WordPress Tanfolyam | Programozz Te Is!
Programozz Te Is! – programozás, weboldalépítés érthetően

Sikeres tranzakció!

Gratulálok, Az első lépéseket már megtetted! Szeretném figyelmedbe ajánlani az új, intenzív WordPress Képzésemet. Görgess tovább és nézd meg a részleteket, mert garantáltan imádni fogod!

ÉPÍTSD MEG TE IS A SAJÁT WEBOLDALAD OTTHONRÓL 8 HÉT ALATT

Elindult a PROGRAMOZZ TE IS WordPress Tanfolyam 1.0

TELJESEN ONLINE

PROGRAMOZÁS NÉLKÜL

0-TÓL A VEVŐSZERZŐ OLDALIG

FRUSZTRÁL, HOGY VAN EGY JÓ ÖTLETED DE NINCS HOZZÁ EGY JÓ WEBOLDALAD?

 

Te már tökéletesen tisztában vagy vele, hogy amit árulsz az JÓ és az embereknek erre van szüksége, de ezt meg kell nekik mutatni valahogy.

Ma már egyetlen vállalkozás sem létezhet Online Jelenlét nélkül, ezt Te is pontosan tudod, de nem tudod hogyan kell MŰKÖDŐ és VEVŐCSALOGATÓ Weboldalt készíteni…

Landing Page, SEO, Blogolás, Weboldal, Közösségi Média Jelenlét, Email marketing, GDPR …

 
Még el se kezdted, de már utálod az egészet! Te csak egy szép Weboldalt és egy működő üzletet szeretnél.
 
Már több hírlevélre is feliratkoztál, elolvastad az összes 10+1 lépéses akciótervet, de az eredmények még mindig nem jönnek.
Fogalmad sincs, hogy merre van az előre és jó lenne már beszélni egy EMBERREL, aki el tudja magyarázni, hogy mivel és milyen sorrendben lenne érdemes foglalkoznod.

AKKOR FELKÉREK EGY ÜGYNÖKSÉGET!

 

A vállalkozásod kezdeti szakaszában felkérni egy Ügynökséget inkább a luxus kategória és igazából nem is fogod érteni, hogy hogyan működnek a folyamataid.

Minden pénzedet el fogja kérni és valószínűleg az eredmény sem lesz tartós. Ha technikailag semmit sem értesz abból a rendszerből, ami a vevőket fogja neked hozni, akkor teljesen ki leszel szolgáltatva és csak döcögni fog a Vállalkozásod!

A Weboldalad a Vállalkozásod lelke, sosem lesz kész, mindig lesz rajta mit csiszolni. Ez volt az első, amit Vállalkozóként megtanultam!

Tartsd az irányítást a saját kezedben. Ez a Te érdeked is, hiszen így közvetlen rálátásod és irányításod lesz a saját folyamataid, a saját Vevőszerzésed felett.

Ha már megtaláltad a Vállalkozásod ötletét, akkor az alábbi 4 területre mindenképp szükséged lesz a sikeres eladáshoz!

Weboldal elkészítése és karbantartása

Vevőszerző Folyamatok

Google és Facebook jelenlét

Automatizált Folyamatok

A WordPress a világ legelterjedtebb dobozos terméke, amivel  Weboldalakat tudsz készíteni!

 • Ingyenes
 • Programozói tudás nem kell hozzá
 • A világ weboldalainak ~35% WordPress alapú (köztük ez az oldal is)
 • Támogatja az Online jelenlét minden aspektusát
 • Óriási közösség van mögötte, rengetegen használják

Programozz Te Is Online WordPress Tanfolyam

Felejtsd el, hogy az Ügynökséget hajkurászod. Felejtsd el, hogy azon izgulsz, hogy hány nap lesz, mire kicserélnek egy képet vagy hogy milyen hibákat fognak legközelebb elkövetni…

A WordPress segítségével könnyű dolgod lesz.

Egyszerűen kezelhető, könnyen elsajátítható és már középtávon is sokkal jobban jársz vele. Ha megtanulod a használatát, akkor úgy alakítod a Weboldalad tartalmát, ahogyan akarod.

 

Vedd a kezedbe az irányítást a saját Weboldalad felett!

Egy kattintgatós Weboldal építő eszköz.

Amiért pedig mindenki imádja, hogy tényleg nem kell hozzá informatikusnak / programozónak lenned!


A világ összes weboldalának körülbelül 35% WordPress alapú, ami jelenleg ~455 millió weboldalt jelent. Ez azért elég meggyőző…

Képes leszek vele egyedi Weboldalt építeni?

Ez a legjobb a WordPress-ben!

Attól, hogy ez egy sablon alapú termék, attól még szuper egyedi Weboldalakat lehet vele építeni.

Én biztos, hogy nem fogok tudni megépíteni egy Weboldalt, nekem ez az egész kínai…

Természetesen a tanulást nem fogod tudni megúszni, de nem kell hozzá gurunak lenned, pont ez a lényeg!

 

Nem hiszel nekem? Helyes!

Nézd meg, hogy hogyan csinálom meg egy kitalált Kutyakozmetika Kezdőoldalát 15 perc alatt WordPress-ben és utána érteni fogod miért egy óriási lehetőség ez neked!

## VÁGATLAN ##

DE!

És itt jön a De… Weboldalt készíteni, egy dolog. Eladni egy terméket és profitábilisen üzemeltetni egy Üzletet már egy egészen másik sport…

Ahhoz, hogy folyamatosan eladj és pénzt termeljen neked az Üzleted, ahhoz egy Weboldalnál több fog kelleni és itt most nem arra gondolok, hogy legyen még több izzadságszagú aloldalad vagy költs milliós összegeket hirdetésekre.

