1 NAPOS PROGRAMOZÁS OKTATÁS A MIÉRTEKTŐL AZ ELSŐ PROGRAMOKIG

Ha még csak gondolkodsz a programozáson és szeretnéd tudni mibe vágsz majd bele

MIRE KELL FIGYELNED?

HOGYAN TANULJ MEG PROGRAMOZNI?

TÉNYLEG LEHET KARRIERT VÁLTANI?

Utána olvastál és úgy érzed, hogy érdekel a programozás? Vagy régebben már foglalkoztál vele és látsz benne lehetőséget?

Ha megszeretnéd tanulni a programozást, akkor kell hogy legyen egy kutatási fázis, mielőtt tényleg belevágsz. Ekkor még csak a tanulási folyamat legelején jársz, sőt aktívan még nem is tanulod, de valószínűleg már most több kérdés megfogalmazódott benned:

  • Érdemes ezzel foglalkoznod?
  • Tényleg meg fogod tudni tanulni?
  • Kell hozzá a matek, nem??
  • Mennyi idő alatt lehet ezt úgy megtanulni, hogy eredményt is hozzon?
  • Akkor is el tudsz programozóként helyezkedni ha nincs diplomád?
  • Mit csinál egy programozó egyáltalán?
  • Tudok rögtön teljesen otthonról dolgozni majd?

Több éve tanítok programozást. Ezek a kérdések mindenkiben felmerülnek.

Ezek teljesen természetes aggályok, hiszen honnan is tudhatnád pontosan, hogy mit csinál egy programozó napi 8 órában. Maximum néhány homályos elképzelésed lehet az elolvasott anyagok alapján. De ne ugorj fejest az ismeretlenbe és ne kezdj el egy több millió forintos kurzust az alapján, hogy a hétvégén olvastál néhány cikket a weben. Ez egy óriási rizikó.

A programozásban a legjobb, hogy Te magad is ki tudod próbálni otthon, ingyen és nyugodt körülmények között vagy relatíve kis összegű befektetéssel…

Milyen lépéseken érdemes keresztül menned, mielőtt belevágsz egy képzésbe?

1. LÉPÉS

Rájössz, hogy szeretnél karriert váltani és érdekel a programozás.

2. LÉPÉS

Alaposan körbejárod a dolgokat, mit nyújthat neked ez a szakma!

Elolvasod az Ingyenes cikkeket, megnézed az Ingyenes videókat

3. LÉPÉS

Kipróbálod otthon!

Kitűzöl egy alapfeladatot és megpróbálod egyedül megoldani az eddig olvasottak alapján. Ha nem megy, akkor megnézed mások hogyan csinálják és megpróbálod utánuk csinálni

4. LÉPÉS

Gyakorlati Tapasztalatot szerzel otthoni gyakorlással!

Nézel további technikai anyagokat, videókat vagy veszel egy könyvet és megpróbálod feldolgozni. Itt már pénzt is áldozol a tanulásra, de csak kisebb összegben

5. LÉPÉS

Ha még mindig érdekel a téma, akkor felkészülsz egy intenzív képzésre!

Ki kell alakítanod magadnak dedikált idősávokat amikor tudsz tanulni és mentálisan is felkészülsz erre az időszakra. Fontos, hogy a kialakított Rendszeredet egyeztesd a közvetlen környezeteddel, családdal, hiszen ez rájuk is hatással lesz!

6. LÉPÉS

Felkutatod és összehasonlítod a lehetséges képzéseket!

Fontos, hogy olyan képzésre jelentkezz, ami illik a napi rutinodhoz, személyiségedhez! Például nem kezdünk angol nyelvű kurzusba ha nem beszélsz profin angolul!

A 6. lépésig eljutni nem egy pár órás olvasgatás eredménye!

Akár több hétig vagy több hónapig is eltarthat, mire minden ponton átrágod magad. Adj magadnak elég időt, hiszen ez egy óriási elköteleződés, így a saját érdeked, hogy biztos legyél a döntésedben.

De ami a legfontosabb: Mielőtt képzésekben gondolkodsz előtte próbáld ki otthon, hogy milyen a programozás!

Programozni csak ÁLLANDÓ – RENDSZERES – GYAKORLÁSSAL lehet megtanulni!

