WordPress

Így gyorsítsd fel az Online Jelenléted Megvalósítását!

Szükséged van Online Jelenlétre, weboldalra, üzleti Facebook fiókra, ez nem is kérdés. De Te már tudod, hogy mindezt csak úgy érdemes megvalósítanod, hogy ez a vállalkozásod, az üzleted növekedését szolgálja és közben nem mész csődbe. Ezt az utat teljesen egyedül is végigjárhatod vagy olvass tovább és nézd meg, hogy hogyan tudok neked segíteni!

 

 

Az Online Jelenlét Megvalósítás cikksorozatban több fontos dolgot is megnéztünk

A Hogyan indítottam el egy sikeres vállalkozást egyetlen weboldallal? című első részben a saját történetemet mutattam be neked. Láthattad, hogy apró lépések sorozata vezetett el odáig, hogy ma már kizárólag a saját online vállalkozásomból élek. Az értékesítéseimet pedig kizárólag a saját oldalamon keresztül végzem. Ezen az oldalon összpontosul minden tudásom és tapasztalatom, amit az elmúlt évek kitartó tanulásának és munkájának köszönhetek. Ma már tudom, hogy egy weboldal sosincs kész és egyetlen célja az ügyfelek megszerzése, a bizalom kiépítése.

 

A Miért nem éri meg kiszervezni a honlapod elkészítését egy cégnek? című második részben megmutattam neked, hogy a többség csak egyetlen módot ismer egy weboldal létrehozására: Egy erre specializálódott, weboldalak készítésével foglalkozó cég felkérése. Ám ez általában közel sem ennyire egyszerű: Folyamatos egyeztetések, egyértelmű utasítások és rengeteg tőke. Hónapokig is eltarthat egy eladásra optimalizált weboldal elkészíttetése és akár több éves profitodat is elveszítheted. Ezzel szemben ma már lehetőség van arra is, hogy olcsón, programozás nélkül is képes legyen valaki weboldalak elkészítésére az úgynevezett tartalomkezelő szoftverek segítségével.

 

A Mi az a „Varázseszköz” amivel saját magamnak készítem a pénztermelő honlapomat? című harmadik részben bemutattam neked a WordPress-t, mint a legismertebb tartalomkezelő szoftvert. A WordPress elsajátításával kinyílhat előtted a világ: Modern weboldalak készítése külső cégek bevonása nélkül. Ebben az esetben az időddel fogsz fizetni és minden pénz, amit a weboldalad elkészíttetésére fordítanál a zsebedben marad. Ez pedig könnyen jelentheti a különbséget egy nyereséges és egy veszteséges cég között. Főként induló vállalkozások esetén, akik még keresik a saját piacukat, a saját kommunikációjukat és arculatukat.

 

 

Miért tudok neked segíteni az Online Jelenléted Megvalósításában?

2017 óta napi szinten használom a WordPress-t és szerzek hónapról-hónapra új vevőket a weboldalamon keresztül. Árultam már olyan terméket az oldalamon, amiből egyetlen darabot sem tudtam eladni és árultam már olyat is, amiből milliós összegeket kerestem. Nem egyszer omlott már össze az oldalam és voltam infarktus közeli állapotban, de eddig még mindig meg tudtam oldani. Ebből is látszik, hogy én sem ismerem a szent grállt, de pontosan tudom, hogy milyen felemelő érzés, amikor egy-egy tanfolyamomra a nyitás utáni (2020.05.04. 00:00) 5 percen belül eladom a jegyek majdnem felét:

Azt gondolom, hogy neked nem egy olyan emberre van szükséged, aki elméletben nagyon jó marketing szakember vagy fejből tudja a WordPress legapróbb kis beállítását is. Ahogyan ezt a cikket is olvasod én a frontvonalban vagyok, nekem kizárólag az eredmények számítanak. Úgy érzem, hogy ezzel a tapasztalattal neked is el tudom mondani, hogy mire kell odafigyelned a WordPress-ben és hogyan érdemes megvalósítanod a weboldalad a termékeladás oltárán.

 

 

WordPress Tanfolyam 1.0!