 

Ahhoz, hogy sikeres üzleted legyen, ahhoz RENDSZERBEN kell gondolkoznod!

 

Ez az a szemlélet, ami a legtöbb Vállalkozásnál, a legtöbb Üzletnél nincs meg és csak hitelt hitelre halmozva tudnak üzemelni.

Programozz Te Is Online WordPress Tanfolyam

Weboldal elkészítése és karbantartása!

Megtanítalak hogyan kell Weboldalakat építeni WordPress  segítségével. Az alapoktól, a legelejétől indulunk és egy szépen kivitelezett és modern Weboldal elkészítéséig fogunk eljutni. Minden fontos aspektusát megnézzük a WordPress-nek, ami ahhoz kell, hogy tetszőleges, saját, működő Weboldalt tudj készíteni magadnak!

Vevőszerző Folyamatok!

Megtanítalak hogyan kell rendszerben gondolkodnod. Milyen lépések sorozatán keresztül fog eljutni egy vadidegen a terméked megvásárlásáig. Mikor és milyen módon érdemes kommunikálni a potenciális vásárlóddal annak érdekében, hogy a végén ne csak Bemutatkozó oldalad nézze meg, de akár egy 300+ ezer Ft-os terméket is kifizessen azonnal Bankkártyával.

Google és Facebook jelenlét!

Beállítjuk az üzleti Google és Facebook fiókjaidat. Hogyan tudsz releváns kulcsszavakkal előre kerülni a Google találati listáján? Hogyan kell hirdetéseket kezelni ezekben a rendszerekben, milyen hirdetés típusok érhetőek el és mikor melyiket érdemes alkalmazni?

Automatizált Folyamatok!

Hogyan kell beállítani egy Kapcsolat Form-ot az oldaladon? Hogyan lehet nálad is elérhető a bankkártyás fizetés? Megnézzük hogyan tudsz automatikus email választ küldeni egy regisztrációra vagy milyen számlázó programot érdemes választanod és hogyan lehet nálad is a bankkártyával fizetni.

Egyszóval megtanítalak mindarra, amit én is megtanultam az elmúlt 4 évben a Saját Vállalkozásom és Weboldalam fejlesztése közben!

Ez nem 1-2 napos munka, hanem rengeteg Tervezést, Tesztelést és Próbálkozást jelent. Ha tetszik, ha nem, mint Vállalkozó a Te feladatod nem csak a munka elvégzése, hanem a Vevő megtalálása és az Üzlet megkötése is!

 • Heti rendszerességű, Élő, Online Tanórák
 • Strutkúrált, tervezett haladás
 • Saját Vevőszerző Weboldal megvalósítása
 • 4 év Termékeladási tapasztalat
 • 1 év Vállalkozói tapasztalat
 • Kényelmesen, Otthonról

2019 végén hagytam ott a céges életemet és lettem Főállású Vállalkozó

Bajor Tamás vagyok, 2014-ben végeztem a Budapesti Műszaki Egyetem Mérnök Informatikus karán.

Már a diplomám megszerzése előtt elhelyezkedtem egy multinacionális vállaltnál és ott is dolgoztam egészen 2019 végéig.

2017 eleje környékén kezdtem el azt érezni, hogy nem fogom bírni még 40 évig a heti fix 40-45 órás munkaheteket és valamit ki kell találnom!  Ekkor azonban még fogalmam sem volt, hogy mi mást tudnék csinálni, arra gondoltam talán szimplán csak munkahelyet kellene váltanom, de aztán rádöbbentem, hogy azzal csak maximum elodázom a problémát…

Emlékszem mikor bevillant az ötlet, hogy segíthetnék másoknak a programozásban, mert a munkahelyen amúgy is sokszor támogattam új kollégák fejlődését. Ebből az ötletből született meg a programozzteis.hu. Nem voltam benne biztos, hogy ebből lehet egy önálló vállalkozás, de határozottan ezért a célért kezdtem el. Apró lépések sorozata pedig odáig vezetett, hogy 2019 végére felmondtam és úgy döntöttem belevágok!

Ennek még csak alig 1 éve, de büszke vagyok a döntésemre és újra így döntenék, egyáltalán nem bántam meg.

Nem csak a Weboldalad elkészítését fogod megtanulni, hanem azt is, hogy hogyan kell azt úgy felépítened, hogy tudj eladni is vele.

Ez az a tudás, amire Vállalkozóként a leginkább szükséged lesz.

Mindezt egy motivált csapatban, olyan emberekkel karöltve, akik szintén sikerre akarják vinni a saját üzletüket

Folyamatos, napi szintű támogatás mellett

Kellemes hangulatban, így még az is lehet, hogy ez az egész nem csak egy púp lesz a hátadon, hanem élvezni is fogod

Vállalkozni és sikeresen eladni egy terméket vagy szolgáltatást nem bűn. Nem rátukmálod az emberre a terméked, nem átvered, hanem értéket adsz neki, megoldod egy problémáját ő pedig cserébe fizet ezért. Ez egy win-win szituáció és ez az, amire törekedni kell!

Programozz Te Is Online WordPress Tanfolyam

 

10+1 ÉRV

Amiért megéri ezt a képzést választanod!

1.

< 8 HETES INTENZÍV TANFOLYAM >

 

A tanfolyam egy igen intenzív 8 hetes időtartamot fog felölelni, ami alatt lehetőséged nyílik egy új, nagyon értékes tudás megszerzésére. 8 hét alatt megismered a WordPress-t, mint Weboldal építő eszközt és megtanulod azt is, hogy mi kell az Online értékesítéshez!