Ez másképp nem fog menni. Én is így tanultam meg programozni, a diákjaimat is így tanítom és te is csak így fogod tudni megtanulni. Bármilyen iskolába is mész, bármilyen videót is nézel meg ez lesz a lényeg.

Az első feladatmegoldásaidhoz pedig készítettem egy 90 perces videót. Ebben minden benne van, ami az első lépésekhez kell, nézd végig és próbáld is utánam csinálni:

Programozz Te Is

1 Napos ÉLŐ Programozás Oktatás

Egy tanfolyamra beiratkozni egy dolog. Egy féléves-éves képzést sikerrel végigcsinálni pedig egy egészen másik kihívás…

Sokszor látom, hogy az emberek féligazságok alapján és néhány felületes kódrészlet elkészítése után már oktatásokban gondolkoznak. A programozás otthon is kipróbálható és megvan a lehetőséged, hogy ellenőrizd: Tényleg tetszik-e neked ez az egész és Tényleg menne-e neked?

Megvan a lehetőséged, hogy alapos mérlegelés után és lelkiismeretesen felkészülve kapcsolj csak magasabb fokozatba és kezdj el egy oktatást. De ez általában nem jön ösztönösen. Ezért érdemes megkérdezni valakit, aki tud személyre szóló tanácsot és őszinte visszajelzést adni részrehajlás nélkül!

Ha Te már elkezdtél ismerkedni a programozással de még kavarognak az információk a fejedben vagy csak szeretnél többet megtudni erről az egészről, akkor jó helyen jársz.

Sokszor látom, hogy ebben a fázisban még sokan bizonytalanok, még mindig nem 100%-osan biztosak benne, hogy mire is számíthatnak egy intenzív képzés alatt és után… Nekik való-e ez az egész?

Programozz Te Is

1 Napos ÉLŐ Programozás Oktatás

Miket fogsz kapni a képzésen?

1 teljes nap, minden ami Programozás

Ez a nap a programozásról fog szólni. Az oktatás egy szombati napon lesz, így a teljes napot rá tudjuk szánni délelőtt 9-től délután 5-ig. A nap nagy részében arról fogok mesélni, hogy mi is az a programozás, hogyan működik, miért van szükség ennyi programozóra és tényleg lehet-e karriert váltani? A nap második felében pedig programozunk és meg is oldunk feladatokat.

Milyen munkaerőpiaci folyamatokra számíthatsz?

 

Valóban hiány van az informatikában? Szeretnék adni egy rálátást arra, hogy mire számíthatsz ha sikerrel elvégeztél egy képzést. Milyen fizetést várhatsz, dolgozhatsz-e majd valóban otthonról? Milyen elvárásokat kell még teljesítened a programozási ismereteken kívül? Hol találhatóak meg a nyitott pozíciók az országon belül?

Programozási alapfogalmak tisztázása

 

Részletesen fogok beszélni a programozáshoz kapcsolódó technikai témákról. Elmesélem, hogy hány fajta területe létezik a programozásnak, milyen programozási nyelvek léteznek. Melyiket érdemes tanulnod karrierváltáshoz és miért pont azt. Mi az a Backend, mi az a Frontend és egyáltalán melyikkel kellene foglalkoznod?

Mi alapján válassz oktatást?

 

Milyen fő irányok léteznek a programozás oktatásra, melyiknek mi az előnye és a hátránya. Nem az a célom, hogy eladjam neked a saját tanfolyamomat, szeretnék egy objektív képet adni arról, hogy miket érdemes mérlegelned mielőtt odaadsz egy cégnek 2-3 millió forintot. Mesélek arról, hogy mennyi idő alatt tanulhatsz meg reálisan programozni és ehhez mennyit kell majd vele napi szinten foglalkoznod.

Egy nap a programozásról

Minden infó, hogy tudj dönteni

A célom, hogy személyre szóló segítséget és VÁLASZOKAT kapj!

Méghozzá őszinte válaszokat, amik alapján később tudsz dönteni. Én is árulok tanfolyamokat, de tőlem nem fogod azt hallani egyszer sem, hogy gyere hozzám tanulni mert az én kurzusom a legjobb a világon. Nem. Azt akarom elérni, hogy felelősen tudj dönteni…

Kinek nem való ez a Képzés?

Aki már elkezdett egy programozói képzést!

