HALADÓ JAVA PROGRAMOZÁS 12 HÉT ALATT OTTHONRÓL

Programozz Te Is Haladó Java Tanfolyam

TELJESEN ONLINE

BACKEND TECHNOLÓGIÁK

KÉSZSÉG SZINTEN

MÁR TISZTÁBAN VAGY A JAVA ALAPJAIVAL DE ÚGY ÉRZED MÉG FEJLŐDNÖD KELL?

Rengeteg időt beletettél a programozás elsajátításába és úgy érzed, hogy már jól is megy? Már érted a programozás alapjait és a Java nyelv működését? Ezen felbátorodva megnéztél pár Junior Java pozíciót de csak pislogtál, hogy mi ez a sok 3 betűs rövidítés?

Spring Boot,  FrontEnd, Adatbázisok, Hibernate, REST, Spring Security, Session-ök kezelése, Titkosítások …

Ha már ismered a Java nyelvet, de ezeknél a kifejezéseknél csak kapkodod a fejed, akkor vegyél egy mély levegőt.
A Java nyelv ismerete elengedhetetlen és az eddig beletett sok-sok energia nem volt felesleges, de ezekkel a technológiákkal is muszáj legalább alapszinten tisztában lenned! Főleg ha Backend fejlesztői pozíciót szeretnél elérni.

A kulcs a további gyakorlás és a strukturált haladás!

Ha Te már rutinszerűen használod a Java nyelvet és az OOP szemléletet, akkor már nagyon jó úton haladsz. Erre a tudásra kell tovább építeni és megnézni azokat a technológiákat, amikre még szükség van egy sikeres interjúhoz.

Egy Backend pozíció sikeres megpályázásához az alábbi 4 területre mindenképp szükséged lesz!

Backend alkalmazások fejlesztéséhez használt keretrendszerek

Webes alkalmazások struktúrája

Frontend és Backend közötti kapcsolatok

Adatbázisok ismerete és használata

A Java nyelv leggyakoribb felhasználási területe a szerver oldali alkalmazások készítése!

 

Programozz Te Is Haladó Java Tanfolyam

Ha már részletesen megismerkedtél a programozással, akkor pontosan tudod, hogy mennyi iránya létezik, mennyi mindent meg lehet belőle ismerni. Pontosan tudod azt is, hogy ebből a sok dologból nem fog minden kelleni. De pontosan miket érdemes megtanulnod?

Tanuld meg lézerpontosan azokat a témákat, amikre szükséged lesz az elhelyezkedéshez!

Ne tölts el végtelen időt videók felkutatásával, “Most megint miért piros???” jellegű kérdések megválaszolásával és olyan technológiák megismerésével, amikre lehet, hogy nem is lenne szükséged.

Egy online Haladó Java Tanfolyam keretében olyan ismeretekre tanítalak meg, amikkel nagyságrendekkel növelhetsz a piaci esélyeiden. Nem csapongva, nem össze-vissza, hanem egy mélységében kidolgozott és már igazolt tananyag mentén!

 

Hétről-hétre felépített tananyag, komplex webes alkalmazások megvalósításával!

Ha most azon gondolkodsz, hogy túl sok mindent kellene még megtanulnod, akkor had nyugtassalak meg.

Ha már rutinszerűen oldasz meg programozási feladatokat és összetettebb alkalmazásokat is megvalósítottál már kizárólag Java használatával, akkor már nincs sok hátra!

Olyan technológiákat kell megtanulnod, amik a Java nyelvre épülnek és nagyon logikusan épülnek fel. Ezeknek megvan a saját működési elvük, de a nehezén már túl vagy, ezért nem érdemes megállni kizárólag a Java nyelv megismerésénél!

DE!

És itt jön a De… Ennél a szintnél már ki kell lépni a szigorúan vett Java nyelvből és el kell kezdeni egy rendszerben gondolkoznunk.

Innentől kezdve már nem lesz elég, ha jól használod az Osztályokat és a metódusokat. Adott esetben más programozási nyelveket és más technológiákat is tudnod kell majd használni. Egy összetett folyamatot fogsz tudni megépíteni onnantól kezdve, hogy a felhasználó belép a felületre egészen odáig, hogy az adatokat le kell tudnod menteni egy Adatbázisba.

 

Meg fogok mutatni mindent, ami egy ilyen összetett alkalmazás megvalósításához szükséges!

 

Ez lesz az a plusz, ami kelleni fog egy 3 betűs rövidítésekben bővelkedő Önéletrajz elkészítéséhez!

Programozz Te Is Haladó Java Tanfolyam

Backend alkalmazások fejlesztéséhez használt keretrendszerek

A sima Java alapú programokhoz képest a Backend alkalmazások készítése egy összetettebb folyamat. Több külső eszközt is használunk, projekttől függően külső szerverekhez csatlakozunk, kérünk le onnan adatokat. Éppen ezért a Backend alkalmzások fejlesztését érdemes egy keretrendszerben elvégezni. Több lehetőség közül is választhatunk, de érdemes olyat megismerni, ami elég elterjedt és sokan használják.

Webes alkalmazások struktúrája

Meg fogom mutatni, hogy hogyan valósul meg a teljes folyamata egy webes alkalmazásnak. Hogyan jutunk el egy weboldal megnyitásából odáig, hogy az általunk írt program fusson le. Hogyan tudunk adatokat bekérni a felhasználótól és hogyan tudunk személyre szabott tartalmat megjeleníteni? Mit kell csinálnunk akkor ha nem egy, de több alkalmazásunk is van és azok “beszélgetnek” egymással?