< EGYÜTT DOLGOZUNK >

 

A tanfolyam órái nem a klasszikus hangulatban telnek. Nem arról szólnak az órák, hogy én 60 percen keresztül magyarázok valamiről, te pedig már 5 perc után nem tudod, hogy miről van szó. Proaktív és Interaktív órákat tartok, ahol együtt gondolkodunk és addig beszélünk egy témáról, amíg az nem 100%-ig egyértelmű mindenkinek!

2.

3.

< GYAKORLATIAS >

 

A WordPress használatát és a sikeres eladáshoz szükséges témákat csak úgy lehet kivitelezni, ha azt a gyakorlatban tesszük. Ez nem egy elméleti sport, itt nem lesznek hosszú könyvek és végeláthatatlan előadások! Rögtön minden technikai témát megmutatok a gyakorlatban és be is vetjük azokat az éppen készülő weboldalunkon!

< FOLYAMATOS TÁMOGATÁS >

 

A tanfolyam oktatási modellje: A kurzus teljesen online fog zajlani, egy csoportban, kis létszámmal, legfeljebb 5 emberrel, így mindenkinek lesz lehetősége megszólalni. Lesz heti 3 nap Oktatás, ez alkalmanként 60 perc, hétfőn, szerdán és csütörtökön délelőtt 10:30-tól 11:30-ig. Egy héten több témát, technikai elemet is meg fogunk nézni és fogunk együtt gyakorolni. Minden alkalom után lesznek önálló feladatok is, ezeknek a megoldását az órákon mindig át fogjuk beszélni. Ezt a struktúrát követjük majd 8 héten keresztül.

4.

5.

< TAPASZTALT OKTATÓ >

 

Ez nem egy CsináldMagad Tanfolyam. Nem egy videósorozatot fogsz kapni, hanem egy élő Tanfolyamot, egy olyan Oktatóval, aki évek óta kizárólag a saját Weboldalán keresztül értékesít. Tehát nem egy sablonmegoldást kapsz, hanem technikai dolgok átadása után a TE konkrét weboldalat fogod tudni elkezdeni megépíteni és Én pedig foglak támogatni benne!

< MINDENT A KEZEDBE ADOK >

 

Minden óráról felvétel készül, amely csak a Tanfolyam résztvevői számára lesz elérhető. Ennek segítségével bármikor vissza tudod hallgatni az elhangzottakat, ha kérdés merülne fel. A házi feladatokat is írásban fogom elküldeni, tehát neked semmiféle jegyzetelésre nem lesz szükséged egyetlen alkalommal sem!

6.

7.

< BÁRMIKOR KÉRDEZHETSZ AZ ÓRÁN KÍVÜL IS >

 

Lesz Privát Facebook csoport csak a Tanfolyam résztvevői számára, ami ma már nem olyan nagy szám, de mégis egy hatékony módja a kommunikációnak. A csoportot kifejezetten a tanfolyam résztvevőinek hoztam létre, így építve egy támogató közösséget. Ezen felül természetesen én is minden feltett kérdésre válaszolok majd, de így ti is tudjátok segíteni egymást az órákon kívül is. Ezen kívül pedig a Tanfolyam résztvevői bármikor kérdezhetnek email-ben, Skype-on vagy akár közvetlenül telefonon is!

< NEM CSAK EGY EGYSZERI KÉPZÉS >

 

Ebben a képzésben nem csak addig vagy fontos, amíg ki nem fizeted a tandíjat. Tudom, hogy fejlődni akarsz, el akarsz érni egy új szintet és én azért vagyok itt, hogy ez sikerüljön. Számomra ez egy ugyanolyan misszió mint neked, senkit nem hagyunk hátra, ezért a tanfolyam óráin kívül is, illetve azután is bármikor szívesen segítek a kérdéseidben!

8.

9.

< RENDSZERT TERVEZÜNK >

 

A Tanfolyam célja nem csak az, hogy megtanítsalak WordPress-ben Weboldalt készíteni, a Tanfolyam célja ennél jóval több! Azt akarjuk, hogy sikeres üzletet tudj működtetni a Weboldalad segítségével, épp ezért egy Rendszert Tervezünk és Építünk, aminek ugyan a Weboldalad fogja jelenteni az alapját, de ezen kívül számos más szorosan kapcsolódó témát is le fogunk fedni.

< OLYAN MINT EGY ISKOLA, DE MÉGSEM >

 

A tanfolyam során követjük a klasszikus iskolai módszereket, de egy sokkal modernebb megközelítéssel, egy sokkal jobb hangulatban és sokkal hatékonyabban. Elmondom az elméletet, megmutatom, hogy az adott téma mit jelent, miért hatékony és hogyan tudod megvalósítani azt az adott eszközön. De nem lesznek számonkérések, itt mindenki magának tanul, mert használni akarja azt a tudást, amit megkap!

10.

+1.

< TELJESEN JOGTISZTÁN >

 

Sajnos ma Magyarországon ez még mindig nem teljesen magától értetődő, a tanfolyam teljesen jogkövető módon kerül megrendezésre, így a befizetésekről természetesen számlát is kapnak a résztvevők. A tanfolyam során csak ingyenesen hozzáférhető vagy hivatalosan megvásárolt programokat használunk, melyeket a résztvevők számára bocsájtok.

Kinek nem való ez a Képzés?

Akiknek még nincs ötletük!