Dobpergés......... Készítettem egy új tanfolyamot az Online Jelenlét Megvalósításához, elkészült a WordPress Tanfolyam 1.0! Íme a legfőbb pontok röviden:

 • WordPress A-tól Z-ig: Minden, amit a WordPress eredményes használatáról tudnod kell

 

 • Üzleti Facebook és Google fiók létrehozása: Segítek létrehozni és megmutatom hogyan tudod használni az üzleti fiókokat a két tech óriásnál

 

 • Online Kampányok felépítése és tervezése: Hogyan kell úgy eladni, hogy közben tanítod az olvasóidat? Megnézzük miből állnak az online kampányok és mitől működnek

 

 • Facebook hirdetések használata: Hogyan lehet úgy hirdetni a Facebook-on, hogy ne égesd a pénzt hanem keress rajta? Hogyan tudsz a Facebook segítségével 10 Ft-ból 20-at csinálni és ezzel profitábilis üzemmódra állítani a vállalkozásodat?

 

 • Kis csoportos oktatás, maximum 5 fővel: Ennél a létszámnál még mindenkivel tudok foglalkozni, de már tudjátok egymást is húzni, egymást segíteni.

 

 • Teljesen online, nem kell elhagynod a lakásod, csak egy jó internetkapcsolatra lesz szükséged.

 

 • 8 hetes élő tanfolyam, így lesz ideje kifejlődni a szükséges képességeknek.

 

 • Heti 3x1 órányi oktatás: Lépésről-lépésre mutatom be a témákat és közben a saját oldaladon tesztelheted az elhangzottakat

 

 • Hang és videó anyag készítése az összes előadásról. Így bármikor visszanézheted az órán elhangzottakat vagy pótolhatod a lemaradásod.

 

 • 2 db értékes bónusz: Ezek segítséget fognak adni a WordPress használatához és a mentoráláshoz

 

 • 365 napos Garancia: Ha nem vagy megelégedve a Tanfolyammal és annak minőségével, akkor visszaadom a befizetett összeget. Így Te nem vállalsz rizikót, ha pedig nem lennél megelégedve a képzés minőségével, akkor érvényesítheted a Garanciád! Nem egy unalmas, 100x leadott prezentációt fogsz hallani, hanem egy magas minőségű oktatási tananyagot fogsz kapni.

 

 

Mennyibe fog mindez kerülni?

Az Online WordPress Tanfolyam 164.990 Ft-ba fog kerülni. Igen, ez a teljes ár, nincsenek további rejtett költségek. Ha nem tudod kifizetni a teljes összeget, biztosítok neked három részletben való fizetési lehetőséget, ennek díja 65.990 Ft / részlet.

 

164.990 Ft

 

Ezért az árért egy 8 hetes intenzív Online Tanfolyamot adok, aminek végén egy naprakész és azonnal használható tudást kapsz: Képes leszel vele saját weboldalt készíteni! Egy új tudást kínálok neked, amit nem csak 1-2 hónapig tudsz használni, hanem hosszútávon tudod vele biztosítani a weboldalad! Egy weboldalkészítéssel foglalkozó cég ezért az összegért még az ajtót se fogja neked kinyitni, nem hogy weboldalt készíteni. Én megadom számodra a lehetőséget egy elérhető árú képzésen, nem pedig milliós összegekért. A WordPress segítségével tudod biztosítani a sikeres online jelenlétedet, döntsd el, hogy élsz-e az ajánlattal.

De hogyan kaphatsz egy életre szóló oktatási anyagot ilyen olcsón? Úgy, hogy én nem tartok fent egy teljes tanári kart és nincsenek fizikai helyszínek. A képzést én magam tartom és 100%-ban online történik!

 

A tanfolyam Október 5-től fog elindulni, a jelentkezés pedig egy héttel korábban, Szeptember 28-tól Október 4-ig lesz elérhető.

Ezen felül pedig készültem egy ajándékkal azoknak, akik végigkövették az Online Jelenlét Megvalósítása cikksorozatokat:

>>> A Tanfolyamon az első hely 10%-os kedvezménnyel érhető el, azaz 147.990 Ft-ért, részletfizetés esetén pedig 59.990 Ft-ért! <<<

 

 

Miről szól a WordPress Tanfolyam 1.0?