Frontend és Backend közötti kapcsolatok

Hogyan kapja meg az én alkalmazásom a felhasználó által, a weboldalra beírt adatokat? Ha kiszámoltam bizonyos adatokat, akkor azok hogyan fognak megjelenni a felhasználó által látható weboldalon? Hogyan épül fel egy weboldal, milyen technológiákat kell itt megismerni? Hol fut egyáltalán az általam készített alkalmazás? Ezekre a kérdésekre mind-mind választ fogsz kapni. A weboldalak megjelenésének az alapjaival is meg fogunk ismerkedni, bár a tanfolyamon a szerver oldali alkalmazások vannak fókuszban.

Adatbázisok ismerete és használata

A modern programok legfontosabb adattárolási mechanizmusa az adatbázisok használata. Az adatbázisok ismerete megkerülhetetlen egy Backend fejlesztő tudástárában. De hogyan működnek az adatbázisok és miért ennyire elterjedtek? Milyen adatbázis kezelő programok léteznek és hogyan fogjuk tudni ezeket kezelni a Java alapú programból? Ezen kívül megmutatom az adatbázis táblák szabályait is és hogy hogyan tudnak egymásra hivatkozni. Ezáltal lehetővé válik komplex adatok tárolása is.

A Tanfolyam alatt egy teljes láncot fogunk felépíteni a Weboldal megjelenítésétől egészen az Adatbázisok kezeléséig. A lánc minden elemét részletesen átbeszéljük, ezáltal pedig a teljes folyamatot le fogjuk tudni fedni.

Ez nem 1-2 napos munka, rengeteg Tanulást, Tervezést és Próbálkozást jelent. Kilépsz a Java nyelv kereteiből és egy sokkal grandiózusabb projektet fogsz tudni felépíteni!

Gyerekkorom óta foglalkozom programozással

Az egyetem elvégzése után 6 évig programozóként dolgoztam nagyvállalati környezetben. Pontosan tudom, hogy a tanulásod során min mész keresztül, rengetegszer én sem tudtam a jó megoldásokat.

 

Bajor Tamás vagyok, 2014-ben végeztem Mérnök Informatikusként a Budapest Műszaki Egyetemen. 6 évig multi környezetben dolgoztam, közben pedig felépítettem ezt az oldalt, hogy segíthessek neked JÓ Programozóvá, fejlesztővé válni, ezáltal pedig elérhesd a saját céljaidat. Vezető Programozóként több évnyi Programozás és Programtervezés áll a hátam mögött.

Ma Tanárként a fő célom, hogy mások is megtanulják a szoftverfejlesztést és elérhessék a saját céljaikat.

 

Ezt a kurzust én építettem fel és évek óta finomítom a saját tapasztalataim, a piac igényei és a Tanfolyamon résztvevő emberek visszajelzései alapján.

A már meglévő tudásodra építve fogsz újabb és újabb technológiákat megismerni, összetett webes folyamatokat megvalósítani.

Ez az a tudás, ami kilövi az ég felé a piaci értékedet.

Mindezt egy motivált csapatban, olyan emberekkel karöltve, akik már rengeteget foglalkoztak programozással és tudják hova akarnak eljutni

Folyamatos, napi szintű támogatás mellett

Igazi Programozz Te Is hangulatban, így még az is lehet, hogy ez az egész nem csak egy púp lesz a hátadon, hanem élvezni is fogod

Programozz Te Is Haladó Java Tanfolyam

10+1 ÉRV

Amiért megéri ezt a képzést választanod!

1.

< 12 HETES INTENZÍV TANFOLYAM >

 

A tanfolyam egy igen intenzív 12 hetes időtartamot fog felölelni, ami alatt lehetőséged nyílik egy új, nagyon értékes tudás megszerzésére. 12 hét alatt különböző részeivel fogunk megismerkedni a Szerver oldali alkalmazások fejlesztésének. 12 héten keresztül hétről-hétre haladunk a tananyagban.

< EGYÜTT DOLGOZUNK >

 

A tanfolyam órái nem a klasszikus hangulatban telnek. Nem arról szólnak az órák, hogy én 90 percen keresztül magyarázok valamiről, te pedig már 5 perc után nem tudod, hogy miről van szó. Proaktív és Interaktív órákat tartok, ahol együtt gondolkodunk és addig beszélünk egy megoldásról, amíg az nem 100%-ig egyértelmű mindenkinek!

2.

3.

< GYAKORLATIAS >

 

Programozni csak egyféleképpen lehet megtanulni: Rengeteg gyakorlással! Épp ezért a tanfolyam is úgy épül fel, hogy az elméleti rész bemutatása után rögtön éles programokon keresztül láthatod azt, amiről addig szóban beszéltünk. Az óra végén a kezedbe adom ezeket a példákat, azokon túl pedig bőségesen elegendő házi feladattal látlak majd el a következő alkalomig. Így megfelelően fel tudsz majd készülni a következő anyagrészre.

< VEZETETT FEJLŐDÉS >

 

A tanfolyam oktatási modellje: A kurzus egy csoportban, kis létszámmal (legfeljebb 6 emberrel fog elindulni) így mindenkinek lesz lehetősége megszólalni.

A Haladó Tanfolyam mindig egy Kezdő Tanfolyam folytatása. Az órák időpontjai megegyeznek a kapcsolódó Kezdő Tanfolyam óráinak időpontjaival.