 

Ez az oktatás azért van, hogy azoknak segítsen, akik még nem döntötték el, hogy bele akarnak-e vágni egy komolyabb képzésbe vagy sem. Ha te már jársz egy oktatásra vagy már kinézted magadnak, akkor felesleges erre az oktatásra eljönnöd. Ennek a napnak a fő célja a beszélgetés, az információk átadása, ami alapján lesz egy rálátásod erre a munkaterületre.

Aki arra számít vagy, hogy a nap végén jelentkezhet junior pozíciókra!

 

A célom, hogy minden információt átadjak, ami alapján el tudod dönteni, hogy bele akarsz-e vágni a programozás megtanulásába. Ez nem egy Junior képzés! Ha minden kérdést tisztáztunk, akkor a nap hátralévő részében fogunk programozni és bevezető feladatokat megoldani Java nyelven. Ehhez az általam elkészített oktatási tananyagokat fogjuk használni Java programozási nyelven

Tapasztald meg a Programozz Te Is oktatások színvonalát!

Légy részese a Csapatnak!

V. Gábor
Read More
A programozzteis.hu Java anyagai nagyon jól felépítettek, egységesen egymásra épülnek, elősegítve ezzel a tanulást. Tamás nagyon jól, türelmesen magyaráz, s a házi feladatok is úgy vannak megszerkesztve, hogy egyben kihívás is legyen, de sikerélményt is tud nyújtani, minden szintnek megfelelően. Épp ezek miatt jól látható a haladásom, s jó érzés, hogy folyamatosan fejlődöm. Ajánlom Tamást, akik programozni szeretnének tanulni, bármilyen szinten is vannak.
K. Tímea
Read More
Rengeteget tanultam ezeken az online órákon, mert nagyon összeszedett, jól felépített volt és ami ennél is fontosabb, Tamás nagyon jól tanított és magyarázott is mellé. Máshol is tanultam már Java-t, de össze se lehet hasonlítani az oktatás színvonalát a programozzteis.hu-val. Csak ajánlani tudom!

Programozz Te Is

1 Napos ÉLŐ Programozás Oktatás

Programozás tanulás A-tól Z-ig

Minden amit tudnod kell! Egy nap a programozásról – Egy programozótól – Neked

Rengeteg hasznos információ

Őszintén – Rizikók és Lehetséges Nyereségek – Mellébeszélés és Részrehajlás nélkül

Korlátlan kérdezési lehetőséggel

Addig nem lesz vége az oktatásnak, amíg van nyitott kérdés

Maximum 25 fő

Az oktatást teljesen online, a Zoom nevű szoftverben fogjuk megtartani

Október 22, szombaton délelőtt 9-től este 5-ig

1×15 perc szünettel délelőtt, 1×15 perc szünettel délután és egy 1 órás ebédszünet

A teljes nap videón is

A teljes napot rögzítem így nyugodtan, akár egyedül is újranézheted.

Hová fogsz eljutni a nap végére?!

Indítsd el a videót!

1 NAPOS ÉLŐ PROGRAMOZÁS OKTATÁS

CSATLAKOZÁS: OKTÓBER 10. – OKTÓBER 21.

OKTATÁS NAPJA: OKTÓBER 22.

FIZETÉS EGY ÖSSZEGBEN

1 nap, 8 órányi oktatás

Minden, amit tudnod kell a programozásról és az általa elérhető munkalehetőségekről

Hogyan érdemes programozást tanulni, milyen lépéseken érdemes keresztül menni

Részletes magyarázat a programozási nyelvekről és hogy melyiket érdemes megismerni karrierváltáshoz

Rizikók és az elérhető munkakörülmények a fizetéstől az otthoni munkavégzésig

Milyen egyéb ismeretek szükségesek: Angol nyelv használata, matematika, több programozási nyelv

Programozás oktatás Java nyelven az első lépésektől

Korlátlan kérdezési lehetőség

Hang és Videóanyag készítése az órákról

29.900 Ft

Miért kerül 1 napnyi oktatás 29.900 Ft-ba?

Egy Tapasztalt Programozóval és Oktatóval beszélgethetsz egész nap!

Személyre szóló tanácsokkal foglak ellátni és olyan dolgokat fogok elmesélni, amiknek a segítségével felmérheted a valós lehetőségeidet. Nem a reklámokról fogok beszélni és azt sem fogom mondani, hogy mindenki programozó lesz, aki egyszer beiratkozik egy képzésre.