 

Ennek a képzésnek nem témája a Vállalkozás ötletének kidolgozása és felmérése. Nem tudok és nem is akarok ötleteket adni arra, hogy miből lehet gyorsan és könnyen pénzt csinálni. Ezen a Tanfolyamon a fő cél az Online jelenlét megvalósítása és hosszútávú fenntartása. Tehát olyanok kérem ne jelentkezzenek, akik még nem tudják pontosan, hogy mit szeretnének árulni és tőlem várnának ebben segítséget.

Akik a könnyű utat keresik!

 

Nem árulok csodaszert. Nem fogom tudni elmondani, hogy hogyan tudsz napi 1 óra munkával milliomossá válni. Sőt még az sem biztos, hogy az ötleted valóban piacképes. Tehát kérem olyanok se jelentkezzenek, akik szerint ha ezt a Tanfolyamot elvégezik, akkor biztosan egy profitábilis üzletet tudnak létrehozni. Ez elsősorban egy technikai Tanfolyam, ahol átveszünk minden olyan lépést, amivel Weboldalt lehet létrehozni és megnézzük azt is, hogy mi kell ahhoz, hogy ez a Weboldal el is tudjon adni. De nem ismerem a titkos csodaszert, így nem tudom azt sem garantálni, hogy az ötlet valóban piacképes.

Akik nem gondolják komolyan!

 

Weboldalt készíteni és működtetni tényleg meg lehet tanulni pár hónap alatt, de a sikert nem adják könnyen! Senki ne gondolja, hogy ez egy könnyű téma, és sikerülhet megtanulni Weboldalt készíteni csak azzal, ha bejárnak a heti három oktatásra. Itt bizony komoly elszántságra és elköteleződésre lesz szükség. Akinek ez nincs meg és nem elég motivált az ne olvasson tovább, mert bizony akkor ez a képzés nem neki való!

Akik Webshop-ot szeretnének építeni!

 

A Tanfolyam keretében főként olyanok jelentkezését várom, akik NEM Webshop-ot akarnak építeni. A tanfolyam fő fókusza olyan Weboldalak elkészítése lesz, melyek célja specifikus termékek eladása, nem pedig több száz vagy több ezer termék áruházként történő árusítása. Bár alapjaiban a két rendszer hasonló, a Webshop-ok sikeres működtetése mégis sokkal komplexebb feladat, azok teljes tematikája nem fér bele 8 hétbe!

Programozz Te Is  WordPress Tanfolyam

Tematika

1-4. HÉT

Minden amit a WordPress-ről tudni kell:

Az alapoktól egy kész Weboldalig

5. HÉT

Vevőszerző Folyamatok a Weboldalon:

Blog és Sales Funnel

6. HÉT

Üzleti Facebook Fiók

Facebook fiók felépítése és Hirdetések

7. HÉT

Üzleti Google Fiók

Google fiók felépítése és a Keresőoptimalizálás

8. HÉT

Online Kampányok

Kampányok Tervezése és Kivitelezése – Esettanulmánnyal

Tapasztald meg a Programozz Te Is oktatások színvonalát!
Kövesd a Facebook-on

Légy részese a Csapatnak!

Programozz Te Is - Java Tanfolyam 2.0

A programozzteis.hu Java anyagai nagyon jól felépítettek, egységesen egymásra épülnek, elősegítve ezzel a tanulást. Tamás nagyon jól, türelmesen magyaráz, s a házi feladatok is úgy vannak megszerkesztve, hogy egyben kihívás is legyen, de sikerélményt is tud nyújtani, minden szintnek megfelelően. Épp ezek miatt jól látható a haladásom, s jó érzés, hogy folyamatosan fejlődöm. Ajánlom Tamást, akik programozni szeretnének tanulni, bármilyen szinten is vannak.

Programozz Te Is - Java Tanfolyam 2.0

Rengeteget tanultam ezeken az online órákon, mert nagyon összeszedett, jól felépített volt és ami ennél is fontosabb, Tamás nagyon jól tanított és magyarázott is mellé. Máshol is tanultam már Java-t, de össze se lehet hasonlítani az oktatás színvonalát a programozzteis.hu-val. Csak ajánlani tudom!

WordPress A-tól Z-ig

8 héten keresztül – Élőben – Online – 0-ról

Üzleti Facebook és Google Fiókok

Hogyan lehet eladni a közösségi médiában?

Sales Funnel és Kampányok

Online termékeladás lépésről-lépésre, Esettanulmánnyal

1 Csoport – Maximum 5 fővel

Így mindenkire lesz majd elég idő

Minden héten 3×1 óra Oktatás

Minden hétfőn, szerdán és csütörtökön délelőtt 10:30-től 11:30-ig

Minden óra Videón is

Az adott órát mindig felveszem, így nyugodtan, akár egyedül is újranézheted.

Nézz be a Programozz Te Is kulisszái mögé…

0
Aloldal
0
Aktív hirlevél feliratkozás
0
Blogcikk
0
Ezer Ft+ Marketing költség

365 napos Programozz Te Is 100% Elégedettségi Garancia!

 

Sokan tartanak tréningeket gyakran garancia nélkül, vagy csak nagyon nehezen igénybe vehető garanciával. Majd abban bíznak, hogy éppen annyira legyen elégedett az ügyfél, hogy ne kérje vissza a pénzét.

 

Én mindent az ügyfeleimnek köszönhetek, ezért dolgozok minden egyes nap. A tréningjeim csak úgy működhetnek, ha az ügyfeleim elégedettek, ajánlják másoknak is és úgy érzik: A megfelelő minőséget kapták meg a pénzükért. Ha te bizalmat szavazol nekem, akkor én a maximumot nyújtom és erre Garanciát is vállalok!