A heti 3 oktatási nap struktúrája teljesen megegyezik a Kezdő Tanfolyam struktúrájával: A hét első óráján új anyagrészt veszünk a maradék két alkalmon közösen gyakorlunk.

4.

5.

< TAPASZTALT OKTATÓ >

 

Egy olyan embertől fogsz tudni tanulni és kérdezni, aki évek óta ezen a területen dolgozik és pontosan ismeri az aktuális folyamatokat, trendeket. Rengeteg új embert tanítottam már és nem egyszer vittem végig különböző komplex funkciók megvalósítását a tervezőasztaltól a gyártósorig. 10+ évnyi programozási tapasztalat van mögöttem és nem egy gyorstalpaló diáit fogom neked újra eladni.

< MINDENT A KEZEDBE ADOK >

 

Minden óráról felvétel készül, amely csak az adott csoport tagjai számára lesz elérhető. Ennek segítségével bármikor vissza tudod nézni az órát, ha kérdés merülne fel. Az órán vett tananyag teljes írásbeli kivonatát is a rendelkezésedre bocsájtom és a házi feladatokat is írásban fogom elküldeni. Tehát neked semmiféle jegyzetelésre nem lesz szükséged egyetlen alkalommal sem!

6.

7.

< BÁRMIKOR KÉRDEZHETSZ AZ ÓRÁN KÍVÜL IS >

 

Lesz Privát Facebook csoport csak a Tanfolyam résztvevői számára, ami ma már nem olyan nagy szám, de mégis egy hatékony módja a kommunikációnak. A csoportot kifejezetten a tanfolyam résztvevőinek hoztam létre, így építve egy támogató közösséget. Ezen felül természetesen én is minden feltett kérdésre válaszolok majd, de így ti is tudjátok segíteni egymást az órákon kívül is. Ezen kívül pedig a Tanfolyam résztvevői prioritást élveznek ezért bármikor kérdezhetnek email-ben vagy telefonon is.

< NEM CSAK EGY EGYSZERI KÉPZÉS >

 

Ebben a képzésben nem csak addig vagy fontos, amíg kifizeted a tandíjat. Ez persze nagyon marketing szagú kijelentés, de Én pontosan tudom, hogy Te fejlődni akarsz, el akarsz érni egy új szintet és én azért vagyok itt, hogy ez sikerüljön. Számomra ez egy ugyanolyan misszió mint neked, senkit nem hagyunk hátra, ezért a tanfolyam óráin kívül is, illetve azután is bármikor szívesen segítek a kérdéseidben! Ebben nem ismerek kompromisszumot és nincs megkötés.

8.

9.

< JAVA PROGRAMOZÁS++ >

 

A tananyag a ma divatos technológiákat alapul véve lett kifejlesztve. Egyértelmű cél, hogy aki a Tanfolyam során bemutatott technológiákat és eszközöket megismeri az sikerrel tudjon pályázni Junior Java fejlesztői pozíciókra.

A már megszerzett tudásodhoz a Tanfolyam során olyan új ismereteket fogunk hozzáadni, amikkel nem csak sima Java-s alkalmazások megépítésére leszel képes, de megismered azokat a folyamatokat és eszközöket is, amikkel nap mint nap találkozol majd a piaci fejlesztések során. Épp ezért a Tanfolyam alatt nem kifejezetten a Java nyelv lesz fókuszban, hanem az azokra épülő technológiák. Ez már egy jóval szélesebb tudás és rengeteg új lehetőséget jelent.

< OLYAN MINT EGY ISKOLA, DE MÉGSEM >

 

A tanfolyam során követjük a klasszikus iskolai módszereket, de egy sokkal modernebb megközelítéssel, egy sokkal jobb hangulatban és sokkal hatékonyabban. Elmondom az elméletet, feladatokat nézünk át illetve házi feladatokat kell majd megoldanod. Ezt pedig újra és újra ismételjük hétről-hétre, 20 héten keresztül.

10.

+1.

< TELJESEN JOGTISZTÁN >

 

Sajnos ma Magyarországon ez még mindig nem teljesen magától értetődő, a tanfolyam teljesen jogkövető módon kerül megrendezésre, így a befizetésekről természetesen számlát is kapnak a résztvevők. A tanfolyam során csak ingyenesen hozzáférhető vagy hivatalosan megvásárolt programokat használunk, melyeket a résztvevők számára bocsájtok.

Kinek nem való ez a Képzés?

Akik nem gondolják komolyan!

 

Igen, ma ebben a szakmában tényleg el lehet helyezkedni egyetemi papír nélkül is! Ez igaz, de a sikert nem adják könnyen! Senki ne gondolja, hogy ez egy könnyű szakma, és sikerülhet megtanulni programozni csak azzal, ha bejárnak a heti három oktatásra. Itt bizony komoly elszántságra és elköteleződésre lesz szükség. Akinek ez nincs meg és nem elég motivált az ne olvasson tovább, mert bizony akkor ez a képzés nem neki való!.

Akik a könnyű utat keresik!

 

 

Nem árulok csodaszert. Nem fogom tudni elmondani, hogy hogyan válhatsz heti 2 videó végignézésével programozóvá. Tehát kérem olyanok se jelentkezzenek, akik szerint elég lesz bejönni néha egy-két előadásra vagy visszanézni párat videón. Én senki helyett nem fogom tudni megtanulni a tananyagot, ezt a munkát mindenkinek magának kell beletennie. Mindenben segíteni foglak, de neked is aktívan részt kell venned a tanulásba és sokat kell foglalkoznod a fejlődéseddel, az új tananyagok elsajátításával.