Ez a szakma nehéz.

Nagyon nehéz és nem való mindenkinek. De megtanulható és lehet váltani.

Ezzel az összeggel milliós költségeket fogok neked megspórolni. Ha pedig beiratkozol egy oktatásra akkor azt teljes felelősséggel tudod megtenni és tudod majd, hogy mire számíthatsz. Ezen felül programozni is fogunk. Hogy mennyit az a csoporton múlik, mert elsősorban mesélni szeretnék a lehetőségekről, de várhatóan legalább 2-3 órát. Ami már önmagában többe kerülne mint az egész nap tandíja. 

Aktuális piaci és személyes tapasztalatok

Ezt kínálom neked!

 
 

1 NAPOS ÉLŐ PROGRAMOZÁS OKTATÁS

CSATLAKOZÁS: OKTÓBER 10. – OKTÓBER 21.

OKTATÁS NAPJA: OKTÓBER 22.

FIZETÉS EGY ÖSSZEGBEN

1 nap, 8 órányi oktatás

Minden, amit tudnod kell a programozásról és az általa elérhető munkalehetőségekről

Hogyan érdemes programozást tanulni, milyen lépéseken érdemes keresztül menni

Részletes magyarázat a programozási nyelvekről és hogy melyiket érdemes megismerni karrierváltáshoz

Rizikók és az elérhető munkakörülmények a fizetéstől az otthoni munkavégzésig

Milyen egyéb ismeretek szükségesek: Angol nyelv használata, matematika, több programozási nyelv

Programozás oktatás Java nyelven az első lépésektől

Korlátlan kérdezési lehetőség

Hang és Videóanyag készítése az órákról

29.900 Ft

SZÁMLÁZÁSI INFORMÁCIÓK

KÉREM VÁLASSZON FIZETÉSI MÓDOT

Bankkártyás fizetés OTP SimplePay-el (Fizetési tájékoztató)

Fizetés PayPal-al (PayPal fiókkal vagy bankkártyával)

Ez az oldal semmilyen bankkártya adatot nem tárol, a teljes tranzakció a Fizetési Szolgáltató (OTP SimplePay / PayPal) rendszerén keresztül történik!

RENDELÉS ÖSSZEGZÉSE

E-mail cím:
Fizetési Szolgáltató:

1 Napos Programozás Oktatás:

 

2022. OKTÓBER 22. – DÉLELŐTT 9 ÓRA – 29.900 Ft

PROGRAMOZZ TE IS

1 NAPOS PROGRAMOZÁS OKTATÁS

 

8 ÓRA – MINDEN AMI PROGRAMOZÁS

 

PROGRAMOZÁSI KARRIERVÁLTÁSI LEHETŐSÉGEK

 

HOGYAN ÉRDEMES PROGRAMOZÁST TANULNI

 

RÉSZLETES MAGYARÁZATOK A PROGRAMOZÁSI FOGALMAKRÓL

 

NYERESÉGEK – RIZIKÓK

 

RÉSZREHAJLÁS NÉLKÜL

 

ÁLLÁSKERESÉSHEZ HASZNOS TANÁCSOK

 

OKTATÁSI STRUKTÚRÁK BEMUTATÁSA – ELŐNYÖK – HÁTRÁNYOK

 

TELJESEN ONLINE

 

JAVA PROGRAMOZÁSI NYELVI OKTATÁS

 

KORLÁTLAN KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG

 

A TELJES NAP VIDEÓN IS

Figyelem!

 

A helyek száma korlátozott! Csatlakozni Október 21-ig tudsz vagy amíg el nem fogynak a helyek.

Figyelem!

Jelenleg nincs csatlakozás. Kérlek látogass vissza később vagy figyeld a Facebook-on az aktuális híreket.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Ha rendelkezel alapvető digitális kompetenciákkal, rutinszerűen használod az internetet, tudsz használni programokat, rendszeresen gyakorolsz és lelkiismeretesen készülsz akkor igen.

Nagyon sok elszántság kell hozzá, a sikert nem adják könnyen, de ha minden nap rá tudod szánni azt a körülbelül 2 órát átlagosan és rendszeresen gyakorolsz, akkor igen.

Az oktatás egy szombati napon lesz megtartva. Délelőtt 9 és délután 5 között.

A pontos dátumot a jelentkezési rész tetejénél találod.

