: Szeptember, Október, November, December 12-ig.
 • 6 havi részletfizetés választása esetén: Szeptember, Október, November, December, Január 12-ig.

A képzés a Zoom nevű videótelefonon (Zoom Desktop Client) keresztül zajlik, mely bárki számára ingyenesen igénybe vehető. Ezen keresztül van lehetőség, hogy megosszuk egymás képernyőjét, így hatékonyan tudjuk megnézni a feladatokat és az új anyagrészeket.

A hét első óráján átvesszük a tematika szerinti új anyagrészt, illetve ahhoz kapcsolódó feladatokat nézünk meg. A hét második felében közösen átnézzük a házifeladatok megoldását és további feladatokat oldunk meg az adott heti anyagrésszel kapcsolatban. Új anyagba csak a következő héten kezdünk.

Egy tanóra 90 perc hosszú.

De nem mérem stopperrel az időt, ezért ha van még kérdés, akkor arra rá fogjuk szánni az időt.

A Tanfolyam ideje alatt NAPI 1,5-2 óra időráfordítással érdemes tervezni a Tanfolyam 100%-os elsajátításához.

A Tanfolyam ideje alatt minden héten tartunk 3×1,5 órányi oktatást. Ez idő alatt lesz lehetőség átbeszélni az új témákat illetve a kérdéseket. A Tanfolyam óráin kívül is kell azonban foglalkozni a programozással és a házifeladatokkal. Ezek napi időigénye körülbelül 1-2 óra.

Semmi.

Ez egy felnőtt kurzus, ahol felnőtt emberek vesznek részt, mindenki be tudja osztani az idejét. Ha a Tanfolyam esetében egy adott óráról hiányzol, akkor azt a kimaradást neked kell önállóan pótolni, de ugyanúgy hozzájutsz a videó felvételhez és az írásos anyagokhoz. Igény esetén Magánórával tudod pótolni az elmaradásaidat.

Ha bármikor úgy érzed, hogy nem vagy megelégedve a tréning minőségével, akkor ezt jelezd felém a vásárlás utáni 365 napon belül. Első körben szeretném megpróbálni megválaszolni a felmerülő problémákat, de ha ennek ellenére továbbra is kétségeid vannak, akkor visszatérítem a befizetett összeget.

A Java Tanfolyam egy Kezdő Java Tanfolyam.

A programozás legelejéről indulunk és végig a Java nyelv lesz fókuszban. A Tanfolyam utolsó negyedében megnézzünk a Webfejlesztéshez szükséges technológiákat és egy komplex házifeladatot is meg fogunk oldani. Ez a házifeladat már túlmutat a Java nyelv használatán, több extra keretrendszert is használni fogunk. Ezekről is lesz szó a Tanfolyam során, de nem teljes mélységében!

A Kezdő Java Tanfolyam után 1 héttel eltolva el fog indulni a Java Haladó Tanfolyam.

Ez egy opcionális lehetőség a Kezdő Tanfolyam résztvevői számára, de számukra 20%-os kedvezménnyel lesz elérhető a csatlakozás. A Haladó Tanfolyamon nem a Java nyelv lesz fókuszban, hanem a Webfejlesztéshez használt keretrendszerek és technológiák.

 

A Haladó Tanfolyamon heti három oktatási nap lesz ugyanabban az idősávban és 12 hetes hosszúságú lesz. Teljes ára 329.900 Ft, a Kezdő Tanfolyam hallgatóinak pedig 274.900 Ft.

A Tanfolyam nem államilag akkreditált képzés formájában valósul meg, így hivatalos Diploma kiállítására nincs lehetőség. A Tanfolyam hivatalos felnőttképzés formájában valósul meg, ezért hivatalos állami Elismervényt minden résztvevő kap.

A képzés elvégzéséről igény szerint állítok ki névre szóló írásos igazolást, akár nyomtatott formában.

Egy Online Java nyelvű Programozó Tanfolyam, amelynek hatására 5 hónap múlva már Te fogsz segíteni másoknak a Programozási kérdésekben.

Nincs görcsölés a feladatok fölött és nincs rizikó sem. Ha nem lennél megelégedve a képzés minőségével, akkor jelezd ezt nekem és érvényesítheted a Garanciád!