Akik még csak most ismerkednek a Java nyelvvel!

 

Ez egy Haladó Tanfolyam, tehát elsősorban olyanoknak szól, akik már rutinszerűen ismerik a programozást és a Java nyelv használatát. Kérem, hogy akik még nincsenek tisztában a programozás alapjaival és az Objektumok használatával, azok erre a Tanfolyamra ne jelentkezzenek! Ezeket a témákat részletesen a Kezdő Java Tanfolyam során beszéljük át. Ezen a Tanfolyamon nem lesz idő az Osztályokat és azok használatát ismételni!

Akik nem beszélnek angolul!

 

A programozás nyelve az angol! Itt nem anyanyelvi szintű angolra vagy barokk körmondatokra kell gondolni, de ha te még sosem szólaltál meg angolul, akkor te még nem állsz készen. Nem lehetetlen, de nagyon kicsi az esélye, hogy sikeresen megtanulj programozni és angolul beszélni egyszerre. De ha te már legalább be tudsz mutatkozni, el tudod mondani ki vagy és honnan jöttél és pár mondatban az időjárásról is tudsz beszélgetni, akkor nincs miért aggódnod!

Akiknek nem lesz idejük gyakorolni!

 

Senki ne higgye, hogy a heti 3×1,5 óra az online tréningen elég lesz! Nem lesz elég, ezt garantálom. Így aki a következő 2 hónapban nem tud magának fixen biztosítani átlagosan naponta 90-120 percet gyakorlásra az NE jelentkezzen, mert nem fog tudni megtanulni programozni. Ez az a minimum idő, ami szükséges lesz a házi feladatok megoldásához. Ezt kérem, hogy mindenki vegye komolyan, mert ettől kevesebb nem lesz elég, és 2-3 hét után le fog maradni!

Programozz Te Is  Haladó Java Tanfolyam

Tematika

1. HÉT

Hibernate keretrendszer megismerése

Adatbázis parancsok SQL utasítások nélkül

2. HÉT

Hibernate folytatás

SQL utasítások írása, futtatása és az eredmények feldolgozása

3. HÉT

REST API

Kliens-Szerver, Szerver-Szerver kapcsolatok felépítése és kezelése

4. HÉT

XML fájlok olvasása és írása

JDOM könyvtár segítségével

5. HÉT

Verziókezelés és egyéb programozói feladatok bemutatása

Github, Követelménykezelés, Szoftver tervezés és Adminisztráció

6-8. HÉT

Nagyfeladatok

Összetett feladatok feldolgozása önállóan és csoportosan

9. HÉT

HTML, CSS

Asztali és mobil nézetes weboldalak felépítése

10. HÉT

Javascript

Struktúra, vezérlési szerkezetek és eseményfigyelés

11-12. HÉT

Frontend keretrendszer: Angular

Angular keretrendszer megismerése és webes alkalmazások létrehozása

Tapasztald meg a Programozz Te Is oktatások színvonalát!

Légy részese a Csapatnak!

V. Gábor
Read More
A programozzteis.hu Java anyagai nagyon jól felépítettek, egységesen egymásra épülnek, elősegítve ezzel a tanulást. Tamás nagyon jól, türelmesen magyaráz, s a házi feladatok is úgy vannak megszerkesztve, hogy egyben kihívás is legyen, de sikerélményt is tud nyújtani, minden szintnek megfelelően. Épp ezek miatt jól látható a haladásom, s jó érzés, hogy folyamatosan fejlődöm. Ajánlom Tamást, akik programozni szeretnének tanulni, bármilyen szinten is vannak.
K. Tímea
Read More
Rengeteget tanultam ezeken az online órákon, mert nagyon összeszedett, jól felépített volt és ami ennél is fontosabb, Tamás nagyon jól tanított és magyarázott is mellé. Máshol is tanultam már Java-t, de össze se lehet hasonlítani az oktatás színvonalát a programozzteis.hu-val. Csak ajánlani tudom!

Szerver oldali alkalmazások A-tól Z-ig

12 héten keresztül – Élőben – Online – Sima Java nyelvre építve

Vezetett fejlődés

Sok új technológia és rengeteg gyakorlás

Forródrót

A hallgatóim számára mindig elérhető vagyok, órákon kívül is mindig kérdezhettek

1 Csoport – Maximum 6 fővel

Így mindenkire lesz majd elég idő

Minden héten 3×1,5 óra Oktatás

Az órák időpontjai megegyeznek a kapcsolódó Kezdő Tanfolyam óráinak időpontjaival.

Minden óra Videón is

Az adott órát mindig felveszem, így nyugodtan, akár egyedül is újranézheted.

Nézz bele a Programozz Te Is Haladó Java Tanfolyam óráiba!

Egy Frontend-Backend közötti kommunikációs probléma nyomozása és megoldása!

Az új témakör elméleti bemutatása után rögtön valódi példában láthatod a működést.

Programozz Te Is Haladó Java Tanfolyam

Mire leszel képes a 12. hét végére?

 

A képzés célja egy olyan komplex tudás átadása, amivel a Java fejlesztői pozíciókban dolgoznod kell. A Java nyelvvel kapcsolatban a legtöbb álláskiírás Backend programozással kapcsolatos. A képzés elvégzése után át fogod majd látni az ehhez a munkakörhöz kapcsolódó feladatok folyamatát és képes leszel webes alkalmazások tervezésére és kivitelezésére.