A felsorolásból láthattad, hogy a WordPress-en túl meg fogok mutatni különböző marketing és értékesítési folyamatokat illetve meg fog jelenni a Facebook és a Google is, mint online hirdetési platformok.

Ez elsősorban egy technikai Tanfolyam a WordPress használatáról, de mivel ma már egy szimpla weboldalnál többre van szükség a sikeres értékesítéshez, így a Tanfolyamot az alábbi struktúrában építettem fel:

 • 4 hét a WordPress-ről
 • 1 hét az Értékesítési Tölcsérről és a Sales oldalak felépítéséről
 • 1 hét a Facebook üzleti fiók és hirdetési rendszere
 • 1 hét a Google üzleti fiók és a SEO, azaz a keresőoptimalizálás
 • 1 hét pedig az Online Kampányokról fog szólni

 

Így számos témát le tudunk fedni, heti 3x1 óra pedig elegendő, hogy az ezekhez tartozó dolgokat át tudjuk beszélni. Bepillantást fogsz nyerni a Programozz Te Is kulisszái mögé, számos témánál a saját oldalam működése lesz az állatorvosi ló.

 

 

Azonban nem szeretném, ha egy elhamarkodott döntést hoznál!

Lehet, hogy hirtelen jó ötletnek tűnik, de szeretném még egyszer leírni: Sikert senkinek sem garantálok, csak sok tanulást és izzadságos munkát! Ez fog ugyanis kelleni, ha szeretnéd magadnak megépíteni a Weboldalad és az Értékesítési folyamataidat. Aludj rá egyet és hideg fejjel gondold át újra, hogy bele szeretnél-e vágni. Beszéld át a családdal (hiszen őket is érinteni fogja az anyagi befektetés és az új, napi rendszerességű tanulásod) és gondold végig, hogy tényleg el akarod-e kezdeni. Ha igen, akkor pedig bátran görgess kicsit lejjebb és kattints a megfelelő opcióra!

 

 

PROGRAMOZZ TE IS ONLINE WORDPRESS TANFOLYAM 1.0

CSATLAKOZÁS: SZEPTEMBER 28. - OKTÓBER 4.

PROGRAMOZZ TE IS ONLINE WORDPRESS TANFOLYAM 1.0

EGY ÖSSZEGBEN

 • 0-ról egy működő Weboldalig 8 héten alatt
 • WordPress A-tól Z-ig
 • Üzleti Facebook és Google Fiók
 • Online Kampányok
 • Folyamatos Visszajelzések és Tanácsok
 • Minden héten 3x1 órányi Oktatás
 • Minden héten szerdán 1 órányi Konzultáció
 • Hang és videóanyag készítése az óráról
 • Bónusz #1: Egy hónapos utókövetés, heti konzultációval
 • Bónusz #2: Ajándék DIVI sablon
 • Verhetetlen ProgramozzTeIs Elégedettségi Garancia

ÁR: 164.990 FT

EARLY BIRD ÁR: 147.990 FT

PROGRAMOZZ TE IS ONLINE WORDPRESS TANFOLYAM 1.0

RÉSZLETFIZETÉS

 • 0-ról egy működő Weboldalig 8 héten alatt
 • WordPress A-tól Z-ig
 • Üzleti Facebook és Google Fiók
 • Online Kampányok
 • Folyamatos Visszajelzések és Tanácsok
 • Minden héten 3x1 órányi Oktatás
 • Minden héten szerdán 1 órányi Konzultáció
 • Hang és videóanyag készítése az óráról
 • Bónusz #1: Egy hónapos utókövetés, heti konzultációval
 • Bónusz #2: Ajándék DIVI sablon
 • Verhetetlen ProgramozzTeIs Elégedettségi Garancia

ÁR: 5 X 65.990 FT

EARLY BIRD ÁR: 5 X 59.990 FT

ELÉRHETŐ HELYEK SZÁMA:
5