 

A garancia igénylése egyszerű: Ha bármikor úgy érzed, hogy nem vagy megelégedve a tréning minőségével, akkor ezt jelezd felém a vásárlás utáni 365 napon belül. Első körben szeretném megpróbálni megválaszolni a felmerülő problémákat, de ha ennek ellenére továbbra is kétségeid vannak, akkor visszatérítem a teljes befizetett összeget, 100%-ban.

 
 

PROGRAMOZZ TE IS ONLINE WORDPRESS TANFOLYAM 1.0

CSATLAKOZÁS: SZEPTEMBER 28. – OKTÓBER 4.


PROGRAMOZZ TE IS ONLINE WORDPRESS TANFOLYAM 1.0

FIZETÉS EGY ÖSSZEGBEN

0-ról egy működő Weboldalig 8 hét alatt

WordPress A-tól Z-ig

Üzleti Facebook és Google Fiók

Online Kampányok

5 fős Kiscsoportos Oktatás

Folyamatos Visszajelzések és Tanácsok

Minden héten 3×1 órányi Oktatás

Hang és Videóanyag készítése az órákról

Bónusz #1: Egy hónapos utókövetés, heti konzultációval

Bónusz #2: Ajándék DIVI sablon

Verhetetlen ProgramozzTeIs Elégedettségi Garancia

ÁR: 164.990 FT

EARLY BIRD ÁR: 147.990 FT

ÁR: 164.990 FT

PROGRAMOZZ TE IS ONLINE WORDPRESS TANFOLYAM 1.0

RÉSZLETFIZETÉS

0-ról egy működő Weboldalig 8 hét alatt

WordPress A-tól Z-ig

Üzleti Facebook és Google Fiók

Online Kampányok

5 fős Kiscsoportos Oktatás

Folyamatos Visszajelzések és Tanácsok

Minden héten 3×1 órányi Oktatás

Hang és Videóanyag készítése az órákról

Bónusz #1: Egy hónapos utókövetés, heti konzultációval

Bónusz #2: Ajándék DIVI sablon

Verhetetlen ProgramozzTeIs Elégedettségi Garancia

ÁR: 3 X 65.990 FT

EARLY BIRD ÁR: 3 X 59.990 FT

ÁR: 3 X 65.990 FT

ELÉRHETŐ HELYEK SZÁMA:

0

A Tanfolyam mellé kapsz két értékes Ajándékot is teljesen Ingyen!

BÓNUSZ

Utókövetés

Bár a Tanfolyam 8 hét után véget ér, én az utána következő 4 hétben még továbbra is támogatlak majd, sőt…!

A Tanfolyam utáni időszakra biztosítok neked 4 héten keresztül heti 1×1 órányi Privát konzultációt, ahol át tudjuk beszélni a csak RÁD vonatkozó témákat és kérdéseket.

Ez egy igazán értékes lehetőség, hiszen Privát Konzultációkat egyáltalán nem vállalok és a Tanfolyam is csoportos oktatásban zajlik. Ezen az alkalomon nyomon tudjuk követni a heti fejlődésedet és személyes tanácsokkal tudlak ellátni!

 

A 4×1 órányi Privát Konzultáció összértéke: 69.990 Ft!

A Tanfolyam minden résztvevője ajándékként megkapja a legnépszerűbb WordPress sablont, a DIVI-t!

A DIVI a ma elérhető legjobb WordPress sablon, melynek csak fizetős verziója létezik. Számos előre beépített szolgáltatással rendelkezik, többek között programozás nélkül használható Weboldal készítővel (Site Builder). A DIVI segítségével könnyedén készíthetőek kattintgatós módszerrel modern weboldalak, hiszen milliónyi előre beépített design megoldást támogat.

Nem csak a DIVI jelenlegi verziójára leszel jogosult, de az összes frissítéshez is hozzáférsz majd!

 

A DIVI sablon értéke: 249 $!

BÓNUSZ

DIVI sablon

Sokallod a WordPress Tanfolyam 147.990 Ft-os árát?

8 hét Folyamatos technikai téma, aminek a segítségével magad fogod tudni kezelni a Weboldalat, a Facebook és Google megjelenésedet és az Online Kampányaidat

8 hét Folyamatos mentorálás az Online jelenléted megvalósításában. Erre a 8 hétre (+4 hétre Bónuszban a Tanfolyam után) nem csak egy a könyvből felolvasó Tanárt kapsz, hanem egy embert, egy mentort akitől folyamatosan tudsz kérdezni és személyre szabott tanácsokkal tud ellátni.

Egy olyan embertől tanulhatsz majd, aki már sikeresen működteti Online felületeit és van Vállalkozói tapasztalata.

De mekkora érték megteremtésére leszel képes a Tanfolyam sikeres elvégzése után?

 

Ha csak önmagán azt nézzük, hogy 8 hét után képes leszel olyan Weboldalak létrehozására mint amilyen a programozzteis.hu, akkor vajon mekkora piaci értéket tudsz teremteni?

A kérdés pontos megválaszolása érdekében kértem árajánlatot 4 különböző Webfejlesztő cégtől. Az ajánlatban egy Kutyakozmetika bőrébe bújtam és az alábbi iránymutatást adtam:

Tisztelt Webfejlesztő Cég,

 

Nemsokára induló Kutyakozmetika vállalkozásomhoz szeretnék készíttetni egy Weboldalt.
Egy egyszerűbb weboldalt szeretnék, melyen keresztül megtalálható lenne az üzletem címe illetve lehetne szolgáltatást is vásárolni.