A képzés során olyan technológiákat fogsz megismerni, amivel képes leszel megvalósítani egy szerver oldali alkalmazást. Meg fogod ismerni a FrontEnd megvalósításához szükséges megoldásokat, a Backend oldali logikák és struktúrák használatát és az Adatbázisok használatával is meg fogunk ismerkedni. A képzés egyértelmű célja azoknak a divatos technológiáknak az átadása, amiket elvárnak egy Junior pozíció során. Ezáltal elmélyítsd a Java programozási tudásodat olyan kiegészítő rendszerek ismeretével, ami nagyon fontos az elhelyezkedéshez.

 

A képzés során több Nagyházifeladatot is meg fogunk oldani. Egyedül és Csapatban is. Ezek között lesznek majd általam kitalált Nagyfeladatok is és olyan Nagyfeladatok is, amiket egy-egy állásinterjú során kellett megoldani korábbi ügyfeleimnek. Ezek a feladatok példa projektként is megállják majd a helyüket így valódi portfóliót is építhetsz.

Programozz Te Is Haladó Java Tanfolyam

365 napos Programozz Te Is 100% Elégedettségi Garancia!

 

Sokan tartanak tréningeket gyakran garancia nélkül, vagy csak nagyon nehezen igénybe vehető garanciával. Majd abban bíznak, hogy éppen annyira legyen elégedett az ügyfél, hogy ne kérje vissza a pénzét.

 

Én mindent az ügyfeleimnek köszönhetek, ezért dolgozok minden egyes nap. A tréningjeim csak úgy működhetnek, ha az ügyfeleim elégedettek, ajánlják másoknak is és úgy érzik: A megfelelő minőséget kapták meg a pénzükért. Ha te bizalmat szavazol nekem, akkor én a maximumot nyújtom és erre Garanciát is vállalok!

A garancia igénylése egyszerű: Ha bármikor úgy érzed, hogy nem vagy megelégedve a tréning minőségével, akkor ezt jelezd felém a vásárlás utáni 365 napon belül. Első körben szeretném megpróbálni megválaszolni a felmerülő problémákat, de ha ennek ellenére továbbra is kétségeid vannak, akkor visszatérítem a teljes befizetett összeget, 100%-ban.

 
 

PROGRAMOZZ TE IS HALADÓ JAVA TANFOLYAM

HALADÓ JAVA TANFOLYAM

FIZETÉS EGY ÖSSZEGBEN

Backend technológiák 12 héten keresztül

Java programozási nyelvre épülő technológiák

Teljes folyamat Frontend-től az Adatbázisokig

6 fős kicsoportos oktatás

Folyamatos visszajelzés a fejlődésedről

Nagyfeladatok, önállóan és csapatban is

Minden héten 3x1,5 órányi Oktatás

Hang és Videóanyag készítése az órákról

Írásos kivonata az órai anyagnak

Folyamatos házifeladatok a gyakorláshoz

Verhetetlen ProgramozzTeIs Elégedettségi Garancia

274.900 Ft

HALADÓ JAVA TANFOLYAM

2 HAVI RÉSZLETFIZETÉS

Backend technológiák 12 héten keresztül

Java programozási nyelvre épülő technológiák

Teljes folyamat Frontend-től az Adatbázisokig

6 fős kicsoportos oktatás

Folyamatos visszajelzés a fejlődésedről

Nagyfeladatok, önállóan és csapatban is

Minden héten 3x1,5 órányi Oktatás

Hang és Videóanyag készítése az órákról

Írásos kivonata az órai anyagnak

Folyamatos házifeladatok a gyakorláshoz

Verhetetlen ProgramozzTeIs Elégedettségi Garancia

2 x 137.500 Ft

HALADÓ JAVA TANFOLYAM

3 HAVI RÉSZLETFIZETÉS

Backend technológiák 12 héten keresztül

Java programozási nyelvre épülő technológiák

Teljes folyamat Frontend-től az Adatbázisokig

6 fős kicsoportos oktatás

Folyamatos visszajelzés a fejlődésedről

Nagyfeladatok, önállóan és csapatban is

Minden héten 3x1,5 órányi Oktatás

Hang és Videóanyag készítése az órákról

Írásos kivonata az órai anyagnak

Folyamatos házifeladatok a gyakorláshoz

Verhetetlen ProgramozzTeIs Elégedettségi Garancia

3 x 91.900 Ft

Programozz Te Is Haladó Java Tanfolyam

Miért kerül a 274.900 Ft-ba a Haladó Java Tanfolyam?

12 hét Folyamatos technikai téma, aminek a segítségével kilépsz a Java nyelv kereteiből és webes környezetben működő alkalmazások készítésére leszel képes. Ezek már nem a HelloWorld jellegű témák, így ebben a struktúrában nem találod meg őket a Youtube-on. Egy lézerpontos tanulási tervet kapsz: Csak azokat a témákat fogod megtanulni, amikre valóban szükséged lesz a napi munkádban és egy interjú során. Ezzel a tudással valóban növelheted a karrierváltási esélyeidet!

Ezek lesznek azok a témák, amiknek az elsajátításáért és rutinszerű használatáért meg fogod kapni a havi fizetésedet, mint Programozó!