A jelentkezésnek semmilyen előfeltétele nincs. Ha érdekel a programozás de még nem döntöttél, sok nyitott kérdésed lenne, akkor jelentkezz bátran!

A jelentkezés érvényesítéséhez, a Csatlakozás Gomb megnyomása után ki kell tölteni a jelentkező úrlapot, majd Bankkártyával kell kifizetni az összeget. A számlázási adatok megadása és a fizetési szolgáltató kiválasztása után (PayPay vagy OTP SimplePay) átkerülsz a fizetési szolgáltató oldalára, ahol rögtön bankkártyával fogsz tudni fizetni. A Bankkártya bármilyen lehet, szinte minden típust elfogadnak, akár külföldi bankkártyát is.

Rendelésed elektronikus fizetéssel tudod érvényesíteni. Átutalásra csak és kizárólag külön egyeztetés után van lehetőség!

A programozzteis.hu az OTP SimplePay és a PayPal rendszerével áll szerződéses kapcsolatban. Jelenleg ezen a két szolgáltatón keresztül tudsz bankkártyával fizetni. A programozzteis.hu semmilyen bankkártya adatot nem tárol, a bankkártya adatok megadása teljes egészében a választott fizetési szolgálató weboldalán történik.

A képzés a Zoom nevű videótelefonon keresztül zajlik, mely bárki számára ingyenesen igénybe vehető. Ezt a programot kell letölteni és telepíteni. Ez mindenki számára ingyenesen elérhető.

Az oktatáshoz szükséges Zoom meghívót a sikeres jelentkezés után fogom elküldeni.

Az oktatás egy szombati napon lesz megtartva. A pontos dátumot a jelentkezési lehetőségnél találod meg! Ezt kérlek mindenképp ellenőrizd, hogy te is biztosan ráérj aznap!

Az oktatás délelőtt 9 órakor fog elkezdődni. Az első blokk 12:00-ig tart és egy 15 perces szüntet fogunk tartani közben. A délelőtt folyamán teljes egészében én fogok mesélni a programozásról és a különböző fogalmakról. A felmerülő kérdésekre is rögtön válaszolok, ezeket majd chat-en keresztül tudjátok megírni. Főleg a programozásról fogok mesélni általánosságban és arról, hogy körülbelül mennyi idő alatt lehet elérni egy Junior szintet, amivel már el lehet kezdeni dolgozni.

Délben ebédszünetet tartunk, majd 13:00-tól folytatódik az oktatás.

Délután az intenzív tanfolyamokról fogok mesélni. Hogyan lehet ezeket sikeresen elvégezni, hogyan kell rájuk felkészülni vagy egyáltalán mikor jelentkezzen valaki oktatásra? Ezután mesélek az elérhető munkalehetőségekről.

A délutáni oktatás 17:00-ig fog tartani. Délután is tartunk majd egy 15 perces szünetet és ha minden kérdésre válaszoltam, illetve minden témát átbeszéltünk, akkor a maradék időben konkrét programozási témákat fogunk megnézni Java nyelven a programozás legelejéről.

Egy gyengébb gép is elegendő. Nem fogunk bonyolult számítási feladatokat végző programokat készíteni.

Ha a számítógépeddel könnyen tudsz videókat nézni, böngésző használata közben nincsenek komolyabb megakadások, jól működik a videó telefonálás, egyszerűbb programok használata, akkor nincs miért aggódni. Egy olyan gép, ami amúgy is bírja a napi feladatok végrehajtását, elegendő lesz az oktatáshoz.

A képzést teljes egészében online tartjuk, ezért fontos a stabil internet kapcsolat!

A résztvevők irányából nem szükséges a webkamera bekapcsolása, de ha valaki szeretné, akkor bekapcsolhatja. Az oktató webkamerája végig be lesz kapcsolva, így tisztán látható lesz.

Nem.

Ennek az oktatási napnak a célja nem egy komplex technikai tudás átadása, hanem általános ismeretek. Ezeknek az ismereteknek segítségével valaki felelősségteljesen fel tudja majd mérni, hogy bele szeretne-e vágni egy intenzív képzésbe vagy sem.

Ne bízd a véletlenre a döntést!

Milliós költségeket spórolhatsz, ha alaposan felméred a lehetőségeidet és személyre szóló válaszokat kapsz egy Tanfolyam elkezdése előtt.