A weboldal tartalmával kapcsolatban, az alábbiakra gondoltam:
– Kapcsolat menüpont: Itt elérhetőek lennének a vállalkozásom adatai, Facebook oldalam illetve egy Google Maps térkép, rajta az üzlethelyiségem címével.

– Blog: Egy egyszerű megjelenésű blog, ahová később cikkeket tudok írni (a cikk írás nem része az ajánlatkérésnek, csak a blog felülete)

– Sales oldal: Egy komplex Sales oldal, melynek célja, hogy az adott szolgáltatást az olvasó megvásárolja.
— Láttam egy komplex Sales oldalt, ami nagyon tetszett, ezért szeretném ha mind kinézetében, mind mennyiségben hasonló lenne mint a https://programozzteis.hu/java-programozas/
— Képeket + szövegeket szeretném ha közösen tudnánk kitalálni
— Két ajánlat lenne a Sales oldal végén: 1 alkalmas / féléves bérlet
— Azonnali vásárlási lehetőség: OTP SimplePay integráción keresztül
— Időpontfoglalás: Telefonon – időpontfoglaló rendszerre nincs szükségem

– Ezen felül szeretnék kérni ajánlatot üzleti Facebook fiók létrehozására, de a használatát szeretném magamnak intézni.

Lássuk a 4 visszakapott árajánlatot!

0
Ezer Ft - Webfejlesztő Cég #1
0
Webfejlesztő Cég #3
0
Ezer Ft - Webfejlesztő Cég #2
0
Webfejlesztő Cég #4

A visszakapott ajánlatok átlagos értéke: 663 ezer Ft

 

A Tanfolyam többet ad, mint pusztán egy Weboldal létrehozása, így azt gondolom, hogy a 147.990 Ft egy kifejezetten barátságos ár.

Aggasztó Kérdések és Megnyugtató Válaszok

Miért éri meg elsajátítani ezt a tudást?

A tudás hatalom, szokták mondani.

Én úgy gondolom, hogy nem lehet valakinek egy naprakész weboldala vagy nem lehet sikeres a vevőszerzésben, ha mindig mástól kell hozzá segítséget kérni.

Egyrészről ha nem tudod szerkeszteni a saját Weboldalat vagy Online felületeidet, akkor mindig teljesen ki leszel szolgáltatva (hiszen máshoz kell igazodnod), másrészről anyagilag ez valószínűleg nem fenntartható, pláne nem az elején.

Miért nem elég elkészíttetni egy egyszerű Weboldalt? Utána majd híre megy és jönnek a Vevők maguktól…

Ez az egyik legsúlyosabb tévedés, amit Vállalkozóként elkövethetsz, mert maguktól nem fognak jönni a vásárlók, ezt garantálom. Ez maximum a filmekben történik már csak meg.

Talán 10-15 éve még igaz volt, de ma már egy email cím elkéréséért is keményen meg kell dolgozni. Ha nem vagy fent a Facebook-on, ha nincsenek valódi visszajelzéseid (Facebook / Google), ha a Weboldaldról ordít, hogy az egyetemista unokatesód kattingatta össze a hétvégén, akkor senki sem fog tőled vásárolni.

A jó híred elterjedése pedig inkább évekbe telik és nem árt addig is megélni valamiből. Ha erre pályázol, akkor a versenytársaid felsöprik veled a padlót!

Lehetséges mindezt a Tudást elsajátítani 8 hét alatt?

A weboldalat folyamatosan frissítened és bővítened kell majd.

8 hét alatt egy működő első verziót fogunk tudni megvalósítani illetve minden technikai témát át tudunk beszélni, amivel már magadtól is fogsz tudni továbbhaladni.

Ezért is biztosítok további 4 hét Ingyenes Konzultációt, hogy ne engedjem el olyan hirtelen a kezed és a további lépésekben is tudjalak segíteni.

Milyen előképzettség szükséges a Tanfolyamhoz?

A Tanfolyam során különböző szoftvereket fogunk használni az interneten keresztül.

A Tanfolyam sikeres elvégzéséhez szükség van alapvető számítástechnikai tudásra. Mit jelent ez?

Ha neked nem jelent problémát az email fiókod vagy a Facebook-od használata, nem jelent problémát utánanézni egy témának a Google-ön és attól sem ijedsz meg, ha le kell tölteni egy programot a netről és telepíteni kell azt a gépedre, akkor nincs mitől félned.

Programozói tudás azonban nem szükséges! Bár Weboldalt fejlesztünk, de azt a WordPress segítségével fogjuk megtenni. Az egyik előadás soron fogunk beszélni alapvető programozási fogalmakról, de inkább csak kitekintés jelleggel, nem pedig a rutinszerű használat miatt.

Szükséges még valamilyen szoftvert vásárolnom a Tanfolyam megkezdéséhez?

Nem.

A Tanfolyamra való befizetés után nincs további költséged.

 

A Tanfolyam során csak ingyenesen hozzáférhető vagy hivatalosan megvásárolt programokat használunk, melyeket a résztvevők számára bocsájtok.

Mit kapok a Tanfolyamon túl?

Nem csak egy Tanfolyamra fizetsz elő. Egy támogató közösség tagja leszel, ahová mindenki azért jött, hogy fejlődjön. Tudjátok egymást segíteni, folyamatosan kérdezni és a másik megoldásából vagy éppen hibájából pedig rengeteget tanulni.