Keretrendszerek

Webes alkalmazások

Frontend és Backend

Adatbázisok

Haladó szintű programozás 12 héten keresztül

12 hét Folyamatos mentorálás! Erre a 12 hétre nem csak egy a könyvből felolvasó Tanárt kapsz, hanem strukturált haladási tervet és egy embert, aki RÁD figyel és személyre szabott tanácsokat lát majd el. Sok éve napi szinten dolgozom együtt karrierváltókkal, hobbi programozókkal, nem ritkán egyetemistákkal: Pontosan tudom, hogy mennyi időt kell gyakorlásra fordítanod, hogy melyik témát hogyan fogom tudni neked elmagyarázni és pontosan ismerem a tanulási nehézségeket.

Összességében több ezer órát töltöttem már el programozással az elmúlt 10 évben: Nem egyszer forgolódtam már én is napokig, hogy miért nem működik a kód vagy hogyan tudok megoldani egy feladatot! Nemcsak a technikai témákban foglak segíteni, de segítek a gondolkodásod fejlesztésében, a feladatokhoz való hozzáállásodban is!

Egy tapasztalt Programozótól és Oktatól tanulhatsz 12 héten keresztül

Ennek az értéke ma a piacon 1 – 1.5 millió Forint!

ELÉRHETŐ KEDVEZMÉNY

 

Mindenkinek, aki részt vett már korábban Programozz Te Is Oktatáson!

Korábbi Programozz Te Is hallgatók kedvezménnyel vehetnek részt a Haladó Tanfolyamon!

Aggasztó Kérdések és Megnyugtató Válaszok

Miért van szükséged egy új tudásra, miért akarsz változtatni az életeden?

Egy új tudás megszerzése minden élethelyzetben egy jó döntés. Ha egy szebb jövőt képzelsz el magad előtt, akkor kérdezd meg, hogy mit tehetsz érte, hogyan fogsz eljutni odáig? Többet tudsz ma, mint 1 éve? Mást csinálsz ma mint 2 éve?

Ha nem, akkor itt az ideje, hogy ne csak ábrándozz, hanem cselekedj is. Ehhez már megtetted az első lépéseket és elkezdtél érdeklődni egy ígéretes téma után, de itt még nem ért véget az út, sőt….

A programozás egy jó választás?

A Programozás az egyik legkreatívabb szakma és ma nagyon keresett is. Akár autódidakta módon, teljesen önállóan is elsajátítható, a kulcs az ÁLLANDÓ és RENDSZERES gyakorlás.

Nekem már azelőtt volt állásom, hogy kézhez kaptam volna a diplomámat, pedig a mai napig egy nagyon komoly időpazarlásnak tartom az egyetemi képzést, egyszerűen a rengeteg átadott, számonkért, de soha fel nem használt tudás miatt.

Ha valaki célirányosan, tudatosan és világos struktúra alapján tanulja a programozást, akkor ez egy reális cél.

Az Angol nyelv kötelező?

A programozás nyelve az Angol! Angolul vannak a kulcsszavak és szinte minden tudástár angolul érhető el. A cégeknél is ez a minimum, főleg azért mert ma már tipikusan nemzetközi csapatokban vagy nemzetközi vevőknek történik a fejlesztés.

Igen, legalább alapfokon mindenkinek tudnia kell Angolul, aki komolyan meg szeretne tanulni programozni. Így ez egy minimum feltétel már a tanfolyam megkezdéséhez is!

Túl szép, hogy igaz legyen…

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy nem fogsz megtanulni attól programozni, ha csak beülsz a tanfolyamra vagy csak órákat veszel. Programozni csak egyféleképpen lehet megtanulni: RENDSZERES GYAKORLÁSSAL!

Számolj csak utána, minden nap 90 perc önálló gyakorlás ezen felül pedig minden héten 3×90 perc oktatás 12 héten keresztül a Tanfolyamon:

12 hét = 84 nap

84 nap x 1,5 óra + 12 hét x 3 x 1,5 óra = 126 óra + 54 óra = 180 óra programozás gyakorlás és közben folyamatos segítség

180 óra alatt egy erős alaptudásra komoly új tudást lehet felépíteni.

Mit kapok a tanfolyamon túl?

Nem csak egy Tanfolyamra fizetsz elő. Egy támogató közösség tagja leszel, ahová mindenki azért jött, hogy megtanuljon programozni.

Tudjátok egymást segíteni, folyamatosan kérdezni és a másik megoldásából vagy éppen hibájából pedig rengeteget tanulni.

Programozz Te Is Csoport

Létrehoztam az INGYENES és NYÍLT Programozz Te Is Ingyenes Facebook Csoportot, ahová mindenki egy cél miatt csatlakozik: Mert szeretne fejlődni az informatika valamely területén, legyen az akár Programozás vagy WordPress alapú webfejlesztés.

Gyere és Csatlakozz, mert itt segítséget kapsz a programozásban, az önálló fejlődésben vagy éppen egyéb technikai kérdésekben is, méghozzá egy egyedülállóan értékes közösségtől!

A csoporthoz való csatlakozás SEMMILYEN vásárláshoz sincs kötve, és minden kérdésre én, Bajor Tamás személyesen is válaszolok!

PROGRAMOZZ TE IS HALADÓ JAVA TANFOLYAM

HALADÓ JAVA TANFOLYAM

FIZETÉS EGY ÖSSZEGBEN

Backend technológiák 12 héten keresztül

Java programozási nyelvre épülő technológiák

Teljes folyamat Frontend-től az Adatbázisokig

6 fős kicsoportos oktatás

Folyamatos visszajelzés a fejlődésedről

Nagyfeladat, amin több hétig fogsz majd dolgozni

Minden héten 3x1,5 órányi Oktatás

Hang és Videóanyag készítése az órákról

Írásos kivonata az órai anyagnak

Folyamatos házifeladatok a gyakorláshoz

Verhetetlen ProgramozzTeIs Elégedettségi Garancia

274.900 Ft

HALADÓ JAVA TANFOLYAM

2 HAVI RÉSZLETFIZETÉS

Backend technológiák 12 héten keresztül

Java programozási nyelvre épülő technológiák

Teljes folyamat Frontend-től az Adatbázisokig

6 fős kicsoportos oktatás

Folyamatos visszajelzés a fejlődésedről

Nagyfeladat, amin több hétig fogsz majd dolgozni

Minden héten 3x1,5 órányi Oktatás

Hang és Videóanyag készítése az órákról

Írásos kivonata az órai anyagnak

Folyamatos házifeladatok a gyakorláshoz

Verhetetlen ProgramozzTeIs Elégedettségi Garancia

2 x 137.500 Ft

HALADÓ JAVA TANFOLYAM

3 HAVI RÉSZLETFIZETÉS

Backend technológiák 12 héten keresztül

Java programozási nyelvre épülő technológiák

Teljes folyamat Frontend-től az Adatbázisokig

6 fős kicsoportos oktatás

Folyamatos visszajelzés a fejlődésedről

Nagyfeladat, amin több hétig fogsz majd dolgozni

Minden héten 3x1,5 órányi Oktatás

Hang és Videóanyag készítése az órákról

Írásos kivonata az órai anyagnak

Folyamatos házifeladatok a gyakorláshoz

Verhetetlen ProgramozzTeIs Elégedettségi Garancia

3 x 91.900 Ft

Mi történik a JELENTKEZÉS Gomb megnyomása után?

  1. Töltsd ki a Számlázási Adataidat
  2. Add meg az új Felnőttképzési Törvény szerinti (törvény itt) adataidat
  3. Válassz Fizetési Módot
  4. Olvasd el az Adatvédelmi Tájékoztatót és az Általános Szerződési Feltételeket
  5. Ha van kuponkódod, akkor azt még a rendelés leadása előtt írd be és nyomd meg a Beváltás Gombot
  6. Majd kattints a Rendelés Elküldése Gombra, ami után rögtön ki is tudod fizetni és ezzel érvényesíteni a Rendelésed!
Vagy csak nézd meg VIDEÓN:
SZÁMLÁZÁSI INFORMÁCIÓK

2013. évi LXXVII. felnőttképzési törvény szerinti adatok

KÉREM VÁLASSZON FIZETÉSI MÓDOT

Egy összegben kifizetés

50.000 Ft

Jelentkezés utáni 48 órán belül átutalással: 149.900 Ft

Részletfizetés 2 részletben

109.900 Ft

Következő részlet: Május 12-ig 109.900 Ft

Részletfizetés 3 részletben

79.900 Ft

Következő részletek havi bontásban: Május, Június 12-ig 79.900 Ft

Bankkártyás fizetés OTP SimplePay-el (Fizetési tájékoztató)

Fizetés PayPal-al (PayPal fiókkal vagy bankkártyával)

Ez az oldal semmilyen bankkártya adatot nem tárol, a teljes tranzakció a Fizetési Szolgáltató (OTP SimplePay / PayPal) rendszerén keresztül történik!

RENDELÉS ÖSSZEGZÉSE

E-mail cím:
Fizetési Szolgáltató:

Java Tanfolyam:

PROGRAMOZZ TE IS
JAVA TANFOLYAM

 

 

8 HÉT

 

TELJESEN ONLINE

 

MINDEN KÉSZSÉG MEGTANÍTVA

 

SZERVER OLDALI ALKALMAZÁSOK

 

JAVA ALAPÚ KERETRENDSZEREK

 

NAGYFELADAT

 

RENGETEG GYAKORLÁS

 

MINDEN ÓRA VIDEÓN IS

 

AJÁNDÉK KÁVÉS BÖGRE

 

TÁMOGATÓ KÖRNYEZET

 

VERHETETLEN GARANCIA

 

 

ELSŐ ÓRA: 2021.04.26. 18:30

Figyelem!

A helyek száma korlátozott, ezért jelentkezz mielőbb és biztosítsd be a helyed! A jelentkezési időszak Április 25-én 23:59-ig tart!

Figyelem!

A képzés időszakosan indul, jelenleg nincs csatlakozási időszak. Kérlek látogass vissza később vagy figyeld a Facebook-on az aktuális híreket.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Ha már rutinszerűen használod a Java nyelvet, tisztában vagy a programozás alapjaival és rendszeresen gyakorolsz, lelkiismeretesen készülsz óráról-órára, akkor igen. Nagyon sok elszántság kell hozzá, a sikert nem adják könnyen, de ha minden nap rá tudod szánni azt a körülbelül 1-2 órát átlagosan és rendszeresen készülsz óráról-órára, hétről-létre, akkor igen.

A Java nyelv és a programozás alapjainak az elsajátítása nem célja ennek a tanfolyamnak. Kiemelten fontos, hogy a Haladó Tanfolyamra olyanok jelentkezését várom, akik már stabil alapokkal rendelkeznek. A Java nyelv és a programozás alapjait a Kezdő Java Tanfolyamon van lehetőséged elsajátítani.

A Haladó Java Tanfolyam mindig egy Kezdő Java Tanfolyam folytatása!

Az órák időpontjai megegyeznek a kapcsolódó Kezdő Java Tanfolyam időpontjaival.