Programozz Te Is Csoport

Létrehoztam az INGYENES és NYÍLT Programozz Te Is Ingyenes Facebook Csoportot, ahová mindenki egy cél miatt csatlakozik: Mert szeretne fejlődni az informatika valamely területén, legyen az akár Programozás vagy WordPress alapú webfejlesztés.

Gyere és Csatlakozz, mert itt segítséget kapsz a programozásban, az önálló fejlődésben vagy éppen egyéb technikai kérdésekben is, méghozzá egy egyedülállóan értékes közösségtől!

A csoporthoz való csatlakozás SEMMILYEN vásárláshoz sincs kötve, és minden kérdésre én, Bajor Tamás személyesen is válaszolok!

PROGRAMOZZ TE IS ONLINE WORDPRESS TANFOLYAM 1.0

CSATLAKOZÁS: SZEPTEMBER 28. – OKTÓBER 4.


PROGRAMOZZ TE IS ONLINE WORDPRESS TANFOLYAM 1.0

FIZETÉS EGY ÖSSZEGBEN

0-ról egy működő Weboldalig 8 hét alatt

WordPress A-tól Z-ig

Üzleti Facebook és Google Fiók

Online Kampányok

5 fős Kiscsoportos Oktatás

Folyamatos Visszajelzések és Tanácsok

Minden héten 3×1 órányi Oktatás

Hang és Videóanyag készítése az órákról

Bónusz #1: Egy hónapos utókövetés, heti konzultációval

Bónusz #2: Ajándék DIVI sablon

Verhetetlen ProgramozzTeIs Elégedettségi Garancia

ÁR: 164.990 FT

EARLY BIRD ÁR: 147.990 FT

ÁR: 164.990 FT

PROGRAMOZZ TE IS ONLINE WORDPRESS TANFOLYAM 1.0

RÉSZLETFIZETÉS

0-ról egy működő Weboldalig 8 hét alatt

WordPress A-tól Z-ig

Üzleti Facebook és Google Fiók

Online Kampányok

5 fős Kiscsoportos Oktatás

Folyamatos Visszajelzések és Tanácsok

Minden héten 3×1 órányi Oktatás

Hang és Videóanyag készítése az órákról

Bónusz #1: Egy hónapos utókövetés, heti konzultációval

Bónusz #2: Ajándék DIVI sablon

Verhetetlen ProgramozzTeIs Elégedettségi Garancia

ÁR: 3 X 65.990 FT

EARLY BIRD ÁR: 3 X 59.990 FT

ÁR: 3 X 65.990 FT

ELÉRHETŐ HELYEK SZÁMA:

0

Lehetsz Te a legprofibb a szakmádban, attól még nem biztos, hogy vállalkozóként meg fogsz tudni élni.

A Vállalkozó ugyanis munkaideje egyik felében új vevőket keres, a másik felében pedig elvégzi a munkát!

Mi történik a JELENTKEZÉS Gomb megnyomása után?

 1. Töltsd ki a Számlázási Adataidat
 2. Válassz Fizetési Módot
 3. Olvasd el az Adatvédelmi Tájékoztatót és az Általános Szerződési Feltételeket
 4. Majd kattints a Rendelés Elküldése Gombra, ami után rögtön ki is tudod fizetni és ezzel érvényesíteni a Rendelésed!

Vagy csak nézd meg VIDEÓN:

SZÁMLÁZÁSI INFORMÁCIÓK

2013. évi LXXVII. felnőttképzési törvény szerinti adatok

Hozzájárulok a 2013. évi LXXVII felnőttképzési törvény szerinti további adatok megadásához és a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) útján történő továbbításához. (nem kötelező)

KÉREM VÁLASSZON FIZETÉSI MÓDOT

Egy összegben kifizetés

147.990 Ft

Részletfizetés 3 részletben

Első részlet most: 59.990 Ft

További részletek: Minden hónap 12-ig 59.990 Ft

Bankkártyás fizetés OTP SimplePay-el (Fizetési tájékoztató)

Fizetés PayPal-al (PayPal fiókkal vagy bankkártyával)

Ez az oldal semmilyen bankkártya adatot nem tárol, a teljes tranzakció a Fizetési Szolgáltató (OTP SimplePay / PayPal) rendszerén keresztül történik!

RENDELÉS ÖSSZEGZÉSE

E-mail cím:
Fizetési Szolgáltató:
WordPress Tanfolyam:

PROGRAMOZZ TE IS
WORDPRESS TANFOLYAM

 

8 HÉT

 

TELJESEN ONLINE

 

MINDEN KÉSZSÉG MEGTANÍTVA

 

WORDPRESS A-TÓL z-IG

 

FACEBOOK, GOOGLE HASZNÁLAT

 

ONLINE TERMÉKELADÁS

 

ONLINE KAMPÁNYOK

 

ÉRTÉKES BÓNUSZOK

 

TÁMOGATÓ KÖRNYEZET

 

VERHETETLEN GARANCIA

 

ELSŐ ÓRA: 2020.10.05. 10:30

Figyelem!

A WordPress Tanfolyamon jelenleg még 0 szabad hely van! Jelentkezz mielőbb, mert a helyek száma korlátozott, a jelentkezési időszak pedig Október 4-én 23:59-ig tart!

Figyelem!

A képzés időszakosan indul, jelenleg nincs csatlakozási időszak. Kérlek látogass vissza később vagy figyeld a Facebook-on az aktuális híreket.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mi történik hiányzás esetén?

Semmi.

Ez egy felnőtt kurzus, ahol felnőtt emberek vesznek részt, mindenki be tudja osztani az idejét. Ha a Tanfolyam esetében egy adott óráról hiányzol, akkor azt a kimaradást neked kell önállóan pótolni, de ugyanúgy hozzájutsz a videó felvételhez és az írásos anyagokhoz. Igény esetén Magánórával tudod pótolni az elmaradásaidat.

Hogyan kell fizetni?

Fizetni csak elektronikusan lehet. A számlázási adatok megadása és a fizetési szolgáltató kiválasztása után (PayPay vagy OTP SimplePay) átkerülsz a fizetési szolgáltató oldalára, ahol rögtön bankkártyával fogsz tudni fizetni. A Bankkártya bármilyen lehet, szinte minden típust elfogadnak, akár külföldi bankkártyát is.

Csak elektronikus fizetéssel tudod érvényesíteni a rendelésed. Átutalásra nincs lehetőség!

A programozzteis.hu az OTP SimplePay és a PayPal rendszerével áll szerződéses kapcsolatban. Jelenleg ezen a két szolgáltatón keresztül tudsz bankkártyával fizetni. A programozzteis.hu semmilyen bankkártya adatot nem tárol, a bankkártya adatok megadása teljes egészében a választott fizetési szolgálató weboldalán történik.

Hogy tudom igénybe venni a pénzvisszafizetési garanciát?

Ha bármikor úgy érzed, hogy nem vagy megelégedve a tréning minőségével, akkor ezt jelezd felém a vásárlás utáni 365 napon belül. Első körben szeretném megpróbálni megválaszolni a felmerülő problémákat, de ha ennek ellenére továbbra is kétségeid vannak, akkor visszatérítem a befizetett összeget.

Mikor van a WordPress Tanfolyam?

Az órák minden hétfő, szerda és csütörtök délelőtt vannak 10:30-tól 11:30-ig.

Webshop-ot szeretnék készíteni. Jelentkezhetek?

Szeretném megkérni a Webshop tulajdonosokat / leendő tulajdonosokat, hogy NE jelentkezzenek erre a képzésre!

Bár ez furcsán hangozhat, de felelősen kell eljárnom. Egy Webshop felépítése és Marketing folyamatai jelentősen eltérnek a klasszikus 1-3 termékes weboldalakétól. Ebben a 8 hetes időszakban a kevés termékkel rendelkező Weboldalak felépítését fogjuk tudni csak megnézni.

Bár maga a tréning tananyaga a Webáruház / Webshop tulajdonosoknak sem teljesen haszontalan, de közel sem teljes körű, így ők kérem ne jelentkezzen!

Mire leszek képes a Tanfolyam elvégzése után?

A Tanfolyam tematikája két részre bontható:

 1. Weboldalak készítése WordPress segítségével
 2. Online termékeladás aspektusai (Google, Facebook, Sales funnel)

A Tanfolyam sikeres elvégzése után képesek leszünk Weboldalakat építeni és karbantartani illetve Online kampányokat megtervezni és kivitelezni. A két téma erősen összefügg, hiszen a célunk, hogy olyan Weboldalakat tudjunk építeni, melyek hatékonyan tudják támogatni a Marketing folyamatainkat és így az Online termékeladást!

Kell tudnom Programozni? Vagy erről egyáltalán nem lesz szó?

A Tanfolyam alatt végig olyan szoftverekkel fogunk dolgozni, melyek használata nem igényel Programozói tudást, ezért ilyen fajta előképzettségre nincs szükség.

De a teljesség igénye érdekében egy darab tanóra keretében meg fogom mutatni a HTML és CSS leíró nyelveket illetve 1-2 nagyon egyszerű Javascript kódsort, betekintő jelleggel. Ennek az egy darab órának NEM célja a programozás rutinszerű elsajátítása, inkább a látókör tágítása, hogy tudjuk mit jelentenek ezek a kulcsszavak a gyakorlatban.

Kapok a Tanfolyam végén Oklevelet?

A Tanfolyam nem államilag akkreditált képzés formájában valósul meg, így hivatalos Diploma / Elismervény kiállítására nincs lehetőség.

A képzés elvégzéséről természetesen igény szerint állítok ki névre szóló írásos igazolást, akár nyomtatott formában, akár elektronikusan, de ez nem minősül hivatalos állami elismervénynek.

Mekkora időráfordítással kell számolni a Tanfolyam óráin kívül?

8 héten keresztül NAPI 1-2 óra időráfordítással érdemes tervezni a Tanfolyam 100%-os elsajátításához.

A Tanfolyam ideje alatt minden héten tartunk 3×1 órányi oktatást. Ez idő alatt lesz lehetőség átbeszélni az új témákat illetve a kérdéseket. A Tanfolyam óráin kívül is kell azonban foglalkozni a Weboldalak fejlesztésével és a házifeladatokkal. Ezek napi időigénye körülbelül 1-2 óra.

Hogyan fog történni a képzés?

A képzés a Zoom nevű videótelefonon keresztül zajlik, mely bárki számára ingyenesen igénybe vehető. Ezen keresztül van lehetőség, hogy megosszuk egymás képernyőjét, így hatékonyan tudjuk megnézni a feladatokat és az új anyagrészeket.

Egy Online WordPress Tanfolyam, amelynek hatására 2 hónap múlva már Te is tudni fogsz Weboldalt készíteni és Online termékeladást kivitelezni.

Nincs görcsölés a feladatok miatt és nincs rizikó sem. Ha nem lennél megelégedve a képzés minőségével, akkor jelezd ezt nekem és érvényesítheted a Garanciád!