 

A jelentkezésnek nagyon fontos alapfeltétele a Java nyelv és a programozás alapjainak ismerete. Ha számodra még ismeretlenek az Osztályok, a metódusok, a Kivételek kezelése, Ha nem ismered még a Feltételvizsgálatokat vagy a Ciklusokat, esetleg nem tudsz megtervezni egy közepes nehézségű konzolos programot, akkor számodra a Kezdő Java Tanfolyamot javaslom.

Viszont ha mindezekkel már tisztában vagy és szeretnél tovább fejlődni, akkor várom a jelentkezésedet. Ha nem tudod egyértelműen eldönteni, hogy rendelkezel-e már a megfelelő alapokkal, akkor kérlek bátran keress telefonon: +3670/660-7043

A jelentkezés érvényesítéséhez, a Csatlakozás Gomb megnyomása után ki kell tölteni a jelentkező úrlapot, majd Bankkártyával kell kifizetni a Tanfolyam díját. A számlázási adatok megadása után átkerülsz a SimplePay oldalára, ahol rögtön bankkártyával fogsz tudni fizetni. A Bankkártya bármilyen lehet, szinte minden típust elfogadnak, akár külföldi bankkártyát is.

Rendelésed elektronikus fizetéssel tudod érvényesíteni. Átutalásra csak és kizárólag külön egyeztetés után van lehetőség!

A programozzteis.hu az OTP SimplePay rendszerével áll szerződéses kapcsolatban. Jelenleg ezen a szolgáltatón keresztül tudsz bankkártyával fizetni. A programozzteis.hu semmilyen bankkártya adatot nem tárol, a bankkártya adatok megadása teljes egészében a választott fizetési szolgálató weboldalán történik.

A további számlákat (Teljes összeg választásakor a maradék részt, Részletfizetés esetén a részleteket) vagy OTP SimplePay rendszerén tudod kifizetni bankkártyával vagy átutalással is tudod rendezni.

 

A jelentkezésnél preferáltan bankkártyával (vagy külön megbeszélés alapján átutalással) lehet fizetni, a további számlákat pedig bankkártyával vagy átutalással!

A jelentkezés során csak Bankkártyával lehet fizetni!

Viszont, hogy ne kelljen 250 – 330 ezer Ft-os összegeket bankkártyával fizetni, ezért a Teljes összeg választása esetén a fizetés 2 fázisban történik:

  1. A jelentkezés érvényesítéséhez 50.000 Ft-ot kell fizetni.
  2. A maradék összeget, azaz a [Teljes ár – 50.000 Ft-ot], a sikeres vásárlás utáni 48 órán belül kell teljesíteni átutalással vagy szintén bankkártyával. Erről az összegről külön számlát fogsz kapni, ami után el lehet végezni a tranzakciót.

A képzés a Zoom nevű videótelefonon keresztül zajlik, mely bárki számára ingyenesen igénybe vehető. Ezen keresztül van lehetőség, hogy megosszuk egymás képernyőjét, így hatékonyan tudjuk megnézni a feladatokat és az új anyagrészeket.

A hét első óráján átvesszük a tematika szerinti új anyagrészt, illetve ahhoz kapcsolódó feladatokat nézünk meg. A hét második felében közösen átnézzük a házifeladatok megoldását és további feladatokat oldunk meg az adott heti anyagrésszel kapcsolatban. Új anyagba csak a következő héten kezdünk.

Egy tanóra 90 perc hosszú.

De nem mérem stopperrel az időt, ezért ha van még kérdés, akkor arra rá fogjuk szánni az időt.

A Tanfolyam ideje alatt NAPI 1-2 óra időráfordítással érdemes tervezni a Tanfolyam 100%-os elsajátításához.

A Tanfolyam ideje alatt minden héten tartunk 3×1,5 órányi oktatást. Ez idő alatt lesz lehetőség átbeszélni az új témákat illetve a kérdéseket. A Tanfolyam óráin kívül is kell azonban foglalkozni a programozással és a házifeladatokkal. Ezek napi időigénye körülbelül 1-2 óra.

Semmi.

Ez egy felnőtt kurzus, ahol felnőtt emberek vesznek részt, mindenki be tudja osztani az idejét. Ha a Tanfolyam esetében egy adott óráról hiányzol, akkor azt a kimaradást neked kell önállóan pótolni, de ugyanúgy hozzájutsz a videó felvételhez és az írásos anyagokhoz. Igény esetén Magánórával tudod pótolni az elmaradásaidat.

Ha bármikor úgy érzed, hogy nem vagy megelégedve a tréning minőségével, akkor ezt jelezd felém a vásárlás utáni 365 napon belül. Első körben szeretném megpróbálni megválaszolni a felmerülő problémákat, de ha ennek ellenére továbbra is kétségeid vannak, akkor visszatérítem a befizetett összeget.

A Tanfolyam nem államilag akkreditált képzés formájában valósul meg, így hivatalos Diploma kiállítására nincs lehetőség. A Tanfolyam hivatalos felnőttképzés formájában valósul meg, ezért hivatalos állami Elismervényt minden résztvevő kap.

A képzés elvégzéséről igény szerint állítok ki névre szóló írásos igazolást, akár nyomtatott formában.

Egy Haladó Java Tanfolyam, melynek hatására 3 hónap múlva már Te is tudni fogod a Szerver oldali alkalmazásoknál használt technológiákat és folyamatokat!

Nincs görcsölés a feladatok miatt és nincs rizikó sem. Ha nem lennél megelégedve a képzés minőségével, akkor jelezd ezt nekem és érvényesítheted a Garanciád!